Как ChatGPT решава Открихме подозрително поведение от телефонен номер, подобен на вашия?

ChatGPTПоявява се подкана"We've detected suspicious behavior from a phone number similar to yours„Как да го реша?

Как ChatGPT решава Открихме подозрително поведение от телефонен номер, подобен на вашия?

We've detected suspicious behavior from phone numbers similar to yours. Please try again later or contact us through our help center at help.openai.com

отвореноAI Компанията разработи ChatGPT, изкуствен интелект软件, който може да отговаря на въпроси и да отхвърля неподходящи искания, като комуникира по начин, подобен на хората.

  • Ако системата открие aтелефонен номерПо отношение на опасна или неразрешена дейност, ще се покаже "We've detected suspicious behavior from a phone number similar to yours" съобщение за грешка.
  • Това е, за да се запази безопасността на ChatGPT и да се предотврати злоупотреба или неоторизиран достъп.Временно предотвратяване на използването наМобилен номере за предотвратяване на спам или неоторизиран достъп.
  • Когато системата ChatGPT открие aМобилен номерсвързани с рискова дейност или неоторизиран достъп, "We've detected suspicious behavior from a phone number similar to yours" съобщение за грешка.

Това е предупреждение, че този мобилен номер може да се използва за неоторизиран достъп или спам и е временно блокиран, това се прави, за да се защити системата ChatGPT от злоупотреба и неоторизиран достъп.

Как да разрешим „Открихме подозрително поведение от телефонен номер, подобен на вашия“ в ChatGPT?

Често опитът по-късно няма да разреши проблема.

Ако искате напълно да разрешите "We've detected suspicious behavior from a phone number similar to yours„Методът на проблема е: използвайте чуждвиртуален телефонен номеркод.

Ако не искате да използвате истинския си телефонен номер, можете да опитате да използватене е използван предиотМобилен номер в Обединеното кралство.

Решение 1: Използвайте чужд виртуален мобилен номер

Проверка на чужд мобилен телефонен номер (това е много важно)

Как да се регистрирате за ChatGPT?

  • Тествахме, че британски виртуален мобилен телефонен номер може успешно да регистрира OpenAI акаунт и този британски мобилен телефонен номер не изисква истинско име.

Тествахме, че британски виртуален мобилен телефонен номер може успешно да регистрира OpenAI акаунт и този британски мобилен телефонен номер не изисква истинско име.Лист 2

Следователно трябва да използвате чужд мобилен телефонен номер, за да получавате текстови съобщения验证 码, не поддържа китайски мобилни телефонни номеракод,(може да използва" eSender 香港eSender HK„Предоставяне на услуга за мобилни телефонни номера в Обединеното кралство) ▼

Необходимо е да използвате чужд мобилен телефонен номер, за да получите кода за потвърждение на SMS, който не поддържа китайски мобилни телефонни номера (можете да използвате " eSender 香港eSender HK" предоставя услуга за мобилни телефонни номера в Обединеното кралство) Лист 3

使用 eSender Получи петия SMS код за потвърждение, изпратен от OpenAI с мобилен номер в Обединеното кралство

в " eSender 香港eSender Когато кандидатствате за мобилен телефонен номер в Обединеното кралство, попълнете кода за отстъпка, за да закупите пакета с номера, и можете също така да получите допълнителен 15-дневен период на валидност, който е еквивалентен на безплатен половинмесечен период на използване.

Получете eSender Промо код за Обединеното кралство

eSender Промо код за Обединеното кралство:DM2888

eSender Промоционален код:DM2888

  • Ако въведете кода за отстъпка при регистрация:DM2888
  • Валидността на услугата може да бъде удължена с още 15 дни след първата успешна покупка на план за мобилен номер в Обединеното кралство.

Моля, щракнете върху връзката по-долу, за да видитеКак да кандидатствате за мобилен номер в Обединеното кралствоУрок▼

Решение 2: Свържете се с екипа за поддръжка на клиенти на OpenAI

  • Ако сте пробвали горното, все още не може да бъде решен, екипът за поддръжка на клиенти все още е на разположение, за да ви помогне при всякакви проблеми.
  • Разкажете им за вашата ситуация и те ще се радват да ви помогнат.

Първо влезте в Помощния център на OpenAI ▼

  1. В Помощния център на OpenAI щракнете върху балончето за чат в долния десен ъгъл.
  2. Щракнете върху "Messages",избирам"Send us a message".
  3. изберете "ChatGPT, след което изберете "I have a different question".
  4. Щракнете върху "No"
  5. Изберете"Provide Feedback"
  6. Изберете"General Feedback"
  7. Въведете въпроса, за който искате да изпратите обратна връзка.

Следното е примерно съобщение:"Hi OpenAI team, I have encountered this prompt "We've detected suspicious behavior from a phone number similar to yours" and I need your help to solve this problem."

Сега научихте за "външния вид"We've detected suspicious behavior from a phone number similar to yours", можете да вземете решенията, които споменахме по-горе, за да разрешите този проблем.

Блог на Hope Chen Weiliang ( https://www.chenweiliang.com/ ) сподели „Как ChatGPT решава Открихме подозрително поведение от телефонен номер, подобен на вашия?“ 》, полезно за вас.

Добре дошли да споделите връзката към тази статия:https://www.chenweiliang.com/cwl-30123.html

Добре дошли в канала на Telegram в блога на Chen Weiliang, за да получите най-новите актуализации!

🔔 Бъдете първите, получили ценното „Ръководство за използване на инструмента за изкуствен интелект за маркетинг на съдържание ChatGPT“ в горната директория на канала! 🌟
📚 Това ръководство съдържа огромна стойност, 🌟Това е рядка възможност, не я пропускайте! ⏰⌛💨
Споделете и харесайте, ако ви харесва!
Вашите споделяния и харесвания са нашата постоянна мотивация!

 

发表 评论

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Използват се задължителните полета * Етикет

превъртете до върха