Hvordan spiller små og mellomstore selgere WeChat-markedsføring?Taobao nettbutikk WeChat markedsføringsmodell

nå,Wechat markedsføringVoksende i popularitet eksperimenterer mange bedrifter og enkeltpersoner med vann.

Så hvordan utfører du WeChat-markedsføring, hva er trinnene?

Deretter vil jeg veilede redaktører gjennom prosessen med å åpne en nettbutikk i 4 trinn og gi deg en detaljert introduksjon!

1. Det første trinnet: juster mentaliteten

Vi fortsetter å si, gjør detInternettmarkedsføring, må ha en leders mentalitet.

Når WeChat markedsføring, la hele bedriften ha denne mentaliteten.

Selvfølgelig er det vanskelig for et selskap som er vant til tradisjonelle markedsføringsmetoder å endre hele konseptet på en gang.

Men en ting som kan gjøres er at alle i bedriften skal vite hva deres WeChat offentlige plattform kan tilføre bedriften og hvilke tjenester som kan ytes til målgruppen.

For det første er den offentlige WeChat-plattformen en omfattende plattform. Bedrifter kan fullføre alt fra markedsundersøkelser, kundeservicekonsultasjon til salg på WeChat, og de kan få hjelp på WeChat i alle aspekter. Med denne mentaliteten og forståelsen av dette kan bedrifter kan WeChat-markedsføring er tilgjengelig.

Selskapets WeChat offentlige plattform gir målgruppen tillit og avhengighet, og når virksomheter driver WeChat-markedsføring, trenger de derfor kun å vurdere hvordan de skal få sine nye og gamle kunder til å stole på seg selv, slik at hele virksomheten kan bli inspirert til WeChat.Offentlig kontopromoteringFor å virkelig innse kraften i WeChat-markedsføring!

Hvordan spiller små og mellomstore selgere WeChat-markedsføring?Taobao nettbutikk WeChat markedsføringsmodell

2. Trinn XNUMX: Bestem fokuset

Nøkkelpunktet for bestemmelse her refererer til å bestemme hvilke funksjoner som skal være på den offentlige WeChat-kontoen til bedriften, hvilket innhold som skal vises og hva som skal vises?

For eksempel sender de offentlige WeChat-kontoene til noen virksomheter en værmelding og de siste nyhetskommentarene som sendes av vakre kvinner til alle nye og gamle kunder. For eksempel har de offentlige WeChat-kontoene til noen opplæringsskoler oversettelsesfunksjoner. For eksempel, noen offentlige WeChat-produksjonskontoer har aksjer. Spørringsfunksjon, for eksempel, noen skjønnhetssalongkontoer har horoskop- og hudindeksspørringsfunksjoner.

Ovennevnte er alle små funksjoner, og China Merchants Bank kan sjekke saldoen, Starbucks kan våkne naturlig osv., som er mer personlig.Dette er alle tilpassede funksjoner for en selv.

Dette er alle funksjonene nevnt ovenfor, men innholdet er enda bedre. Fans vil se hvilket innhold de vil ha, og skrive inn hvilken kommando for å gi dem det tilsvarende innholdet.For eksempel kan fans skrive inn "hei" for å se selskapets introduksjon, angi "kontaktinformasjon" for å se selskapets kontaktinformasjon og adresse, gå inn i noen avdelinger i selskapet for å se introduksjonen av relevante avdelinger, og kommandoer som priser, kvalifikasjoner , etc. og tilsvarende innholdssider osv.

Poenget med disse funksjonene og innholdet er, hva trenger målgruppen vår og hvordan kan vi gjøre dem avhengige av virksomheten?

  • WeChat-markedsføring trenger innovasjon, og mer innsats er nødvendig for å finne etterspørsel og samhandle.

3. Trinn XNUMX: Legg til gamle kunder først

En av de største fordelene med den offentlige WeChat-plattformen er å administrere kunder, eller fans.Mange bedrifter sier at drift av en gammel kunde er viktigere enn å skaffe nye kunder, og kostnadene ved å vedlikeholde gamle kunder var svært høye, og det var veldig komplisert og plagsomt.Med WeChat er det annerledes, fordi funksjonene og innholdet er basert på De er satt i henhold til deres preferanser, og samtidig tvinges de til å bli presset av de daglige gruppemeldingene, så WeChat er for tiden det beste verktøyet for å administrere gamle kunder.

Det er derfor ledermentaliteten foreslås Alle nye og gamle kunder opplever funksjonene og innholdet som gis av bedriften, og det daglige informasjonspresset øker samspillet mellom nye og gamle kunder og bedriften Å bruke WeChat til drift av gamle kunder er viktig for WeChat-markedsføring.og anbefaling av bedriftens offentlige kontoer fra gamle kunder har en svært høy konverteringsrate, og de nye kundene som kan hentes er også ekstremt nøyaktige personer.

4. Det fjerde trinnet: omfattende promotering

Offentlig markedsføring av WeChat må være omfattendeNettpromotering, kan WeChat fullføre alt arbeidet fra markedsundersøkelser til kundeservicesalg for bedrifter. Alle bedrifter bør markedsføre sine WeChat-kontoer omfattende, vise QR-koden der de kan vise QR-koden og anbefale hvor de kan anbefale. Jo mer omfattende jo bedre .

Hvordan spiller små og mellomstore selgere WeChat-markedsføring?

  • WeChat er bare en plattform;TaobaoNøkkelen til WeChat-markedsføringsmodellen til nettbutikker er hvordan vi driver nettmarkedsføring.

Hope Chen Weiliang blogg ( https://www.chenweiliang.com/ ) delte "Hvordan kan små og mellomstore selgere spille WeChat-markedsføring?Taobao nettbutikk WeChat markedsføringsmodell, nyttig for deg.

Velkommen til å dele lenken til denne artikkelen:https://www.chenweiliang.com/cwl-17401.html

Velkommen til Telegram-kanalen til Chen Weiliangs blogg for å få de siste oppdateringene!

🔔 Vær den første til å få den verdifulle "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" i kanalens toppkatalog! 🌟
📚 Denne guiden inneholder enorm verdi, 🌟Dette er en sjelden mulighet, ikke gå glipp av den! ⏰⌛💨
Del og lik om du vil!
Din deling og likes er vår kontinuerlige motivasjon!

 

发表 评论

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. 必填 项 已 用 * Merkelapp

bla til toppen