Pehea e hana ai ʻo RHB Bank QMS mobile APP i kahi hoʻopaʻa pūnaewele a hoʻopaʻa i luna no ka loaʻa ʻana o kahi helu tiketi virtual?

Hoʻokuʻu ʻo RHB Bank i ka app QMS, koi i ka poʻe malihini e noho palekana a me ka mamao me ka app RHB QMS hou!

I kēia manawa, ke kipaMalaiaE hoʻopaʻa i nā tiketi virtual a i ʻole e hana i kahi koho virtual ma mua o kekahi lālā o RHB Bank.

Pono ʻo RHB Industrial Bank i nā mea kūʻai aku e hoʻohana i ka QMS mobile APP e hana i kahi manawa ma mua

Ua ʻōlelo ka RHB Group i loko o kahi ʻōlelo i ka Pōʻalima e hoʻokō ʻia ke kaʻina hana hou i ka wā o ka neʻe ʻana o ke kauoha (MCO) mai Iune 6 a hiki i ka hoʻolaha hou.

Ua ʻōlelo ʻo Alex Lim, ke poʻo o ka hāʻawi ʻana i nā hale kūʻai ma RHB Group, ʻo ke koi ʻana i nā koho mua no nā kipa lālā he ʻāpana o nā hana e mālama ai i ke olakino a me ka palekana o kāna mau mea kūʻai aku.

"E hōʻemi ana kēia i ka manawa o kā mākou mea kūʻai aku e noho kino ma ka lālā, e hōʻemi ana i ke kiʻekiʻe o ka lehulehu ma ka lālā," wahi āna.

Ua ʻike ʻo Lim me ka piʻi ʻana o nā hihia Covid-19 ma ka ʻāina, he kuleana ko RHB e hōʻoia i ka palekana o kāna mea kūʻai aku a me nā limahana i nā manawa āpau.

"Akā, ke nānā nei mākou i nā pono o kekahi mau hui kūʻai e like me ka poʻe ʻelemakule, nā mea kūʻai kīnā, nā wahine hāpai a me nā mea kūʻai aku me nā pilikia maoli. 'Ōleloʻo ia.

Ua ʻōlelo ʻo ia, hiki i nā mea kūʻai ke hana i nā koho me ka hoʻohana ʻana i ka polokalamu kelepona ʻo RHB QMS, kahi e hiki ai iā lākou ke hana i nā lā hoʻokahi i ka manawa maoli ma kekahi o kā mākou mau lālā ma ke awāwa ʻo Klang.

Ma o ka polokalamu kelepona ʻo QMS, loaʻa iā lākou nā hoʻomanaʻo no nā koho e hiki mai ana, a hiki iā lākou ke hoʻonohonoho hou i ka manawa i kahi lā a i ʻole manawa ʻē aʻe inā makemake lākou.

"ʻOiai ka hoʻohana ʻana i ka app QMS e hōʻemi nui i ka manawa kali ma kā mākou mau lālā, paipai nui mākou i nā mea kūʻai aku a pau e hoʻohana i kā mākou pūnaewele RHB a me nā lawelawe panakō kelepona no kā lākou mau hana panakō i kēlā me kēia lā i ka wā MCO," wahi a Lim.

No nā lālā Islam RHB / RHB aia ma waho o ke awāwa ʻo Klang, ʻaʻohe koi mua i kēia manawa.Hiki i nā mea kūʻai ke hele i loko o ka lālā e hana i nā hana panakō i nā hola ʻoihana lālā.

I ka wā o ke kauoha hoʻomalu neʻe, ua pōkole nā ​​hola ʻoihana o nā lālā o ka Industrial Bank Group, a ua pani ʻia nā lālā he nui o ka Industrial Bank Group ma muli o ke ahulau ma ke ʻano he mea mālama.

从2021年6月8日起,RHB分行营业时间将进一步调整为上午9时15分至下午2时。

E ka mea kūʻai aku,
Ua hauʻoli mākou i ka haʻi ʻana iā ʻoe ua hoʻokumu ʻo RHB Bank i kahi lawelawe e-ticketing mobile manawa maoli e hiki ai iā ʻoe ke hana i nā lā hoʻokahi ("QMS") ma 50 mau lālā RHB Bank a me RHB Islamic Bank i Malaysia me ka maʻalahi ma o ka laina. noi ʻōnaehana hoʻokele.

ʻOi loa i ka wā maʻi maʻi COVID-19, ʻo ke olakino, palekana a me ka ʻoluʻolu o kā mākou mea kūʻai aku i kā mākou mau lālā e noho mau i kā mākou mea nui.ʻOiaʻiʻo, e paipai mākou i ka hoʻohana ʻana i kā mākou pūnaewele a me nā lawelawe waihona kālā kelepona, akā i ka manawa like, maopopo mākou e pono ana kekahi mau mea kūʻai aku e kipa kino aku i kā mākou mau lālā e hana i kā lākou mau hana panakō.No laila, hāʻawi kēia ʻōnaehana pila a me ka hoʻopaʻa ʻana iā ʻoe i kahi huakaʻi hele 'kiʻi i kahi lālā' pilikia ʻole, ma ka loaʻa ʻana o kahi tikiki pila a i ʻole ka hoʻonohonoho ʻana me hoʻokahi kaomi o kahi app ma mua o kou kipa ʻana i kā mākou lālā.

Hiki ke hoʻoiho ʻia ka polokalamu QMS me ka manuahi mai ka Apple App Store a i ʻole Google Play Store me ka ʻole o ka hoʻopaʻa inoa ʻana a i ʻole ke kau inoa ʻana.
mahalo iā 'oe.

He aha ka RHB QMS polokalamu kelepona?

Hāʻawi ka QMS app iā ʻoe e loaʻa kahi ʻike maikaʻi aʻe ke kipa ʻoe i ka hale kūʻai.

Ma mua o kou kipa ʻana i kahi hale kūʻai, hiki iā ʻoe ke nānā i kou luhi mai kāu kelepona a hoʻoholo i ka ʻike no kāu kipa.Akā, e hele i loko o kahi hale kūʻai, e laina e kiʻi i kāu mau tiketi, a hiki iā ʻoe ke hopu i nā tiketi virtual mai kāu kelepona ke hiki ʻoe i ka hale kūʻai.

ʻO kēia kāu kelepona e hoʻohana ana i nā tiketi virtual.Hiki iā ʻoe ke nānā i kāu mau tiketi i kēlā me kēia manawa, ma nā wahi āpau.Hōʻike kēia app iā ʻoe i ka manawa i manaʻo ʻia e kāhea ʻia ai ʻoe, e ʻae iā ʻoe e hoʻohana pono i kou manawa ke kali nei ʻoe e wehe.ʻAʻole ʻae ʻia ʻoe i ke kali ʻana ma nā wahi kali i koho ʻia.

Ke kokoke i kou manawa, e hoʻopuka ka app i kahi makaʻala e hoʻomākaukau iā ʻoe e hoʻomau i ka hale kūʻai.Ke hiki i kou manawa, e hoʻopuka ka app i kahi makaʻala hou a e kuhikuhi iā ʻoe i ka ʻike no ka mea e lawelawe ana iā ʻoe.A laila, hiki iā ʻoe ke noi i nā limahana lawelawe a i ʻole ka counter e lawelawe iā ʻoe.​​​

Hāʻawi ka app iā ʻoe e helu i kāu ʻike lawelawe, e ʻae iā ʻoe e hoʻomaikaʻi i kāu lawelawe ponoʻī ma ka hale kūʻai.

Pehea e hoʻohana ai i ka RHB Bank QMS mobile APP e hana i kahi hoʻopaʻa pūnaewele a hoʻopaʻa i ka laina e kiʻi i nā e-tiket?

Eia nā ʻano a me nā ʻanuʻu e hoʻohana ai i ka RHB Bank QMS mobile APP e hana i kahi hoʻopaʻa pūnaewele a hoʻopaʻa inoa no nā e-tickets.

KaʻAnuʻu 1:E wehe i ka Google Play Store a i ʻole Apple App Store a huli iā "QMS"

Hoʻoiho iā RHB Bank QMS apono kelepona ▼

Pehea e hana ai ʻo RHB Bank QMS mobile APP i kahi hoʻopaʻa pūnaewele a hoʻopaʻa i luna no ka loaʻa ʻana o kahi helu tiketi virtual?

KaʻAnuʻu 2:E koho i "RHB Bank" ma lalo o "Service Providers", a laila koho i kāu moku'āina a me ka lālā makemake ▼

KaʻAnuʻu Hana 2: E koho i "RHB Bank" ma lalo o "Service Providers", a laila koho i kāu moku'āina a me ka lālā makemake

KaʻAnuʻu 3:E koho i kahi lawelawe a kaomi iā "Get Ticket" ▼

KaʻAnuʻu Hana 3: E koho i ka lawelawe a kaomi "E kiʻi Ticket" 3rd

KaʻAnuʻu 4:E koho i ka "Queue Tickets" a kali i kou manawa ▼

KaʻAnuʻu Hana 4: E koho i "Queue Tickets" a kali no kou huli 4th

  • RHB Bank QMS Mobile APP, loaʻa no ka hoʻoiho manuahi ʻana mai Apple App Store a i ʻole Google Play Store me ka ʻole o ka hoʻopaʻa inoa ʻana.

Hope Chen Weiliang Blog ( https://www.chenweiliang.com/ ) kaʻana like "Pehea e hana ai ka RHB Bank QMS mobile APP i kahi hoʻopaʻa pūnaewele a hoʻopaʻa i luna no ka loaʻa ʻana o kahi helu tiketi virtual? , e kokua ia oe.

Welina mai e kaʻana like i ka loulou o kēia ʻatikala:https://www.chenweiliang.com/cwl-1942.html

Welina mai i ke kahawai Telegram o ka moʻomanaʻo ʻo Chen Weiliang e kiʻi i nā mea hou loa!

🔔 E lilo i mea mua e kiʻi i ka waiwai nui "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" ma ka papa kuhikuhi kiʻekiʻe. 🌟
📚 He waiwai nui kēia alakaʻi, 🌟He manawa kakaikahi kēia, mai poina! ⏰⌛💨
Kaʻana like a like inā makemake ʻoe!
ʻO kāu kaʻana like a me kou makemake ʻo kā mākou hoʻoikaika mau!

 

评论

ʻAʻole e paʻi ʻia kāu leka uila. Hoʻohana ʻia nā kahua koi * Label

ʻōwili i luna