WPS Office PRO Professional Plus: Преземете го софтверот WPS PC и инсталирајте го

WPS Office PRO Professional PlusПакетиЧен ВајлијангБлог (https://www.chenweiliang.com/) за собирање и објавување.

WPS Office PRO Professional Plus Вовед во софтверот

  • Официјалната бесплатна целосна верзија на WPS Office PRO е многу лесен за користење канцелариски софтвер лансиран од Kingsoft.
  • Софтверот WPS Office PRO е компактен и брз за инсталирање, зафаќа многу малку меморија и брзо стартува.Содржи три функционални модули: WPS текст, WPS форма и WPS презентација, што ни овозможува лесно да работиме.
  • Функцијата на WPS е дизајнирана според навиките за користење на корисниците на OFFICE, што прави да чувствуваме еден вид интимност.Таа е лесна за употреба и може брзо да ги пронајде соодветните функционални копчиња без дополнително учење.

Како се вика WPS на кинески?

  • Името на софтверот WPS потекнува од мај 1988 година. Програмерот Qiu Bojun напиша софтвер WPS5 со скоро 386 линии код на компјутер 1.0 во Шенжен. Во тоа време, WPS значеше Систем за обработка на текст (систем за обработка на текст).
  • Во подоцнежниот период, WPS објавен од Kingsoft само се совпаѓаше со Word, Powerpoint и Excel (лист) на Microsoft Office, така што името на WPS се користеше цело време.
  • До 2011 година, со цел софтверот и името на WPS да бидат поинтегрирани, Kingsoft ги именуваше трите главни делови на WPS како Writer text, Presentation и Spreadsheets.
  • За детали, погледнете ја историјата на WPS на неговата официјална веб-страница.

Карактеристики на WPS Office PRO Professional Plus софтвер

  1. Компатибилен без бариери со формати на датотеки како што се doc.xls.ppt, повеќенаменска и лесна канцеларија;
  2. Овој WPS е бесплатна професионална верзија (целосна верзија), мала по големина, брза инсталација и брза работа и може да се користи со сигурност;
  3. Можете да се префрлате помеѓу различни интерфејси по желба и можете да започнете без повторно учење помеѓу класичните и новите интерфејси;
  4. Едноставна и лесна за употреба, лесна за употреба, поддржува „cloud office“ за да може да носите канцелариски асистенти со вас;
学习使用永久序列号:
694BF-YUDBG-EAR69-BPRGB-ATQXH

Како да се реши неважењето на софтверскиот клуч WPS Office PRO Professional Plus

  • метод 1:Можете да додадете 127.0.0.1 cloudservice7.kingsoft-office-service.com во Hosts за да го решите истечениот проблем.
  • метод 2:Со директно бришење на датотеката acm.dll може да се постигне овластување без истекување.

WPS Office PRO Professional Plus софтвер Бесплатно преземање

(Пристапен код: 5588)

WPS Office PRO Professional Plus: Преземете го софтверот WPS PC и инсталирајте го

  • На страницата за преземање, кликнете на копчето „Преземи сега“ во нормалното преземање за бесплатно да го преземете софтверот WPS Office PRO Professional Plus.
  • Ако е датотека со компримиран пакет, отпакувајте ја пред да ја отворите.

мерки на претпазливост

使用Мобилен бројКога регистрирате мобилна АПП, компјутерски софтвер или сметка на веб-локација, не користете ја јавно споделената онлајн сметка.кодПлатформата добива СМС验证 码за да избегнете кражба на сметка.

Ако регистрирате сметка, можеби ќе треба да потврдитеКинески мобилен број, но ако користите приватновиртуелен телефонски бројкод, кој може ефективно да ја заштити приватноста и да избегне да биде вознемируван ▼

Блог на Hope Chen Weiliang ( https://www.chenweiliang.com/ ) сподели „WPS Office PRO Professional Plus: Преземете и инсталирајте софтвер за верзија на WPS PC“, што е корисно за вас.

Добредојдовте да ја споделите врската од оваа статија:https://www.chenweiliang.com/cwl-1739.html

Добредојдовте на Телеграмскиот канал на блогот на Чен Веилијанг за да ги добиете најновите ажурирања!

🔔 Бидете први што ќе го добиете вредниот „Водич за употреба на алатката за AI за маркетинг на содржина на ChatGPT“ во горниот директориум на каналот! 🌟
📚 Овој водич содржи огромна вредност, 🌟Ова е ретка можност, не ја пропуштајте! ⏰⌛💨
Споделете и лајкнете ако ви се допаѓа!
Вашето споделување и лајкови се наша континуирана мотивација!

 

评论

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Се користат задолжителните полиња * Етикета

скролувајте до врвот