Ole resitala ole igoa ole Initaneti ole Saina e matua lamatia ma e ono le mafai ona maua a latou upega tafaʻilagi i le lumanaʻi

E fautuaina e lua kamupani ma tagata taitoatasi, ifausia se upega tafa'ilagiAua le resitalaina igoa ole igoa ile Saina, aua o loʻo i ai le tele o lamatiaga saogalemu.

Afai na e resitalaina se igoa ole igoa ile Saina, ina ia aloese mai lamatiaga, e tatau ona e faʻafeiloaʻi le igoa ole igoa ile atunuu i fafo i se taimi vave e mafai ai.

Fa'atulafono fa'atonutonu a Saina

O le tulaga sili ona lamatia o le resitalaina o se igoa ole igoa i Saina o le lamatiaga o le faʻasaina e tulafono a Saina.

O lau 'upega tafaʻilagi e ono lamatia i le taofia o igoa ole igoa, ole upu faʻapitoa ole "clientHold".

Atonu e le atoatoa ona o mafuaaga eseese...

  • E ui lava o lenei igoa ole igoa o lau faʻatau ma le resitalaina, i Saina, o le igoa ole igoa na e resitalaina e le o se igoa ole igoa e mafai ona e pulea.
  • O lou igoa ole igoa ole a iai se tulaga o le "clientHold" i soo se mea, masalo ona o faʻamatalaga ma faʻamatalaga i luga o lau upega tafaʻilagi, o lou igoa ole igoa ole a faʻasaina tumau.

Niubo.com igoa ole igoa e fa'agata e Wanwang ClientHold

O se tasi o mataupu muamua na iloa o Luo Yonghao's Niubo.com, lea na aoina ai se vaega o tagata taʻutaʻua ma taʻutaʻua.amio, e pei o Liang Wendao, Han Han, Lian Yue, Chai Jing, ma isi ... O fefaʻatauaiga i aso uma na sili atu i le 100 miliona, ae ina ua uma ona faʻatapulaʻaina le igoa ole igoa e Wanwang ClientHold, na vave ona mou atu le avanoa i luga ole laiga...

I ni nai tausaga mulimuli ane, e oo lava i Niubo.com na aveesea e aunoa ma se mafuaaga.

I Saina, e mana'omia e le au resitara le fa'amalosia le ClientHold fa'afuase'i.

I le faʻaopoopoga i le faʻalavelave a le matagaluega o pulega, e oʻo lava i mataupu o igoa faʻatau igoa i Saina na faʻatinoina ClientHold ina ua uma ona maua faʻasea mai tagata masani.

HC Network fa'aliliuina igoa fa'apitonu'u i fafo

Mo se faʻataʻitaʻiga, i le 2011 "Huicong Internet Disconnection" faʻalavelave, na maua ai e Wanwang se faʻasalaga faʻasalaga na tuʻuina atu e le American Kohler Company, na molia ai.E-fefaʻatauaigaO le upega tafa'ilagi HC o lo'o i ai se itulau o faleoloa soli, o lea o le igoa ole HC e fa'atinoina o le ClientHold.

Na faalauiloa foi e le HC.com le upega tafaʻilagi a le "Anti-Wanwang Hegemony", ma tuuaia Wanwang i lenei amioga, ae o le mea na tupu mulimuli ane ua mou atu, ma HC foi na siitia atu le igoa ole igoa i fafo (resitara: NAME.COM, INC.).

I se faʻatusatusaga, pe a resitalaina se igoa ole igoa i fafo, sei vagana ai le solia o le igoa ole igoa ole igoa ole igoa, e leai se tulaga lamatia o faiga faʻavae, ma e leai se "clientHold" faʻafuaseʻi, o lou igoa ole igoa o oe.

O lea la, ina ia lesitala se igoa fa'apitonu'u, e tatau ona e lesitala i totonu o se atunu'u fa'aletulafono (e pei o le Iunaite Setete), ma o lou igoa ole igoa ea oe.

Igoa ole igoa ole igoa 1

tulaga lamatia fa'apitoa

Pe a resitalaina se igoa ole igoa ile Saina, ile tele o tulaga, e leai sau pule atoatoa e pulea ai le igoa ole igoa.

O le tele o aia tatau a oe ua avea ma "foliga" na saunia e latou, ma e tatau ona e faʻaalu faʻaopoopoga;

E le gata i lea, o le tatalaina o nofoaga autu o Saina e masani lava o se faʻalavelave.O le a setiina e le resitara igoa ole igoa eseese (mo se faʻataʻitaʻiga, totogifuapauina, faʻaulutalatala e tuʻuina atu mo le 1-tausaga faʻafouina, ma faʻamaonia mea e lafoina, ma isi) e faʻateleina ai le faigata o le faʻaliliuina o igoa ole igoa ma faʻafeiloaʻi le igoa ole igoa ma le faʻaliliuina igoa ole igoa super. faigata.

I le tulaga o le resitalaina o se igoa i fafo, e masani ona tuʻuina atu e le resitara i le tagata faʻaoga le pule atoa ma le faʻaliliuina o le igoa ole igoa.

Fa'aliliuina igoa ole igoa ma le fa'aliliuina ole igoa ole igoa e mafai ona fa'agaioia sa'o ile initaneti e aunoa ma ni tapula'a fa'atino.

Pule o le Igoa ole Domain

Mai le vaaiga a le pulega faʻalapotopotoga, o le cn domain name e patino ile igoa ole atunuʻu ma o loʻo pulea e CNNIC.

Ole China Internet Network Information Center e nafa ma le pulega.

  • O le resitalaina faʻapitoa e faʻatinoina e sui ua faʻamaonia ma faʻatagaina e CNNIC.

Igoa fa'ava-o-malo e pei ole com o lo'o fa'atautaia e le ICANN (The Internet Corporation for Assigned Names and Numera).

  • O fa'amaumauga fa'apitoa e faia fo'i e sui fa'atagaina ICANN.

O le mea lea, e leai se manaʻoga e lesitala ma faʻaaoga se cn domain name.

Faaiuga

I se faapuupuuga, o le lamatiaga o se pisinisi o loʻo talimalo i se igoa faʻapitonuʻu i Saina e maualuga.

Afai o le Matagaluega o Alamanuia ma Faʻamatalaga, faʻamalosia malosi le Mataupu 37 o le "Measures for the Administration of Internet Domain Names in China," o le a faʻamalosia kamupani e faʻafeiloaʻi igoa ole igoa ile Saina, ma mafai ai ona "toe iloilo soʻo se igoa ole igoa e le o iai. lesitala i Saina”…

O le mafuaaga lena o lenei aiaiga o le a mafua ai le vevesi lautele i totonu o pisinisi.

O le fea le resitara o igoa i fafo e sili ona saogalemu e resitala ma talimalo ai se igoa ole igoa?

Chen WeiliangFautuaina oe i se saogalemu ma faatuatuaina NameSilo Ina ia lesitala ma fa'afeiloa'i se igoa fa'apitonu'u, fa'amolemole va'ai i lenei a'oa'oga mo fa'amatalaga▼

Hope Chen Weiliang Blog ( https://www.chenweiliang.com/ ) fa'asoa "O le resitara o igoa ole Initaneti a Saina e matua lamatia lava ma atonu e le mafai ona ulufale i le upega tafaʻilagi i le lumanaʻi", lea e fesoasoani ia te oe.

Fa'afeiloa'i e fa'asoa le so'otaga o lenei tusitusiga:https://www.chenweiliang.com/cwl-1065.html

Faʻafeiloaʻi i le Telegram channel o le blog a Chen Weiliang e maua ai faʻamatalaga lata mai!

🔔 Ia avea oe ma tagata muamua e maua le taua "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" i le laina pito i luga o le lisi! 🌟
📚 O lenei taʻiala o loʻo i ai le taua tele, 🌟O se avanoa e seasea maua, aua le misia! ⏰⌛💨
Faasoa ma fiafia pe a e fiafia i ai!
O lau fefa'asoaa'i ma le fiafia o la matou fa'aosofiaga faifaipea!

 

发表 评论

O le a le faʻasalalauina lau tuatusi imeli. Faʻaoga fanua e manaʻomia * Igoa

tusi i luga