Bliver den officielle WeChat-konto automatisk annulleret, hvis den ikke bruges i lang tid?Hvordan kommer man tilbage efter at være blevet aflyst?

For nylig har mangenye medierVirksomheder har spurgt os: Hvorfor bliver min officielle WeChat-konto automatisk afregistreret?

Hvordan henter man en annulleret officiel konto?

lige nu,Chen WeiliangOpsummer metoderne til at annullere og hente WeChat officielle konti til din reference.

XNUMX. Annullering af offentlig konto

1) Aktivt logout

Aktiv annullering refererer til: selvafmelding af WeChat officielle konto.

Som vi alle ved, kan én e-mailadresse kun bruges til ét kontologin på den offentlige platform, og antallet af registrerede offentlige konti er begrænset.

Derfor kan vi for offentlige konti, der ikke er almindeligt brugt, vælge aktivt at logge ud og frigive ressourcer.

Efter at annulleringen er lykkedes, vil den officielle konto være bundet til postkassen, antallet af emner, WeChat-kontoen angivet af den officielle konto, operatør-id-oplysningerne,Telefonnummer, kontokaldenavn, administrator WeChat-konto og operatør WeChat-konto kan frigives.

log ud metode

WeChat offentlige kontoannulleringsmetode nr. 1

2) Passivt logout

Passiv annullering betyder, at WeChat annullerer den officielle konto.

Årsagen til annullering er i overensstemmelse med bestemmelserne i artikel 3.5 i WeChat's officielle platforms driftsspecifikation: Når den officielle konto ikke har været logget på i lang tid, vil administratoren/operatøren modtage en prompt på WeChat, der angiver, at den ikke har været brugt i lang tid.

Årsagen til annulleringen af ​​den officielle WeChat-konto er i overensstemmelse med bestemmelserne i artikel 3.5 i WeChats officielle platforms driftsspecifikationer, ark 2

På dette tidspunkt skal du kun logge ind på den officielle konto inden for den angivne tid, og du bliver ikke passivt logget ud.Hvis tiden overskrides, vil den officielle konto automatisk blive annulleret, så den officielle konto ikke kan bruges tilWeChat Marketing了.

Hvor lang tid tager det for den officielle konto automatisk at logge ud uden at logge ind?

Den 2018. marts 3 udsendte WeChat officielt en meddelelse om, at den automatiske annulleringsmekanisme for den offentlige WeChat-konto vil blive aktiveret:

WeChat's officielle kontoannulleringsmekanisme vil snart blive lanceret, og ikke-godkendte officielle konti, der har været inaktive inden for 210 dage, vil automatisk blive annulleret.

Det vil direkte forbedre situationen, at det optager ressourcer såsom brugere og platformskælenavne og WeChat-konti og opfylder behovene hos venner, der ikke bruger WeChat-marketingkonti i lang tid.

Inden for 14 dage efter at have modtaget meddelelsen på siden, hvis du har logget ind på din konto eller ringet til kontogrænsefladen, vil din konto ikke blive frosset, ellers vil den blive annulleret.

XNUMX. Sådan henter du den annullerede officielle konto

1) Indtast det originale ID for den officielle konto

Log ind på det officielle websted for den officielle platform, klik for at hente din konto, indtast det originale ID for den officielle konto, og hent din konto i henhold til procesretningslinjerne.

Hvad hvis jeg glemmer det originale ID for den officielle konto?

Efter at den officielle konto er annulleret, sender systemet automatisk en WeChat-meddelelse til administratoren, og WeChat kan se det originale ID ▼

Efter den officielle WeChat-konto er annulleret, sender systemet automatisk en WeChat-meddelelse til administratoren, og WeChat kan se det tredje originale ID

2) Hent den officielle beretning om samme emne

For eksempel bruger du forretningslicensen fra xxx Co., Ltd. til at registrere to officielle konti, A og B, hvor B er afregistreret af systemet.

Derefter kan du hente B gennem A's officielle konto.

Specifikke trin:

Log ind på officiel konto A → Officielle kontoindstillinger → Kontooplysninger → Hovedoplysninger → Hovedbindende konto → 【Forespørgsel】Hent konto

Hent den 4. gennem den offentlige konto for samme emne
Emnebundet offentlig platform konto nummer 5

注意 事项: Ovenstående to gendannelses-/hentningsmetoder gælder kun for officielle konti, der automatisk logges ud på grund af manglende login i lang tid.

Hope Chen Weiliang Blog ( https://www.chenweiliang.com/ ) delt "Vil den offentlige WeChat-konto automatisk blive annulleret, hvis den ikke bruges i lang tid?Hvordan kommer man tilbage efter at være blevet aflyst? , at hjælpe dig.

Velkommen til at dele linket til denne artikel:https://www.chenweiliang.com/cwl-2126.html

Velkommen til Telegram-kanalen på Chen Weiliangs blog for at få de seneste opdateringer!

🔔 Vær den første til at få den værdifulde "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" i kanalens øverste bibliotek! 🌟
📚 Denne guide indeholder enorm værdi, 🌟Dette er en sjælden mulighed, gå ikke glip af det! ⏰⌛💨
Del og like hvis du har lyst!
Din deling og likes er vores kontinuerlige motivation!

 

发表 评论

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. 必填 项 已 用 * 标注

scroll til toppen