Hvordan skifter man kinesisk sprog på AliExpress?AliExpress-baggrundsoperation viser kinesisk grænseflade

Mange kinesiske købmænd på AliExpress forstår ikke engelsk.

Så meget indhold virker trods alt meget besværligt, så hvordan skifter man til kinesisk?

Dette er, hvad de handlende ønsker at vide, så lad os tale om AliExpress-sprogproblemerne, som vores venner bekymrer sig om.

Hvordan skifter man kinesisk sprog på AliExpress?AliExpress-baggrundsoperation viser kinesisk grænseflade

Hvordan skifter man kinesisk sprog på AliExpress?

For at skifte til kinesisk skal du gå til sælgerens backstage, klikke på trekantikonet og vælge Sprog.Vælg forenklet kinesisk, på dette tidspunkt vil grænsefladen skifte til den kinesiske version.

Men i erhvervslivet er det faktisk umuligt at bruge alt kinesisk, og det anbefales, at du brugerGoogle Chromeautomatisk oversættelse ▼

På nuværende tidspunkt er det mange forhandlere, der gør AliExpress, der ikke forstår engelsk, der gør dette.

At lave AliExpress kræver at man analyserer købers behov

Lad os nu tale om driften af ​​butikken:

XNUMX. Forstå købernes behov. Der er fællestræk i købernes psykologi. Ud fra søgetermernes popularitet kan vi analysere købernes mentalitet og bestemme de produkter, den anden part ønsker, og de tjenester, de forventer at opnå.

XNUMX. Gør et godt stykke arbejde med produkttitlen. Det er nøglen til at tiltrække købere og søgere. Antallet af ord i hele titlen bør ikke være for mange, og det skal være så nøjagtigt, fuldstændigt og kortfattet som muligt.En titel af høj kvalitet bør indeholde de egenskaber, som købere interesserer sig mest for og kan fremhæve salgsargumentet.

XNUMX. Tjek søgetermerne i kombination med data. Gennem baggrundsanalyse kan du se behovene i disse regioner. Nogle steder er kolde hele året rundt, og nogle steder er tropiske områder. De produkter, du har brug for, vil være anderledes. At kende dem specifikke produkter er i høj efterspørgsel i troperne. Disse produkter sælges i koldere områder.

For det fjerde, antallet af produkter, prøv at sætte på hylderne så meget som muligt, jo mere eksponering, jo flere muligheder.

五、产品价格的布局问题,价格是否布局得合理完全影响到以后店铺的发展前途,我举个例子:比如店铺500个产品,最好的布局是:1—5刀布局15个产品,5—10刀布局50个产品,10—15刀布局100个产品,15到20刀布局200个产品,20刀以上布局150个产品。

XNUMX. Med hensyn til startprisen er der to måder

Det ene er at overveje spørgsmålet om senere stadier og rabatter Mange kræver 3% rabat, så mange menneskers urimelige layout gør det umuligt at deltage i arrangementet senere. Prisen kan sættes til XNUMX gange kostprisen, hvilket er bekvemt for rabatter.Det er nemt at rapportere senere, og højere aktiviteter kan diskonteres for at kontrollere overskuddet.

Det andet: prisen er sat til at være 1 gange kostprisen + kostprisen, når den lægges på hylderne.Bestillinger kommer hurtigt og mange, men det er ikke befordrende for at deltage i aktiviteter med rabat i den senere periode.

Angående metoden til at skifte AliExpress til den kinesiske version, vil vi tale med dig om dette. Faktisk er indholdet af den kinesiske version relativt begrænset, så det anbefales, at du forsøger at bruge oversættelsesværktøjer, hvis du støder på noget, du ikke t forstå Hjælp alle til at blive fortrolige med engelsk, for der er mange ord og sætninger, der optræder hyppigt. Hvis du læser meget, vil du grundlæggende forstå.

Hope Chen Weiliang Blog ( https://www.chenweiliang.com/ ) delt "Hvordan skifter AliExpress det kinesiske sprog?AliExpress-baggrundsdrift viser kinesisk grænseflade", hvilket er nyttigt for dig.

Velkommen til at dele linket til denne artikel:https://www.chenweiliang.com/cwl-2089.html

Velkommen til Telegram-kanalen på Chen Weiliangs blog for at få de seneste opdateringer!

🔔 Vær den første til at få den værdifulde "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" i kanalens øverste bibliotek! 🌟
📚 Denne guide indeholder enorm værdi, 🌟Dette er en sjælden mulighed, gå ikke glip af det! ⏰⌛💨
Del og like hvis du har lyst!
Din deling og likes er vores kontinuerlige motivation!

 

发表 评论

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. 必填 项 已 用 * 标注

scroll til toppen