Hvordan håndterer utenrikshandel SOHO fabrikker?Selvstendig næringsdrivende styrer forholdet til unge mennesker i fabrikkens QC-sikkerhetsvakter

Hvordan forholder småbedrifter og selvstendig næringsdrivende seg til fabrikker?

Nettbrukere ba meg fokusere på hvordan jeg finner en fabrikk.

Hvordan håndterer utenrikshandel SOHO fabrikker?Selvstendig næringsdrivende styrer forholdet til unge mennesker i fabrikkens QC-sikkerhetsvakter

Hvordan får utenrikshandel SOHO selvstendig næringsdrivende fabrikken?

Først og fremst tror jeg at det viktigste for å finne en fabrikk er å være "rett på døra", ellers blir du "lurt av den store butikken".

Mange fabrikker er ikke veldig vennlige mot småselgere.En liten hvit selger dro til fabrikken og ble blokkert av motparten.

Fabrikken misliker ikke nødvendigvis din lille mengde, men synes oftere at du er uprofesjonell og bortkastet tid.

Dessuten er ikke fabrikken en servicenæring tross alt, og dens servicebevissthet og holdning er dårligere enn andre bransjer.

Mellomstore og store selgere, handelsmenn og fagfolk kan enkelt håndtere fabrikker, fordi enandre sidenBare for å se at du har nok vekt.

Hvordan håndterer små bedrifter, utenrikshandel SOHOer og selvstendig næringsdrivende fabrikker?

  • Den første er å forbedre deres profesjonelle kvalitet, Hvis du har en viss forståelse av produktet, vil du ikke bli behandlet som en noob av fabrikken.
  • For det andre kan du starte med varelageret som fabrikken ikke kan selge, og kjøpe i små kvanta.Generelt sett er aksjen veldig billig, og fabrikken vil samarbeide mer når det skal betales.
  • Den tredje er tykkhudet, Du kan ikke gi opp lett bare fordi den andre parten ser tomt ut, og sakte imponere ham med hjertet ditt.En viss C pleide å være en veldig hardtarbeidende person, og gjorde sakte fabrikkene i industrien til sine "fans".

Selvstendig næringsdrivende styrer forholdet til unge mennesker i fabrikkens QC-sikkerhetsvakter

  • Den fjerde er å få personene under.Noen fabrikker er små i skala, så vi ansetter bare selgere eller fabrikksjefer, inviterer dem på middag, eller drar til fabrikken for å tilberede sigaretter, få venner og komme godt overens.Ikke gi gaver direkte.Sjefen vet at det vil være ubehagelig.
  • For det femte redder kurven landet, få tredjeparts QC, mestre mange fabrikkressurser og generelt ha et godt forhold til fabrikken.Å få utført en qc tilsvarer å få mange fabrikker og få mye bransjeinformasjon.
  • Den sjette er "pengeevne".Gå til en ukjent fabrikk og betal 5000 yuan på forhånd for påfølgende prøveutbygging.Fabrikker hater prostituerte mest.Vær raus, og han vil bli forelsket i deg umiddelbart.

Hope Chen Weiliang blogg ( https://www.chenweiliang.com/ ) delte "Hvordan håndterer utenrikshandel SOHO fabrikker?Selvstendig næringsdrivende for å administrere forholdet mellom unge mennesker i fabrikkens QC-sikkerhetsvakter" er nyttig for deg.

Velkommen til å dele lenken til denne artikkelen:https://www.chenweiliang.com/cwl-30022.html

Velkommen til Telegram-kanalen til Chen Weiliangs blogg for å få de siste oppdateringene!

🔔 Vær den første til å få den verdifulle "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" i kanalens toppkatalog! 🌟
📚 Denne guiden inneholder enorm verdi, 🌟Dette er en sjelden mulighet, ikke gå glipp av den! ⏰⌛💨
Del og lik om du vil!
Din deling og likes er vår kontinuerlige motivasjon!

 

发表 评论

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. 必填 项 已 用 * Merkelapp

bla til toppen