O le a le faiga o sikoa faleoloa a AliExpress?E fa'afefea ona fa'aleleia la'u fa'ailoga AliExpress?

O le tatalaina o se faleoloa ile AliExpress e sili atu nai lo na'o le fa'atau atu o mea.

Ina ia maua atili faʻaaliga, e tatau ona e malamalama i le faʻaogaina o sikoa faleoloa.

Na'o le malamalama po'o le a le faiga fa'ailoga, e mafai ai ona e masani atili i le faleoloa maE-fefaʻatauaigafaagaoioiga atoatoa o le tulaga.

Mo feso'ota'iga lelei, se'i tatou talanoaina i lalo.

O le a le faiga o sikoa faleoloa a AliExpress?E fa'afefea ona fa'aleleia la'u fa'ailoga AliExpress?

E fa'afefea ona ou fa'aleleia le fa'atauga o faleoloa a AliExpress?

1. Fa'atauga au'aunaga atoatoa a le tagata fa'atau

2. Su'esu'ega tulaga o le au'aunaga

3. Fa'ailoga mo fa'amatalaga o oloa, fa'atau feso'ota'iga ma auaunaga fa'atauga

Fa'ailoga fa'ailoga faleoloa a AliExpress

1. Tulaga Au'aunaga Fa'atau

Fuainumera leaga o le poto masani: Ole vaega ole oka ole poto masani ile aofa'i ole aofa'i o poloaiga uma na iloiloina.O le au'aunaga fa'atau e vaevaeina i ni togi se fa: lelei, lelei, pasi ma le manuia.O le taimi o iloiloga o aso 90. O le fa'atonuga o le 3 masina talu ai e iloiloina i le aso mulimuli o masina ta'itasi, ma fa'afou fa'aiuga a'o le'i o'o i le 3 o masina taitasi.

2. Fa'atonuga leaga

E tuʻuina atu e le au faʻatau ni iloiloga feololo ma leaga

Sikoa maualalo i le feololo: faʻamatalaga o oloa <= 3 fetu, faʻatau fesoʻotaʻiga <= 3 fetu, auaunaga faʻapitoa <= 3 fetu.

3. Le lelei le fa'atauga fa'atau

Afai e le faʻatauina le fefaʻatauaiga, o le a amataina le faʻamasinoga, ma o le a le tali atu le feeseeseaiga i totonu o le lima aso.

O le ai ai sikoa eseese faʻatinoga i le faʻaaogaina o faleoloa: togi, togi o auaunaga i aso uma, toesega mo soliga, vaega faʻasino igoa, ma isi.Mo tagata faʻatau, e uiga uma i le faʻaalia, e uiga uma i le faʻavasegaina.Ma o soʻo se oloa i totonu o le faleoloa e tatau ona faʻafesoʻotaʻi i le togi o auaunaga i aso uma pe a iloiloina le faʻavasegaga.

O le autu o le faia o se galuega lelei i vaega o auaunaga i aso taitasi o le faia lea o se galuega lelei i le tautuaina o oloa taitasi, o lona uiga, ia faia se galuega lelei i le auaunaga o poloaiga taitasi.

Au'aunaga lelei e tutusa lelei logistics + naunau tagata fa'atau auaunaga + maketi maketi.O logistics lelei e le lelei atoatoa, naʻo le vaʻavaʻai i le sili ona talafeagai, auaunaga faʻatauvaʻa fiafia, fesoʻotaʻi ma tagata faʻatau atili, ma popole e uiga i auaunaga a tagata faʻatau i soʻotaga taua uma, lea o le a faʻaleleia atili ai le faʻatauga o tagata faʻatau tuai, maketi maketi, e mafai. mafaufau e avatu ni meaalofa laiti, Afai e faia lelei nei vaega e tolu, o le a faaitiitia feeseeseaiga, ma o le a pei o se pato i vai.

O le mea lea, afai e te manaʻo e faʻaleleia le togi o se faleoloa, e tatau ona e malamalama i lona sikoa faavae, ona faia lea o faʻalelei tutusa e tusa ai ma le faʻavae o le sikoa, ina ia faʻaleleia le sikoa i se faiga faʻatatau, aua naʻo le maualuga o le sikoa. e mafai ona e maua le avanoa e faʻaalia ai i totonu o le faleoloa I le tulaga muamua, o le a sili atu tagata faʻatau o le a vaʻaia le oloa, o lea o le a sili atu le avanoa e faʻatau atu ai.

O le mea lea, o le mea lea e naunau ai le aufaioloa tuai e malamalama i tulaga faʻailoga a le faleoloa.I le tele o tulaga, o le laasaga muamua e le o le faʻatau atu o oloa, ae ia masani i le tulaga muamua.

E tutusa lelei le faiga o fa'atauga a le faleoloa a AliExpressTaobaoO faleoloa e foliga tutusa lava, o lona uiga, faʻamatalaga atoatoa, faʻavasegaina o auaunaga, faʻatauga o oloa ma faʻamaumauga faʻamaumauga, o lona uiga, afai e te faʻamalieina tagata faʻatau, o le a sili atu le maualuga o au faʻataʻitaʻiga. e te faia mea o loʻo i luga O nai manatu, e faigofie lava ona maua ni togi maualuga.

Hope Chen Weiliang Blog ( https://www.chenweiliang.com/ ) fa'asoa "O le a le mea e fa'atatau i le AliExpress Store Scoring Mechanism?E fa'afefea ona fa'aleleia la'u fa'ailoga AliExpress? , e fesoasoani ia te oe.

Fa'afeiloa'i e fa'asoa le so'otaga o lenei tusitusiga:https://www.chenweiliang.com/cwl-1129.html

Faʻafeiloaʻi i le Telegram channel o le blog a Chen Weiliang e maua ai faʻamatalaga lata mai!

🔔 Ia avea oe ma tagata muamua e maua le taua "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" i le laina pito i luga o le lisi! 🌟
📚 O lenei taʻiala o loʻo i ai le taua tele, 🌟O se avanoa e seasea maua, aua le misia! ⏰⌛💨
Faasoa ma fiafia pe a e fiafia i ai!
O lau fefa'asoaa'i ma le fiafia o la matou fa'aosofiaga faifaipea!

 

发表 评论

O le a le faʻasalalauina lau tuatusi imeli. Faʻaoga fanua e manaʻomia * Igoa

tusi i luga