Hvorfor er ChatGTP blokeret?Hvordan appellerer man deaktiveringen af ​​en ublokeret konto, når adgangen nægtes?

Start 2023. marts 3, ÅbentAIEt stort antal konti blev blokeret for brugere i den asiatiske region, især for IP-adresser i Taiwan, Japan og Hong Kong. Hitraten var så høj som 40 %, og nyregistrerede ChatGTP-konti og Plus kunne ikke bruges.

Med det stigende antal forbud oplever folk, at forbuddene ser ud til at være umålrettede, uanset om de køber Plus eller bare bruger API'en, kan de blive forbudt.

OpenAI har endnu ikke givet en officiel udtalelse, så årsagen til forbuddet er usikker, hovedsageligt opdelt i to typer: "storskala registrering" og "API-opkald blokeret":

  1. På den ene side tror mange, at de hårdest ramte områder af forbuddet er de store registrerede konti før.Mange netbrugere sagde, at deres manuelt registrerede konti stadig er der, men nogleEl-leverandørKontoen købt på platformen er blevet deaktiveret.
  2. På den anden side spekulerer nogle mennesker i, at den tidligere kontoadfærd kan være mistænkt for API-misbrug. For eksempel, hvis en person bruger flere konti til at få API-tjenester, hvis det opdages, at API'en konstant ændrer sig og sender anmodninger på den samme. IP eller lignende IP, vil det overtræde OpenAI API-brug.-regel.

Den 2023. april 4 er udløbsdatoen for OpenAI API Keys gratis opkaldskvote. Nogle mennesker bekymrer sig om, at et stort antal konti vil købe tokens inden for de sidste par dage, hvilket vil føre til API-misbrug, så en gruppe konti vil blive forbudt først. .

Ud over disse grunde relateret til selve kontoen, er der også folk fraChatGPTNår man skærer i analysen af ​​anvendeligheden af ​​ChatGPT, menes det, at ChatGPT kan forbedre arbejdseffektiviteten, så arbejdseffektiviteten falder kraftigt efter kontoen er forbudt.

Hvordan bedømmer man, om OpenAI-kontoen er forbudt?

Det skal bemærkes, at mange konti stadig kan bruges som normalt, så gå ikke i panik for meget, og skeln nøje om din konto stadig kan bruges.

Bedømmelsesmetoden er nogenlunde som følger:

Hvis login-statussen er blokeret, og prompten "Kan ikke indlæse historiske oplysninger" vises, eller "Indholdet, der er indtastet i indtastningsfeltet, kan ikke sendes", kan kontoen blive blokeret.

Hvis det ikke er forbudt i login-tilstanden, vil der blive rapporteret en fejl under login-processen:

"Konto deaktiveret. Hvis du har brug for hjælp, bedes du kontakte os via vores Hjælp." (Error=Konto deaktiveret).

Hvorfor er ChatGTP blokeret?Hvordan appellerer man deaktiveringen af ​​en ublokeret konto, når adgangen nægtes?

Oops!
Account deactivated. Please contact us through
our help center at help.openai.com if you need
assistance. (error-account_deactivated)
Go back

Hvis der er en prompt om "Kan ikke indlæse historisk information" eller "Kan ikke sende indholdet i indtastningsfeltet", kan det være årsagen til, at kontoen er blokeret.

Men hvis andre fejlmeddelelser vises, såsom "OpenAIs tjenester er ikke tilgængelige i dit land"Vent... det er ikke nødvendigvis et kontoproblem.

Hvorfor er ChatGTP-kontoen blokeret?

Nogle mennesker spekulerer i, at grunden til, at API-kaldet er blokeret, er, at adfærden på den tidligere konto er mistænkt for API-misbrug.

For eksempel, hvis en person opnår API-tjenester gennem flere konti og opdages at være under den samme IP-adresse eller en lignende IP-adresse, og konstant skifter API'er for at fremsætte anmodninger, vil det overtræde OpenAI API-brugsreglerne.

  • Derudover er 2023. april 4 datoen, hvor den gratis opkaldskvote for OpenAI API Key udløber.Denne spekulation er ikke ubegrundet, da Midjourney tidligere er holdt op med at bruge det gratis, blandt andet på grund af overforbrug.
  • Den 2023. marts 3 udtalte stifteren og administrerende direktør for Midjourney, at for at undgå at betale, registrerede mange mennesker et stort antal nye konti og brugte kun gratis kreditter, hvilket forværrede manglen på GPU'er og påvirkede betalende brugeres tjenester.
  • Det er selvfølgelig alle spekulationer baseret på problemer med selve kontoen.

Det er rapporteret, at på grund af overdreven efterspørgsel stoppede ChatGPT endda Plus betaling.

Selvom ChatGPT er blevet mere og mere populært, siden det blev udviklet af et amerikansk firma, er vi let begrænset, når vi bruger det.

I slutningen af ​​hver måned vil OpenAI gøre et stort skridt. De foretog en risikokontroljustering og forbød en række konti. De forbød mange konti i Asien, og endda nogle Plus-konti blev også forbudt.

Kinesere er meget gode til at plukke uld. Blandt de mere end 1 millioner brugere af ChatGPT, vurderer vi, at der kan være 2 til 3 millioner kinesere, og en stor del af dem bruges til at plukke uld.

Hvordan appellerer ChatGPT over, at den ublokerede konto er deaktiveret?

Hvis du bruger en konto, skal du være opmærksom på følgende tre punkter:

  1. Brug ikke asiatiske noder.
  2. Udskift ikke noder ofte i den nærmeste fremtid.
  3. Brug ikke den samme node til at logge ind på flere konti.

Løsningen på den ikke-understøttede metode i OpenAI-registreringsområdet:

  • Der skal bruges en global proxy, en proxy til en amerikansk server er testet tilgængelig.
  • DeltagChen WeiliangbloggensTelegramKanal, der er sådan en kanal på listen软件værktøj ▼
  • AntyderBrug en browser (inkognitotilstand) for at få adgang.

Nogle mennesker siger, at hvis din konto er blokeret, kan du bruge en andens ChatGPT-konto til at skrive en appel-e-mail til OpenAIs kundeservice-supportteam med emnet for e-mailen "Deactivated user appeal, sammen med årsagen til at genaktivere din konto.

  • Angiv venligst på engelsk præcis, hvor vigtig din konto er for dig, og forklar, at du ikke har begået nogen overtrædelser, og at du ikke vil have nogen i fremtiden, i håb om at fjerne blokeringen.

På denne måde kan din konto blive ophævet, og nu er der kun én måde at forsøge at appellere til ophævelse, men vi kan ikke give nogen garantier for, om denne metode er effektiv.

Derudover spurgte vi også ChatGPT chatbot, hvorfor kontoen blev blokeret:

Q: Hvis ChatGPT-kontoen er blokeret, hvad er årsagerne?

Svar: ChatGPT er en AI-sprogmodel udviklet af OpenAI, det er ikke en egentlig konto, så den kan ikke forbydes.menJa, hvis kontoen, der bruger ChatGPT's API eller tjeneste er forbudt, er de mulige årsager:

  • Overtrædelse af servicevilkår: Hvis en bruger overtræder OpenAIs servicevilkår ved brug af ChatGPTs API eller tjenester,OpenAI kan få sin konto forbudt.
  • Misbrug: Hvis brugeren misbruger ChatGPT's API eller service, såsom hyppige anmodninger eller brug af ChatGPT til dårlig opførselAf denne grund kan OpenAI få sin konto forbudt.
  • Betalingsproblemer: Hvis brugere bruger ChatGPT's API eller tjenester med betalingsproblemer eller svigagtige metoder, kan OpenAI forbyde deres konti.

Kort sagt vil OpenAI nøje gennemgå adfærden hos brugere, der bruger ChatGPT's API eller tjenester for at sikre, at de ikke vil blive misbrugt ellerBruges til ukorrekte formål.

Gratis prostitution af OpenAI API, kontolukning er et naturligt fænomen

Omkostningerne per anmodning for OpenAI's API er meget lave, hvilket kan siges at være ubetydeligt.

menFolk med dårlig tænkning, for at bruge OpenAI's API gratis, vil få API-tjenester ved at registrere flere gratis konti.

I dette tilfælde kan de riges og de fattiges tankegang danne en stærk kontrast som følger:

  1. De fattiges tankegang: Jeg vil bare spare penge og bruge OpenAIs API gratis. Kontolukning er et naturligt fænomen, og gevinsten opvejer gevinsten.
  2. De riges tankegang: forstå, at API-udviklere skal inddrive et vist gebyr for at opretholde stabiliteten og pålideligheden af ​​tjenesten, er villige til at betale for brugen af ​​API'en og bidrager aktivt til kvaliteten og forbedringen af ​​API'en.

Denne kontrast kan beskrives metaforisk:Ligesom en person, der spiser på en restaurant, ønsker fattige kun at spise, hvad der er gratis, mens rige mennesker er villige til at betale for deres mad og give feedback til kokken for at forbedre kvaliteten og smagen af ​​retterne.

Kort sagt understreger ideen om de rige vigtigheden af ​​at bidrage til udviklere og API'er og er villig til at betale for og deltage i dem, snarere end blot at behandle API'er som deres egne gratis ressourcer.

Hvordan registrerer OpenAI ChatGPT med et udenlandsk mobiltelefonnummerKonto for at undgå at blive blokeret?

På grund af 1 udenlandskTelefonnummerKan registrere 2 ChatGPT konti, dem der bruger andrekodeHvis platformen registrerer en ChatGPT-konto, hvis en udenlandskTelefonnummerHvis en ChatGPT-konto er blevet registreret én gang, er det mere sandsynligt, at ChatGPT-kontoen bliver blokeret for anden gang (dette skyldes, at IP-adressen er anderledes).

Derfor anbefaler vi ikke at bruge andre kodeadgangsplatforme, men foreslår, at du ansøger eSender Hong Kong virtueltUK mobilnummerTilmeld dig en ChatGPT-konto.

Klik venligst på linket nedenfor for at seSådan ansøger du om et britisk mobilnummerTutorial▼

Hope Chen Weiliang Blog ( https://www.chenweiliang.com/ ) delte "Hvorfor blev ChatGTP blokeret?"Hvordan appellerer man deaktiveringen af ​​ublokeret konto, når adgangen nægtes? , at hjælpe dig.

Velkommen til at dele linket til denne artikel:https://www.chenweiliang.com/cwl-30363.html

Velkommen til Telegram-kanalen på Chen Weiliangs blog for at få de seneste opdateringer!

🔔 Vær den første til at få den værdifulde "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" i kanalens øverste bibliotek! 🌟
📚 Denne guide indeholder enorm værdi, 🌟Dette er en sjælden mulighed, gå ikke glip af det! ⏰⌛💨
Del og like hvis du har lyst!
Din deling og likes er vores kontinuerlige motivation!

 

发表 评论

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. 必填 项 已 用 * 标注

scroll til toppen