Која е официјалната сметка на Galaxy Video Bureau? Netflix/Spotify/AI едношалтерско изнајмување услуга

🔮Официјалната сметка на Галакси Видео Бирото одеднаш се појави! Истражување на Netflix/Spotify/AIЧекајќи ги услугите, заедничкото изнајмување со едношалтерство е шокантно лансирано, а доаѓа нов начин за играње во меѓуѕвездениот свет! ✨

Што прави Galaxy Video Bureau??

🌌 Официјалната сметка на Galaxy Video Bureau ве води во нов меѓуѕвезден свет! Истражете ги Netflix, Spotify, AI и другите услуги со еден клик и искусете го неверојатниот шарм на заедничкото изнајмување медиуми за стриминг! Дојдете и откријте нова аудио-визуелна гозба! ✨🎬🔮

Која е официјалната сметка на Galaxy Video Bureau?

Која е официјалната сметка на Galaxy Video Bureau? Netflix/Spotify/AI едношалтерско изнајмување услуга

Вовед во јавната сметка WeChat на Galaxy Video Bureau——Galaxy Video Bureau HK

„Ова е Galaxy Video Bureau, едно искуство за стриминг медиуми“

  • Кликнете на „Консултирај ја услугата за клиенти“ во менито за официјалната сметка на WeChat за да ја додадеш услугата за клиенти WeChat.
  • Кликнете на „Купи сега“ за директно да се најавите на официјалната веб-страница на Galaxy Video Bureau користејќи WeChat за купување.

Шифра за попуст на Galaxy Video Bureau:YH8888

основни информации

Како изгледа сметката на Galaxy Video Bureau??

За јавната сметка на WeChat на Galaxy Video Bureau:

Која е официјалната сметка на Galaxy Video Bureau? Слика 2 од Netflix/Spotify/AI за заемно изнајмување на едношалтерската услуга

银河录像局:专业解决客厅一站式看奈飞,专业稳定靠谱。

微信号 gh_b3c647c6178e

认证类型 企业

认证主体 香港月茂有限公司 HONG KONG YUEMAO CO., LIMITED ✩

IP属地 浙江

统一社会信用代码/组织机构代码 3216624

名称记录 2023年07月27日 注册“银河录像局HK”

Забелешки:

  • Официјалната сметка на WeChat на Galaxy Video Bureau беше забранета претходно, па повторно го регистрираше „Galaxy Video Bureau HK“ на 2023 јули 07 година.
  • Тоа е затоа што кинеската интернет платформа е премногу строга и конзервативна, со премногу правила и ограничувања, така што купувањата на официјалната сметка на WeChat исто така ќе прескокнат на официјалната веб-страница на Galaxy Video Bureau, а регистрираните сметки сè уште се главно на официјалната веб-страница на Галакси видео биро.

Шифра за попуст на Galaxy Video Bureau:YH8888

Што е со Galaxy Video Bureau?Дали е навистина сигурен?Вистинско искуство за оценување на корисникот

Netflix/Spotify/AI едношалтерско изнајмување услуга

Ова „Galaxy Video Bureau“ е ​​како брзорастечки меѓуѕвезден аудио и видео сервисен центар.универзумЕдна од услугите „Нетфликс“ за споделување на возење, а не само за обезбедување услуги како Netflix, Spotify,YouTube, Disney+, HBO и други стриминг медиумски услуги, вклучително и Midjourney,Разговор GPT, ChatGPT Plus и друга високоинтелигентна вештачка интелигенцијаонлајн алатки... Интегрира различни функции и се чини дека го достигнува трендот на вештачка интелигенција за истражување на нови галаксии. Може да се нарече моќна комбинација на вонземјани ѕвезди.

ОвааДали Galaxy Video Bureau е доверливо??

Па, ова прашање ме потсетува на вселенска прошетка.

Оваа нова платформа за споделување на возење стриминг има големинови медиумиЦврсто е воспоставен и на социјалните медиуми и на социјалните платформи, и како што најде своја планета во универзумот, нејзиниот размер полека се појавува.

Набљудувавме некое време, а исто така собравме и некои кориснички прегледи за дружење во Galaxy Video Bureau, од кои сите се полни со пофалби.

  • Имаме интеракција со тимот и сметаме дека ова биро за видео Galaxy е навистина извонредно.
  • Исто како нова ѕвезда во универзумот, како продавница за мед, таа отвори сметки на големите социјални медиуми и е управувана од „Hangzhou Chongyu Information Technology Co., Ltd.“. Нејзиниот статус е стабилен и може да се најдат правни лица.
  • Новата ситуација во работењето на медиумите покажува дека ова е моќен тим со одличен квалитет на услугата, поддржува широк спектар на медиумски услуги за стриминг, а цената е прифатлива. Во никој случај не е обична мала работилница за заеднички изнајмување, тоа е едноставно меѓуѕвезден стриминг споделена медиумска платформа за изнајмување.

Главните бизниси на компанијата се меѓународна платформа за споделување претплата за стриминг и продуктивностПакетиЗаедничките услуги, од средината на 2023 година, бројот на корисници кои плаќаат достигна над 10. На полето на продуктивно споделување софтвер, тој не само што опслужува многу претпријатија, туку и привлекува голем број индивидуални корисници.

Овој тим е неверојатен, сите тие се ветерани кои долги години работат во дигиталната индустрија за самомедија на игри и имаат богато искуство.

Покрај обезбедувањето заеднички услуги за изнајмување за стриминг платформи како што се Netflix, Apple One, Disney+, Spotify, TIDAL, Youtube, Prime Video, HBO GO, HBO MAX и Paramount, таа исто така лансираше ковчег со богатство со вештачка интелигенција, кој содржи различни популарни Служби за вештачка интелигенција. , како Midjourney и ChatGPT Plus... Има различни паркинг места, а многу се продадени. Заинтересираните пријатели можат да го проверат.

Овој давател на услуги има и многу посебна карактеристика, обезбедувајќи се-во-едно решение за гледање Netflix - рутерот Galaxy.

  • Пакетот FamilyMart ја вклучува целата хардверска поддршка за гледање Netflix во Кина, вклучително и приспособен рутер/Supreme рутер на Венера, верзија на Apple TV 2022/ кутија за ТВ Chromecast 4K и разни членства за стриминг медиуми, по цена од околу 2500 јуани.
  • Насоката на FamilyMart е добар обид за развој на заеднички платформи за изнајмување и заслужува признание.

Највисокиот код за попуст е "YH8888“, можете да уживате во попуст од 95% при купувањето. Иако се работи за месо од комарци, има широк спектар на апликации и може да се користи по обновувањето.

Предности на Galaxy Video Bureau

Разгледајте ги предностите на Galaxy Video Bureau:

  • Galaxy Video Bureau е компатибилна компанија која не само што работи на официјални сметки на WeChat, YouTube, Bilibili и други платформи, туку има и висока доверливост.
  • Второ, категоријата за заеднички живот опфаќа различни забавни содржини и онлајн алатки за продуктивност на вештачката интелигенција, што е како сеопфатна продавница.
  • Понатаму, сметката се доставува автоматски, а може да се плати компензација доколку дојде до несреќа, а рачната постпродажна услуга на WeChat не е бавна.
  • Конечно, решението за дневна соба Netflix што го обезбедуваат има комплетен софтвер и хардвер, што е услуга со едно застанување!

Процес на купување на Galaxy Video Bureau

Каде е регистрираната адреса на Galaxy Video Bureau??

Чекор 1:Кликнете на врската за да влезете на официјалната веб-страница на Galaxy Video Bureau.

Или скенирајте го QR-кодот со вашиот мобилен телефон за да влезете на официјалната веб-страница на Galaxy Video Bureau ▼

Скенирајте го QR-кодот со вашиот мобилен телефон за да влезете на официјалната веб-страница на Galaxy Video Bureau. Слика 4

第 2 步:Кликнете на горниот десен агол за да се најавите/регистрирате за Galaxy Video Bureau▼

Кликнете на горниот десен агол за да се најавите/регистрирате Galaxy Video Bureau No. 5

第 3 步:Регистрирајте се и најавете се, обезбедувајќи повеќекратни флексибилни методи за најавување, како што се број на мобилен телефон, е-пошта или скенирање QR-код користејќи WeChat ▼

Чекор 4: Откако успешно ќе се најавите, изберете го софтверското решение што ви одговара врз основа на вашите заеднички потреби за домување (Слика 6)

第 4 步:Откако успешно ќе се најавите, изберете го саканиот производ на почетната страница, а потоа"Кликнете за да купите“ ▼

Како изгледа сметката на Galaxy Video Bureau? Компаративна анализа на стандардните и приспособени сметки на Midjourney

  • Изберете го софтверското решение што ви одговара врз основа на вашите заеднички потреби за домување.

第 5 步:Внесете промотивен кодYH8888, кликнете на „Потврди“, потоа кликнете на „Алипајплати" 

Глобалното споделување на сметки на Netflix во Galaxy Video Bureau поддржува месечни, квартални и годишни плаќања.По користењето на кодот за попуст, цената на едномесечниот пакет е 23.75 јуани, а годишната исплата е 19 јуани месечно, што е многу исплатливо.

  • По плаќањето, одете во менито „Билет“ за да ги видите деталите за нарачката, вклучувајќи ја вашата сметка за стриминг и лозинката. …
  • Веб-страницата е регистрирана, а услугата после продажбата е загарантирана.Таа е доста доверлива.Секако дека нема да исчезнат без трага само затоа што потрошите десетици долари.

Генерално, Galaxy Video Bureau се чувствува како релативно сигурен брод кој лежерно плови низ вселената, со не само разновидни услуги за стриминг, туку и алатки за продуктивност како GhatGPT Plus и Midjourney.

Ха, ова „Galaxy Video Bureau“ звучи како протагонист во меѓуѕвезден блокбастер!

Дали сакате да доживеете меѓуѕвездена гозба за стриминг за себе?

Потоа кликнете на врската брзо, одете на официјалната веб-страница на Galaxy Video Bureau и купете заедничка сметка!

Конечно, не заборавајте да го користите при купувањетоШифра за попуст на Galaxy Video Bureau:"YH8888“, можете да уживате во моменталниот највисок попуст од 95%.

Блог на Hope Chen Weiliang ( https://www.chenweiliang.com/ ) shared "Која е официјалната сметка на Galaxy Video Bureau?" Ќе ви биде од помош.

Добредојдовте да ја споделите врската од оваа статија:https://www.chenweiliang.com/cwl-31264.html

Добредојдовте на Телеграмскиот канал на блогот на Чен Веилијанг за да ги добиете најновите ажурирања!

🔔 Бидете први што ќе го добиете вредниот „Водич за употреба на алатката за AI за маркетинг на содржина на ChatGPT“ во горниот директориум на каналот! 🌟
📚 Овој водич содржи огромна вредност, 🌟Ова е ретка можност, не ја пропуштајте! ⏰⌛💨
Споделете и лајкнете ако ви се допаѓа!
Вашето споделување и лајкови се наша континуирана мотивација!

 

评论

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Се користат задолжителните полиња * Етикета

скролувајте до врвот