E tatau ona totogi e AliExpress le pili faaletausaga i tausaga uma?E fia le pili faaletausaga a AliExpress?

O le AliExpress o se 'upega tafaʻilagi faʻatauga faʻaPeretania i lalo ole Alibaba Group O loʻo faʻatulagaina nei i totonu ole tolu pito i luga ole lalolagi faʻatau upega tafaʻilagi, lona lua ile Amazon maEBAYnei tulaga e lua. O le mea lea, o loʻo vaʻavaʻai e le tele o faʻatau oloa i totonu o le atunuʻu avanoa pisinisi i luga o le AliExpress platform.

Ae peitaʻi, afai e te manaʻo e tatala se faleoloa i luga o le AliExpress platform, e tatau ona e totogia se pili.

E tatau ona totogi e AliExpress le pili faaletausaga i tausaga uma?E fia le pili faaletausaga a AliExpress?

O totogi fa'aletausaga ta'itasi a le AliExpress i le tausaga?

O lea la, e tatau ona totogi totogifuapauina a AliExpress i tausaga taʻitasi?

faiTaobaoE iloa e le aufaioloa uma afai e te manaʻo e tatalaina se faleoloa i Taobao, e toetoe lava a leai se tau O le teuina o le 1,000 yuan e te manaʻomia e totogi e mafai foi ona toe faʻafoʻi atu ia oe pe a e alu ese mai le Taobao platform.Alipayi le tala. Ae ui i lea, e le o le tulaga lea i tulaga e pei o Tmall, e le gata e manaʻomia ai se aofaʻi o tupe teu, ae manaʻomia foʻi le au faʻatau e totogi se pili faaletausaga i tausaga taʻitasi.

I le avea ai o se faʻatauga faʻaPeretania i fafo, o AliExpress e iai foʻi le pule malosi i tagata faʻatau. A uma mea uma, o se faʻavae e tatala ai maketi i fafo. O le mea lea, afai e te manaʻo e te auai i le AliExpress platform ma tatala se faleoloa, e tatau foi ona e totogia se totogi faʻaletausaga.

Talu ai e taʻua o le totogi faʻaletausaga, e tatau ona totogi faʻatasi i le tausaga. Ae ui i lea, o le totogifuapauina faaletausaga mo le faʻatagaina o tagata faʻatau e tatala faleoloa i luga o lona tulaga e le o se auala tele mo AliExpress e maua ai tupe. peiE-fefaʻatauaigaAe mo le tulaga, AliExpress e matua manino lava pe a maua e le aufaioloa ni penefiti e mafai ona maua e latou lava tulaga manuia. O le mea lea, o le tatalaina o se faleoloa i luga o le AliExpress platform e tutusa ma Tmall O taimi uma lava e faʻamaeʻa ai e le faʻatau oloa se faʻatonuga, o le a faʻapipiʻi e le AliExpress platform se komisi talafeagai.

Ole fua faatatau ole komisi ole AliExpress mai le aufaioloa e 8%.

E fia le totogi faaletausaga mo AliExpress?

I luga o le AliExpress platform, o totogi faʻaletausaga e manaʻomia e tagata faʻatau oloa e totogi pe a sainia e eseese e tusa ai ma le vaega, ma o le aofaʻi e manaʻomia e ese foi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o nisi o vaega masani, lavalava, seevae ma ato, oa a tuaa, uati, ma isi. Pe a nofoia, e manaʻomia le au faʻatau oloa e totogi le totogifuapauina faaletausaga o le RMB 10,000, e taʻua foi o le totogifuapauina o auaunaga faʻapitoa. O lenei tagata fa'atau e mafai ona va'aia pe a uma ona saini i totonu o le AliExpress backend.

O lenei totogifuapauina faaletausaga e foliga mai e tele, ae o le AliExpress platform e faʻamoemoe e faʻalautele le aofaʻi o tagata faʻatau ma faʻateleina ai foi le naunautaiga o tagata faʻatau e faʻatau atu oloa. Ua fa'aofi mai se tulafono, o le toe fa'afo'i lea o le totogifuapauina o auaunaga fa'aletausaga e fa'atatau i fa'atauga fa'aletausaga a le faioloa.

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e totogi e se faioloa i le vaega o lavalava se totogi faʻaletausaga o le RMB 10,000, afai o le faʻatau i totonu o le tausaga e mafai ona oʻo i le US $ 15,000, o le tau faaletausaga o le RMB 5,000 o le a toe faafoi atu i le faʻatau.

Afai e mafai ona o'o le fa'atauga i le US$45,000, o le a toe fa'afo'i atoa le totogifuapauina o auaunaga faaletausaga a le faioloa.

Hope Chen Weiliang Blog ( https://www.chenweiliang.com/ ) faasoa "E tatau ona totogi le totogifuapauina faaletausaga a AliExpress i le tausaga?" E fia le totogi faaletausaga mo AliExpress? 》, fesoasoani ia te oe.

Fa'afeiloa'i e fa'asoa le so'otaga o lenei tusitusiga:https://www.chenweiliang.com/cwl-1380.html

Faʻafeiloaʻi i le Telegram channel o le blog a Chen Weiliang e maua ai faʻamatalaga lata mai!

🔔 Ia avea oe ma tagata muamua e maua le taua "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" i le laina pito i luga o le lisi! 🌟
📚 O lenei taʻiala o loʻo i ai le taua tele, 🌟O se avanoa e seasea maua, aua le misia! ⏰⌛💨
Faasoa ma fiafia pe a e fiafia i ai!
O lau fefa'asoaa'i ma le fiafia o la matou fa'aosofiaga faifaipea!

 

发表 评论

O le a le faʻasalalauina lau tuatusi imeli. Faʻaoga fanua e manaʻomia * Igoa

tusi i luga