Google planlegger å gradvis rydde opp i zombiekontoer som ikke har vært brukt eller logget på på 2023 år fra desember 12🧟‍♂️🧹💻

🧟‍♀️Google begynner å rydde opp i zombiekontoer💀!Fra og med desember 2023 vil den gradvis fjerne kontoer som ikke har vært brukt eller logget på på 12 år.Er kontonummeret ditt oppført?Ikke bekymre deg, vi har de siste nyhetene til deg,Finn ut mer om Googles oppryddingsplan for å beskytte dataene dine og personvernet ditt! 🔒🚀

Google planlegger å gradvis rydde opp i zombiekontoer som ikke har vært brukt eller logget på på 2023 år fra desember 12🧟‍♂️🧹💻

Vil Google-kontoen bli slettet automatisk?

2023. mai 5 kunngjorde Google de nye vilkårene fra og med i dagGoogle-brukerkontoer som har vært inaktive i mer enn 2 år vil bli ryddet opp for å forbedre kontosikkerheten og forhindre misbruk av kontoer som ikke har vært brukt på lenge.

For å redusere kontosikkerhetsrisikoen sletter Google først Google-kontoer som ikke har vært brukt eller logget på på minst 2 år, inkludert alle applikasjoner i Google Workspace (som f.eks.Gmail, Dokumenter, Disk, Meet-kalender),YouTubeog bilder i Google Foto.

Selv om de nye vilkårene trer i kraft umiddelbart, vil de ikke påvirke noen brukere umiddelbart. Google planlegger å gradvis rydde opp i zombiekontoer som ikke har vært brukt eller logget på på 2023 år fra desember 12.Før du sletter noen kontoer, sender Google brukere flere slettingsvarsel i løpet av flere måneder.

Google-tjenestemenn sa at de vil ta en gradvis tilnærming til først å slette kontoer som er opprettet, men som ikke lenger er i bruk.I tillegg gjelder denne klausulen kun for personlige Google-kontoer, og påvirker ikke organisasjonskontoer som skoler eller bedrifter.

Google bekrefter at YouTube-videoer ikke vil bli fjernet

Videoskapere kan kanskje ikke logge på kontoene sine på to år, eller i det hele tatt, av en rekke årsaker, for eksempel mistet passord, død, fengsel, pensjonering, oppsigelse eller avgang.

Ifølge tidligere Google-uttalelse, hvis disse kontoene og innholdet deres slettes, vil noen videoer forsvinne.

Imidlertid ser det ut til at Google har hørt bekymringene til nettbrukere.

YouTube-sjef Rene Ritchie presiserte spesifikt på Twitter at Google ikke vil fjerne YouTube-videoer samtidig når en konto slettes.

I tillegg fikk noen nettbrukere også lignende svar da de konsulterte en Google-talsperson.

Hvordan unngå plutselig sletting av Google-konto?

Googles nye vilkår tar sikte på å forbedre sikkerheten til brukerkontoer og rydde opp i zombiekontoer som ikke har vært brukt på lenge. Brukere bør følge nøye med på varsler, holde kontoer aktive og iverksette nødvendige tiltak for å sikre kontosikkerhet og normal bruk.

Google anbefaler at brukere logger på kontoen sin minst hvert annet år, eller bruker applikasjoner i Google Workspace, for eksempel å sende og motta e-post via Gmail, bruke Google Disk, se YouTube-videoer osv., for å holde kontoen aktiv og unngå å bli slettet av Google.

Dette er en god påminnelse og forslag til brukere.

Det er mangeSEOUtøvere gjør nyttstrømleverandørEn ny Google-konto vil bli opprettet spesielt for prosjektet.

  • Fordi du kan få en ny Google-postkasse på denne måten, er det praktisk å registrere en ny konto i en annenny Mediaplattform å gjøreNettpromotering.
  • Mange ganger fordi disse prosjektene er utdaterte og det ikke jobbes med, og brukernavnene til disse Google-kontoene er for lange eller utilfredsstillende, så jeg logget ikke på og brukte disse før jeg registrerte meg for Google-kontoer.
  • Vi har registrert mer enn 10 Google Mail-kontoer så langt, hvorav de fleste ikke har vært pålogget på lenge på grunn av de ovennevnte årsakene.

Når vi ser på Googles nye vilkår, bestemte vi oss for å logge på en tidligere registrert Google-konto hver dag, og bruke Gmail til å sende en e-post til andre postbokser, slik at vi kan unngå å bli automatisk slettet fra Google-kontoen.

Da planlegger vi også å brukeprogramvare, for eksempel "Microsoft To Do" vanlige påminnelser, logg på disse kontoene en gang i året og send Gmail-e-poster en gang i året.

Med så mange kontoer, hvordan fører vi regnskap?Vi bruker denne gratis programvaren for kontopassordadministrasjonKeePass

Last ned og installer Microsoft To Do gratis ▼

Hope Chen Weiliang blogg ( https://www.chenweiliang.com/ ) delte «Google planlegger å gradvis rydde opp i zombiekontoer som ikke har vært brukt eller logget på på 2023 år fra desember 12 🧟‍♂️🧹💻» for å hjelpe deg.

Velkommen til å dele lenken til denne artikkelen:https://www.chenweiliang.com/cwl-30498.html

Velkommen til Telegram-kanalen til Chen Weiliangs blogg for å få de siste oppdateringene!

🔔 Vær den første til å få den verdifulle "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" i kanalens toppkatalog! 🌟
📚 Denne guiden inneholder enorm verdi, 🌟Dette er en sjelden mulighet, ikke gå glipp av den! ⏰⌛💨
Del og lik om du vil!
Din deling og likes er vår kontinuerlige motivasjon!

 

发表 评论

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. 必填 项 已 用 * Merkelapp

bla til toppen