E faʻafefea ona faʻateleina e le au faʻatau faleoloa Taobao le faʻatau?Fa'ailoga e su'e ai le auala e maua ai le ROI maualuga

nisiTaobaoI le avea ai ma se faʻatau faleoloa, faʻafefea ona ou faʻateleina le faʻatau pe a ou faʻatau atu 5 pe 10 poloaiga i le aso?

E faʻafefea ona faʻateleina e le au faʻatau faleoloa Taobao le faʻatau?Fa'ailoga e su'e ai le auala e maua ai le ROI maualuga

O le mea moni, e masani ona matou faʻatau atu se oloa, o le mea muamua o le sailia lea o le faʻamoemoe.

Mo se faʻataʻitaʻiga: alu muamua e vaʻai i le au faʻatau e tutusa ma oe, pe o iai 30 poloaiga o 50 poloaiga, afai o lea, o loʻo i ai le avanoa mo le faʻaleleia.

Ona matou lisiina lea o manatu uma e mafai ona faaleleia, e aofia ai ae le gata i ata,SeoUpu autu, iloiloga, fa'asalalauga, fa'atonuga fa'aopoopo, meaalofa, ma isi...

Alu ta'ito'atasi le au tete'e ma va'ai po'o fea le itu e sili ona tele le eseesega?O fea la e fetuunai?

A maeʻa fetuunaiga taʻitasi, fuafua le suiga o fefaʻatauaiga ma faʻatau pe a maeʻa le faʻaleleia.

I se tulaga masani, a maeʻa ona maua le fetuunaiga o le mataʻitusi ma le va tele tele, o le ai ai se faʻaopoopoga tele o faʻatau.

Taobao maDouyin faiAutu

O le autu o Taobao o le suʻeina lea o se faleoloa faʻailoga, ona lelei ai lea e le sili atu le leaga nai lo i itu uma.

O le autu o Douyin e tutusa, o le sailia foi o se tala faʻatatau, ona latalata lea o le autu, ae o le faʻamatalaga ma mea e mafai ona suia.

Fa'ailoga fa'atauga ta'iala:

  • Afai e mafai ona e mauaina se vaega fou ma avea oe ma tagata muamua, o le a ofoofogia!
  • O le autu o le tasi, faʻamatalaga maualuga.

Su'e le auala e maua ai le ROI maualuga

E le gata i lea, i le tele o tulaga, matou te le manaʻomia le faʻaogaina o le SEO i le mea sili.O i latou o loʻo aʻoaʻoina oe e faʻamalieina i le mea sili e masani ona le tele ni tupe maua.

Ae, mafaufau lelei ma saili le auala e maua ai le ROI maualuga.

A uma mea uma, o fetuutuunaʻiga uma tatou te faia e iai se tau, e aofia ai tupe ma taimi, o lea i le tele o tulaga, fetuutuunai i le 80 points e toetoe lava tutusa.

O oloa e manaʻomia ona fetuunaʻi ile 100 points e masani ona le aogaalavaioloa

E ui lava o lenei tusiga e uiga i se tagata faʻatau na te faʻatau atu 5 poloaiga ma 10 poloaiga i le aso, afai e te faʻatau atu 500 poloaiga i le aso, o lenei manatu e aoga moni lava.

Faavave e ao mai, ma ave i fafo e vaai soo ai.

O Iapani e na'o le pau lea o le atunu'u e fa'atau ai tama i luga ole laiga nai lo fafine

I le taimi muamua, na faitio se tagata netizen i le maketi Iapani a Amazon e le o lelei le faatauina atu, o le tele o faʻataʻitaʻiga a tamaʻitaʻi na faʻatau atu i aso ua tuanaʻi, ae o faʻataʻitaʻiga a alii na faʻatau atu faʻafuaseʻi.

Fa'afetai i le au fa'asalalau mo le fesoasoani e fo'ia paso. O lea ua i ai ni mea fou ua maua, ma o le a ou fa'asoa atu ia te oe i se taimi vave e mafai ai:

Aisea ua na'o Iapani le atunu'u e tele atu ai fa'atauga a tama i luga ole laiga nai lo fafine?

Ona o teine ​​Iapani e sili atu ona fiafia e faatau ma patī, e le faigaluega tamaitai pe a uma ona faaipoipo, pe ave a latou fanau i le fale pe o e faatau, ae o le tele o tama 996 e faigaluega ovataimi i luga o le fogaeleele, ae o le mea moni o le toatele o i latou o loo "fagota i totonu. vai vevesi”.

E tusa ai ma amioga ma masani a tagata, e faigofie ona faʻatau i luga o le initaneti pe a "fagota i ogasami faigata", o le mea lea o tamaloloa o le malosi autu o le faʻatau i luga o le initaneti.

E le gata i lea, o le minimalism o loʻo taatele i Iapani, o lenei malo e le fiafia i le maverick, e tatau ona ofuina toniga i le galuega, lea e faʻapipiʻi ai le maketi mo isi lavalava, ma e le mafaufau tagata uma i laei e pei o isi.

O le uiga lea na avea ai le lalolagi Numera XNUMX faʻailoga vave: Uniqlo.

O le mea e taʻua o le ogaoga o le a faʻafefe. Pe a taofia e Iapani o latou uiga, o le a latou fanauina foi le isi faʻalavelave.

Hope Chen Weiliang Blog ( https://www.chenweiliang.com/ ) faʻasoa "E faʻafefea ona faʻateleina e le au faʻatau faleoloa Taobao le faʻatau?Fa'ailoga e su'e ai le auala e maua ai le ROI maualuga" e fesoasoani ia te oe.

Fa'afeiloa'i e fa'asoa le so'otaga o lenei tusitusiga:https://www.chenweiliang.com/cwl-1233.html

Faʻafeiloaʻi i le Telegram channel o le blog a Chen Weiliang e maua ai faʻamatalaga lata mai!

🔔 Ia avea oe ma tagata muamua e maua le taua "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" i le laina pito i luga o le lisi! 🌟
📚 O lenei taʻiala o loʻo i ai le taua tele, 🌟O se avanoa e seasea maua, aua le misia! ⏰⌛💨
Faasoa ma fiafia pe a e fiafia i ai!
O lau fefa'asoaa'i ma le fiafia o la matou fa'aosofiaga faifaipea!

 

发表 评论

O le a le faʻasalalauina lau tuatusi imeli. Faʻaoga fanua e manaʻomia * Igoa

tusi i luga