Hva er essensen av WeChat-markedsføring?WeChat Moments er også essensen av WeChat-markedsføring

Wechat markedsføringEssensen av dette er prosessen med å bruke "WeChat" mobile sosiale verktøy for å hjelpe andre og få kontakt med publikum.

Dette vil igjen påvirke hans inntrykk og forståelse av deg, og gradvis bli interessert i produktene dine.

Hva er essensen av WeChat-markedsføring?WeChat Moments er også essensen av WeChat-markedsføring

Hva er essensen av WeChat-markedsføring?

Essensen av WeChat-markedsføring er fortsatt å fokusere på å få venner.

WeChat uten venner er meningsløst, enn si WeChat-markedsføring.

Vi minner oss ofte på "Ikke glem den opprinnelige intensjonen din, du må alltid være sann".

Derfor kan vi tolke det slik:

WeChat-markedsføring kan deles inn i WeChat og markedsføring.

WeChat er et verktøy og sosiale medier i det mobile internettmiljøet.

Markedsføring er en metode, og utgangspunktet for markedsføring er å hjelpe andre.

Essensen av WeChat Moments Marketing

Grunnlaget for WeChat-markedsføring er vennekretsen, og venner er veldig viktige.

Metoden for WeChat-markedsføring er ikke viktig.

Det som betyr noe er om vi kan forstå essensen av WeChat-markedsføring og streber etter å gjøre det godt.

Bli venner med andre slik at folk kan bli kjent med deg og produktene dine.

Nylig snakker venner i mange bransjer om "WeChat-markedsføring".WeChat, et utmerket SNS-kommunikasjonsverktøy, kan faktisk spille en stor rolle i håndtering av kunderelasjoner (CRM-markedsføring).

Men mange potensialer ved å bruke WeChat-markedsføringWechat,strømleverandørUtøvere har mye forvirring om hvordan de skal gjøre WeChat-markedsføring. Deres enestående ytelse er at de ikke vet hvordan de skalInternettmarkedsføringDenne starten, men essensen er en mangel på forståelse av naturen og prinsippene til WeChat-markedsføring.

Prinsippundersøkelse

Ved tradisjonelt kundesalg innhentes kundeemner gjennom utstillinger, brukerregistrering, kjøp av kundeinformasjon osv., og deretter fremmes kundeordre via telefon, e-post og dør-til-dør-besøk.Den tradisjonelle markedsføringen er å vedlikeholde og ta vare på disse kundene som allerede har konsumert, og fremme deres "sekundærforbruk".

I den tradisjonelle kundesalgsmetoden vil det være en situasjon med «munn-til-munn-kommunikasjon».

En kunde føler seg for eksempel bra og anbefaler en annen kunde å kjøpe og legge inn en bestilling.

Transaksjonshastigheten som oppstår ved muntlig kommunikasjon er imidlertid helt forskjellig i forskjellige tilfeller.

For eksempel var den tidlige Haidilao hotpot en stor størrelsesorden, mens gruppekjøpsnettstedets "henvis en venn, gi 10 yuan rabatt" tiltrakk seg få nye medlemmer.

Den nye generasjonen av SNS mobile APP representert av WeChat har den naturlige fordelen med "munn-til-munn-kommunikasjon".

Oppdag et godt produkt på WeChat (ellerny MediaEn god artikkel av forfatteren), WeChat-brukere vil videresende den til venner i nød.

Naturen til en slik spredning vil også være en «viral effekt», for eksempel kjernefysisk fisjon, som vil bringe kunder til kjøpmennene.Og dette er gjennombruddsendringen av WeChat som kundemarkedsføringsmetode sammenlignet med den tradisjonelle kundesalgsmetoden.

Derfor er rask mund-til-munn-kommunikasjon det mest essensielle prinsippet for overlegenhet til WeChat-markedsføring.

Basert på slike essensielle egenskaper er det nødvendig å endre kundedatabasen på bakenden til forhandleren Det mest grunnleggende skillet er hvilke kunder som er "sekundærforbruk", hvilke kunder som er nye kunder, og hvilke kunder som er blant de nye kundene. Anbefales. .

En slik analyse vil kunne formulere ulike kundevedlikeholds- og rabattstrategier.Og ulike distinksjoner kan reflekteres i markedsføringsaktiviteter som markedsføring, og deretter starte en god syklus til slutten av produktets (eller tjenestens) livssyklus.

Integrasjon av WeChat Marketing Tools

Tradisjonell kundemarkedsføring, gjennom SMS, EDM, direkte investering og andre metoder.Forretningssystemer for informasjonsintegrasjon og tekniske grensesnitt for disse leveringsmetodene kreves, og det koster en viss tid.NettpromoteringKostnader, for eksempel SMS-avgifter, vedlikeholdsavgifter for e-post-push-server osv.

Essensen av WeChat-markedsføring: rask mund-til-munn-kommunikasjon

WeChat har fordelen av å integrere push-verktøy, og produktinformasjon kan raskt skyves til kundens WeChat-klient.Den største egenskapen til denne informasjons-pushen er bekvemmelighet og lave kostnader, noe som gjør andre push-metoder dverge.

For tiden er det mange kategorier av merkevarenettbutikker som kan få en utrolig konverteringsrate på mer enn 10 % av bestillingene bare ved å skyve produktbilder og tekster gjennom WeChat.

Det er allerede mange kjøpmenns egne driftsstyringssystemer koblet til WeChat åpne grensesnitt for å oppnå sømløs push.For eksempel har China Southern Airlines flyttet sin passasjerinnsjekking til WeChat.Forbedringen av slike praktiske servicemidler kan også godt fremme forbedringen av kundetilfredsheten.Dette er alle vellykkede applikasjoner av WeChat-markedsføring.

Forutsetning

Siden i hovedsak har WeChat mange fordeler.Hvordan fremme landingen av WeChat-metoder i markedsføring?Etter min mening er følgende forhold nødvendige forutsetninger.

Først bevisstheten om selvbetjening.

For selskaper med lav operasjonell modenhet og umodne inntektsmodeller er det best å ikke engasjere seg i tung kundehåndtering.
Det er den riktige måten å ha nok bevissthet om din egen virksomhet, for å være i stand til tydelig å vite hva du skal tilby kundene, og deretter få en bedre kundekilde gjennom WeChat-markedsføring.WeChat markedsføring er bare en innovativ metode, og profesjonalitet er viktigere enn relasjoner.

For det andre, bruk data bedre.

Hvis produktet (eller tjenesten) er bra, kan WeChat-markedsføring bringe inn et stort antall kunder.Men hvordan du bruker disse kundedataene vil være et mye større problem.I tillegg til det nevnte er "sekundærforbruket" til gamle kunder forskjellig fra rabattstrategien til nye kunder fra forskjellige kilder.I henhold til egenskapene til egne produkter (eller tjenester) har markedsføringsstrategiene som pålegges ulike kunder også helt andre analysemetoder enn tradisjonell markedsføring.WeChat-markedsføring bør gå dypere inn i kundedata enn tradisjonell markedsføring.

For det tredje, følg med på tjenesten.

Alt nytt er et tveegget sverd.Den såkalte jungeltelegrafen-kommunikasjonen vil også føre til spredning av «beryktethet».Det kan til og med være noe såntTaobaoNoe så ekkelt som en «dårlig anmelder» dukker opp.Men bare ved å være oppreist og ikke redd for skrå skygger og følge med på service og kundebehandling kan fordelene med WeChat-markedsføring utnyttes fullt ut.

Faktisk er det vanskelig for mange kundeorienterte internettmarkedsføringsselskaper å gjøre tradisjonell markedsføring godt.Fra nåværende synspunkt krever implementeringen av essensen av WeChat-markedsføring fortsatt mye innsats og forsøk.

Hope Chen Weiliang blogg ( https://www.chenweiliang.com/ ) delte "Hva er essensen av WeChat-markedsføring?WeChat Moments er også essensen av WeChat-markedsføring", noe som er nyttig for deg.

Velkommen til å dele lenken til denne artikkelen:https://www.chenweiliang.com/cwl-17407.html

Velkommen til Telegram-kanalen til Chen Weiliangs blogg for å få de siste oppdateringene!

🔔 Vær den første til å få den verdifulle "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" i kanalens toppkatalog! 🌟
📚 Denne guiden inneholder enorm verdi, 🌟Dette er en sjelden mulighet, ikke gå glipp av den! ⏰⌛💨
Del og lik om du vil!
Din deling og likes er vår kontinuerlige motivasjon!

 

发表 评论

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. 必填 项 已 用 * Merkelapp

bla til toppen