Aisea ua manuia ai SHEIN? Mafuaaga mo le manuia o le SHEIN cross-border e-commerce brand promotion

SHEIN na faavaeina i le 2008,tulagaMo faiga fa'atauva'a B2C fa'asalalauE-fefaʻatauaigatulaga

O le pisinisi a SHEIN e taulaʻi i laʻei vave, e aofia ai lavalava, mea faʻaoga, seevae ma ato, mea teuteu, meafale, matagofie, ie fale ma isi vaega.

Aisea ua manuia ai SHEIN? Mafuaaga mo le manuia o le SHEIN cross-border e-commerce brand promotion

Fa'avae Xu Yangtian na fa'atūina i Nanjing, Saina i le 2008, sa ta'ua muamua o le fa'aipoipoga e-commerce SHEINside.

E masani lava e ala i le upega tafaʻilagi aloaia, APP ma isi laina i luga ole laiga o loʻo faʻatau atu i le silia ma le 200 atunuu ma itulagi i le salafa o le lalolagi, e pei o le Iunaite Setete, Europa, Sasaʻe Tutotonu, Initia, ma isi.

O uta e sili atu i le 300 miliona fasi pepa i le aso.

Aisea na matua maualalo ai le SHEIN muamua?

E le o iloa Saina i totonu o aiga, ae o loʻo faʻateleina i fafo

E toatele tagata i Saina e le tatau ona faalogo i le SHEIN, ae e le taofia ai lona atinae i fafo, ma e ono luluina ai foi le tulaga o Sara.

O nisi o le aufaipisinisi tupe teufaafaigaluega ua taʻua SHEIN "kamupani sili ona lilo a Saina e sefulu-piliona-tala", aua e oʻo lava i tagata faʻaoga e suʻe i luga o Google e sili atu ma le faatoluina le tele o Sara.

  • i ni nai tausaga ua mavaeala faʻasalalau fouO taumafaiga uma e fa'atalanoaina na teena, ma e to'alaiti ala fa'asalalau na lipotia lona fa'atupula'ia.
  • E le faatagaina i matou-faasalalauga e tusitusi, ma e tusa lava pe ua uma ona tusia e matou-tagata faasalalau se tala e uiga i le faatupeina o le SHEIN, na talosagaina i latou e tape le tusiga mai le upega tafailagi atoa ona o le manao o le kamupani e tausia se talaaga maualalo.
  • E oo atu i le taimi na faasolosolo malie ai ona iloa o ia e tagata uma, o le faatauina atu ua latalata i le XNUMX piliona.

Mafuaaga mo le manuia o le SheIn cross-border e-commerce brand promotion

Fai mai le faʻavae SHEIN:fefe ne'i fa'aa'oa'o i ai

  • O le faʻataʻitaʻiga a SHEIN e matua faigofie lava. O oloa e faʻataʻitaʻi i le ZARA, ma o oloa fou e fou tele, ma o le tau o le afa o isi.
  • aveInitaneti MaketiO le fuafuaga fa'alauiloa e pei lava o le api talaaga lelei, o le eseesega o lo'o i fafo.
  • O taimi uma lava latou te o atu ai i se atunuu, latou te maua ai le faitau afe o tagata lauiloa i luga o le Initaneti i le lotoifale e aumai oloa, sitaili masani, ma le tau o kapisi, ma latou vave nofoia le maketi i le lotoifale.
  • O le mafua'aga e tauva ai SHEIN ma fa'atauva'a fa'atauva'a pei o Zara ma H&M o lona fa'atauga fa'asoa i Saina.

O le mea moni, i le faʻaopoopoga i le SHEIN o lavalava ma le ANKER o numera, o loʻo i ai ia kamupani i pisinisi eseese i Saina, ae o le fua e le tele, ae o le atinaʻe o le saoasaoa o le geometrical, e tele naua kamupani, Beijing, Jiangsu, Zhejiang. , Shanghai, Guangdong O loʻo i ai, o le a ou le alu i mea faʻapitoa.

  • O le latou uiga masani o le latou suia mai fefaʻatauaiga masani mai fafo i a latou lava faʻailoga, faʻapitoa i maketi i fafo.
  • E tutusa ma le faʻailoga mai fafo, tutusa lelei mai le fale gaosi oloa e tasi, ma o le tau o le afa o le lauiloa lauiloa.
  • Fa'ato'a nofoia le maketi, o tagata fa'atau mai fafo e sili atu le taugofie, tusa lava po'o lau fa'ailoga.

O nei kamupani na amata uma i le lima pe ono tausaga talu ai. O i latou na faavaeina o loʻo i ai fefaʻatauaʻiga faʻaleaganuʻu mai fafo, fefaʻatauaʻiga e-fefaʻatauaʻiga, ma faʻamatalaga faʻapitoa (aemaise lava.Seo), o le tofa mamao uma ia e sogisogi ai avanoa tau pisinisi.

O lo'o i ai se va'aiga tele o fa'amatalaga i le va o fefa'ataua'iga i fafo ma isi tuaoi

O tagata na faia se galuega sili ona lelei i fefaʻatauaʻiga i fafo e matua faʻalagona, aua o nisi tagata e taulaʻi atu i le e-commerce i totonu o le atunuʻu, faʻalagolago i le faʻaauau pea o le atinaʻeina o oloa, ma selesele foi tufatufaga.

Ae e pei ona e iloa e uiga i pisinisi e-pisinisi i totonu o Saina, afai lava e iai sau oloa lelei, se faʻataʻitaʻiga lelei, ma se tupe mama, o le a tulimataʻia oe e le anoanoai o tagata, ma o le a vave ona faʻatumu le tupe mama e nei tagata.

Ma o fefaʻatauaʻiga i fafo ma isi tuaoi, o loʻo i ai se va tele o faʻamatalaga, o loʻo i ai pa puipui, o lea e le malosi ai le tauvaga.

O le mea lea, aisea ua matua tapu ai le au faʻatau atu tuaoi e fai mai oloa, o le mafuaʻaga lea.

Hope Chen Weiliang Blog ( https://www.chenweiliang.com/ ) faasoa "Aisea ua manuia ai SHEIN? O Mafuaaga mo le Faʻalauiloaina o Faʻailoga Manuia a le SHEIN Cross-border E-commerce", lea o le a fesoasoani ia te oe.

Fa'afeiloa'i e fa'asoa le so'otaga o lenei tusitusiga:https://www.chenweiliang.com/cwl-1128.html

Faʻafeiloaʻi i le Telegram channel o le blog a Chen Weiliang e maua ai faʻamatalaga lata mai!

🔔 Ia avea oe ma tagata muamua e maua le taua "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" i le laina pito i luga o le lisi! 🌟
📚 O lenei taʻiala o loʻo i ai le taua tele, 🌟O se avanoa e seasea maua, aua le misia! ⏰⌛💨
Faasoa ma fiafia pe a e fiafia i ai!
O lau fefa'asoaa'i ma le fiafia o la matou fa'aosofiaga faifaipea!

 

发表 评论

O le a le faʻasalalauina lau tuatusi imeli. Faʻaoga fanua e manaʻomia * Igoa

tusi i luga