Hva er de siste leveringsreglene for shopee-logistikk?Hva er unntakene?

På grunn av epidemien, mangestrømleverandørPlattformens leveringsregler er også justert, så for shopee tror jeg at publikum også ønsker å kjenne til de nyeste leveringsreglene, for å hjelpe selgere med å forstå om de kan unntas.

Shopee-plattformen oppfordrer selgere med leveringsmuligheter til å levere varer normalt for å opprettholde kjøperens handleopplevelse.Samtidig tilbyr Shopee-lageret mottaks- og hentetjenester for å støtte selgers normale levering.På grunn av utviklingen av den nye koronavirusepidemien, og med tanke på at selgere og venner fortsatt ikke kan levere varer som vanlig, justerer Shopee-plattformen herved utvidelsespolitikken for logistikkbegrensningsunntak til 2. februar.Samlingen av policyjusteringer for epidemien er som følger, til referanse for selgere og venner.

1. Utvidelse av unntaket fra logistikkbegrensningen

Shopee平台春节期间物流时效豁免延长至2月16日,即:1月24日至2月16日24天物流时效豁免。

Merk: Fritaket for logistikkbegrensning gjelder kun for selgers estimerte leveringstid (DTS), og det er ingen logistikkbegrensningsfritak på naturlige dager.

Hva er de siste leveringsreglene for shopee-logistikk?Hva er unntakene?

2. Fritak for straffescoring

2020年1月20日至2020年2月9日期间生成的订单将不计入迟发货率和未完成订单率的惩罚计分考核。即:在1月20日至2月9日期间生成的订单,若因发货问题导致订单迟发货或未完成将不计入店铺惩罚计分。

3. Unntak fra mengdegrensen for forhåndssalgsprodukter

Selgere vil ikke bli straffet dersom andel og mengde forhåndssolgte produkter overskrider grensen. Fra 2. februar vil grensen for antall forhåndssalgsvarer gjenopprettes, vennligst juster andelen og mengden av forhåndssalgsvarer i tide.

Oppsummering: Fritaksperioden for forsendelse er forlenget til 2.16., men det skal bemerkes at forsinket forsendelse av bestillinger generert etter 2.9. fortsatt vil bli regnet som et fradrag.

Apropos shopee-kjøpmenn, før denne regelen kommer ut, må de være veldig bekymret for at de vil få trukket poeng på grunn av dette. Selvfølgelig bør denne spesielle situasjonen behandles spesielt, men hvis selgerne kan levere varer i tide, så prøv å sendes i tide.

Hope Chen Weiliang blogg ( https://www.chenweiliang.com/ ) delt "Hva er de siste leveringsreglene for shopee-logistikk?Hva er unntakene? , å hjelpe deg.

Velkommen til å dele lenken til denne artikkelen:https://www.chenweiliang.com/cwl-17967.html

Velkommen til Telegram-kanalen til Chen Weiliangs blogg for å få de siste oppdateringene!

🔔 Vær den første til å få den verdifulle "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" i kanalens toppkatalog! 🌟
📚 Denne guiden inneholder enorm verdi, 🌟Dette er en sjelden mulighet, ikke gå glipp av den! ⏰⌛💨
Del og lik om du vil!
Din deling og likes er vår kontinuerlige motivasjon!

 

发表 评论

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. 必填 项 已 用 * Merkelapp

bla til toppen