O le a le logo pe a uma ona auai i le AliExpress e ala i le faʻalauiloaina o nofoaafi?Tulaga nofoaafi Express

E manaʻomia foʻi e AliExpress ona fai se meaFa'alauiloa Upega Tafa'ilagi, e tusa lava pe i fafoE-fefaʻatauaigaO le tulaga o le a maua foi e ala i nofoaafi, o le a la lona faailoga pe a uma ona faʻaopopo e ala i nofoaafi? O aso nei e mafai foi ona tatou o mai i le auiliiliga a Haosheng. Afai e te faitauina ma le faaeteete ma malamalama lelei i ai, o le a e malamalama i ai. Ona mafai lea ona e alu i le autu e aunoa ma le tele o tala.

O le a le logo pe a uma ona auai i le AliExpress e ala i le faʻalauiloaina o nofoaafi?Tulaga nofoaafi Express

O le faʻamoemoe o le auai i le nofoaafi e ala i le faʻatagaina o le faleoloa e faʻaalia atili, ma ia felagolagomaʻi ma isi auala e faʻataga ai le faleoloa e vave ulu atu i se taamilosaga mama ma maua ai tupe mama tumau.

A maeʻa ona tatalaina le nofoaafi, o le a tuʻuina atu i tagata le faʻatupulaia o tau ma tulaga tutusa i masina uma e faʻatatau i le tulaga o le nofoaafi.

O latou: aveta'avale a'oa'o, aveta'avale va'ava'ai, ave ta'avale sinia, ave ta'avale sinia ma atua ta'avale. O le maualuga o lou tuputupu aʻe, o le tele foi lea o avanoa o le avea ma sui auai o le a e fiafia ai.

O lea ua tatou iloa o le maualuga o le tuputupu aʻe o le avetaʻavale, o le tele foi lea o avanoa o le a ia maua.

O le nofoaga autu e mafai ona fesoasoani i le tuputupu aʻe vave o le taʻavale, o le tuputupu aʻe o le lomiga fou e iloiloina mai le "faʻavae masani", "faʻailoga o le aʻafiaga" ma le "faʻailoga faʻaaogaina". O lo'o tu'uina atu fo'i e le nofoaga fou fa'atatau i fautuaga e fa'atatau i nei mea e fesoasoani ai i tagata ta'avale e fa'atupu vave.

O fea le fa'aaliga o le AliExpress Express?

E masani ona faʻaalia i ituaiga e lua:

1) Fa'alauiloa vaega i le itu taumatau: Pe a su'esu'e po'o su'esu'e vaega, e o'o atu i le 5 oloa ta'avale e mafai ona fa'aalia i le itu taumatau o le lisi i itulau ta'itasi i le taimi e tasi.

2) Itulau fa'alauiloa pito i lalo: A'o su'esu'e pe su'esu'e vaega, e o'o atu i le 4 oloa e mafai ona fa'aalia ile pito i lalo ole fa'ai'uga o itulau ta'itasi ile taimi e tasi.

1)好卖家:优词可竞价搜索页第一页第12、20、28、36位

2)其他竞价:优词可竞价页第二页及以后页的第8、16、24、32、40位

3) O avanoa fa'alauiloa e 4 i le pito i lalo o itulau ta'itasi e tatala mo tauofoga tusa lava po'o a latou natura (upu lelei).

O le tulaga faʻaalia e mafai ona maua e ala i le faʻatulagaina ma le faʻavaveina o le faiga, suʻesuʻe i le pito i luma o le kesi, ma o fautuaga o loʻo faʻaalia i le pito i lalo o le itulau ma le tulaga o le fautuaga i le pito i lalo o le fale gaosi oloa.

Fa'aaliga nofoaafi fuafuaga

Fuafuaga ta'avale Express, lea e masani ona maua ai e le Express aafiaga i itu e lua o le "fa'ato'aina o oloa" ma le "fa'ato'aga o upu".

Meaʻai faʻaleleia: Faʻaopoopo uma oloa i totonu o le faleoloa i le faʻataʻavalevale ma saili na oloa e sili ona faʻaalia i lalo o le tau lava e tasi.

Fa'aupuga upu: Fa'aaoga fa'amaumauga a Che e su'e ai upu tonu, o lona uiga, o upu e maualuga atu le fa'aalia pe a tutusa tauofoga. O le "fa'ato'aga o oloa" ma "upu fa'atupuina" o le fuafuaga fa'alauiloa a Che Express o le fa'agasologa o le su'ega o oloa.

O le mea lea, e mafai ona e faʻaogaina nei auala e lua e vaʻai ai i le oloa mulimuliInitaneti MaketiI le faʻaaogaina o le aʻafiaga, e mafai ona e iloa pe iai ni tupe faʻapitoa i totonu.

O le mea moni, o le faʻailoga pe a uma ona faʻatasi ma AliExpress o le faʻamatalaga lea o le avetaʻavale, e pei o le faʻaalia o le avetaʻavale, vaʻavaʻa ma alualu i luma, ma isi. Ioe, e mafai e tagata fou ona maua le poto masani e ala i le aʻoaʻoina.

Hope Chen Weiliang Blog ( https://www.chenweiliang.com/ ) faasoa "O a faailoga pe a uma ona auai i le AliExpress e ala i le faalauiloaina o nofoaafi?" E ala i nofoaafi nofoaga fa'aaliga" o le a fesoasoani ia te oe.

Fa'afeiloa'i e fa'asoa le so'otaga o lenei tusitusiga:https://www.chenweiliang.com/cwl-1239.html

Faʻafeiloaʻi i le Telegram channel o le blog a Chen Weiliang e maua ai faʻamatalaga lata mai!

🔔 Ia avea oe ma tagata muamua e maua le taua "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" i le laina pito i luga o le lisi! 🌟
📚 O lenei taʻiala o loʻo i ai le taua tele, 🌟O se avanoa e seasea maua, aua le misia! ⏰⌛💨
Faasoa ma fiafia pe a e fiafia i ai!
O lau fefa'asoaa'i ma le fiafia o la matou fa'aosofiaga faifaipea!

 

发表 评论

O le a le faʻasalalauina lau tuatusi imeli. Faʻaoga fanua e manaʻomia * Igoa

tusi i luga