Hva betyr det for internettkjendiser å bringe varer på direktesending? E-handel bringer varer ut av fjellet for å finne metoder

Hva er meningen med direktesending av kjendiser på nett med varer?

Hva betyr det for internettkjendiser å bringe varer på direktesending? E-handel bringer varer ut av fjellet for å finne metoder

  • Betydningen av online kjendis direktesending med varer, refererer til noen Internett-plattformerDet refererer til bruken av direktesendingsteknologi på enkelte Internett-plattformer for å tilby nye tjenestemetoder som produktvisning på nært hold, konsultasjon og svar, handleguide osv., eller butikken åpner et direktesendingsrom alene, eller gjennomfører det gjennom en samling profesjonelle ankere.NettpromoteringSalg.
  • For tiden ofte brukte live streaming-plattformer inkludererTaobao,Douyin, rask arbeider,Little Red Book等.

La oss i dag snakke om titlene til store ankere som Wei Ya. Mottakerne er flertallet av små og mellomstore personer som kommer med varer, og deretter de små og mellomstore bedriftene.

Det er nødvendig å gjøre det klart her at det er forskjell på å bringe varer og å selge varer. Å bringe varer er levering av varer fra kjøpmann. Du presser dem, og du trenger ikke å fylle opp, kundeservice og levering.Terskelen er også relativt lav, de fleste plattformer kan 1000 fans henge en handlekurv.

strømleverandørDen universelle formelen for livestreaming med varer ut av fjellet

Kunnskap om live streaming av store nettplattformer, uansett omTekstforfattereDet er fortsatt en video, og jeg vil gi deg en kort oppsummering av den dyktige universelle formelen for å frakte varer:

  1. Raffinerte salgsargumenter: som tysk fløyelsundertøy, som fremhever varme og komfort, for eksempel artefakter av bare ben, som fremhever visuelle effekter.
  2. Forsterkning av smertepunkter: For eksempel er non-stick panner med belegg usunt og forårsaker angst, og gir deretter løsninger og introduserer produkter uten belegg.
  3. Funksjonsdemonstrasjonstype: For eksempel den nylige superpopulære airfryeren, hvor mange kontoer er populære.Hovedsakelig gjennom demonstrasjoner, fremheving av enkel betjening og tilsetning av sunne elementer.
  4. Ankerpunktsammenligningstype: Finn et dyrt produkt som et ankerpunkt, og fremhev hovedmodellen gjennom sammenligning, slik som Supreme Edition 988, gullversjonen har lignende funksjoner, og kun 188 i kampanjeperioden.

Til slutt er en viktig forutsetning at du må ta med deg eksplosiver Hva er eksplosiver, salg og evalueringer er bra.

Tre måter å finne eksplosive produkter i e-handel

  1. Du kan gå til den valgte alliansens produktliste for å finne den.
  2. Søk etter produkter i søkeboksen, og listen over produkter som kommer ut, scroll ned, du finner listen med små tegn under fra tid til annen, klikk på den og du vil være listen over populære produkter i kategorien, velg de tre beste (i likhet med produktsiden til Pinduoduo).
  3. Hva tar du ofte med deg for å se plussstørrelsen?hva gjør du.

Hvordan selge produkter på nett?Du kan referere til følgende vellykkede metoder og tilfeller av online e-handel for kjendiser live streaming ▼

Hope Chen Weiliang blogg ( https://www.chenweiliang.com/ ) delte "Hva er vitsen med livestreaming av kjendiser på nett? Finn en måte for e-handel å bringe varer ut av fjellet", som er nyttig for deg.

Velkommen til å dele lenken til denne artikkelen:https://www.chenweiliang.com/cwl-19289.html

Velkommen til Telegram-kanalen til Chen Weiliangs blogg for å få de siste oppdateringene!

🔔 Vær den første til å få den verdifulle "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" i kanalens toppkatalog! 🌟
📚 Denne guiden inneholder enorm verdi, 🌟Dette er en sjelden mulighet, ikke gå glipp av den! ⏰⌛💨
Del og lik om du vil!
Din deling og likes er vår kontinuerlige motivasjon!

 

发表 评论

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. 必填 项 已 用 * Merkelapp

bla til toppen