E faigata ona maua tupe e aunoa ma se poto masani ma tomai i le vaitau fou?E faʻafefea ona maua tupe ile fale e aunoa ma tomai ma tomai?

Fa'aaliga Tupulaga 3ala faʻasalalau fouEssence: E mafai faapefea e tagata tomai ma tagata le agavaa ona faateleina a latou tupe maua i le 10 taimi e maua ai tupe?

I le taimi nei, pe o oe o se tagata fai pisinisi poʻo se fatuga, pe tusa lava po o le a le tele o lou le fiafia i vitio pupuu, soʻo se tasi e manaʻo e faʻateleina a latou tupe maua i le 10 taimi ma maua tupe e tatau ona malamalama loloto i le natura o le tupulaga lona tolu o faʻasalalauga fou.

E faigata ona maua tupe e aunoa ma se poto masani ma tomai i le vaitau fou?E faʻafefea ona maua tupe ile fale e aunoa ma tomai ma tomai?

O le aano o le tupulaga lona tolu o ala o faasalalauga fou

O le ulua'i augatupulaga o fa'asalalauga fou o 'upega tafa'ilagi o faitoto'a, o lo'o fa'atusalia e Sina, Sohu ma Netease, e leai se eseesega o latou anotusi ma nusipepa masani ma TV, matou te matamata i mea latou te tusia.

O le augatupulaga lona lua o faʻasalalauga fou o faʻasalalauga faʻaagafesootai o loʻo faʻatusalia e Weibo ma faʻamatalaga aloaia. I le taimi nei, o loʻo i ai i tagata taʻitoʻatasi se tulaga mo le foafoaga, ae afai latou te mananaʻo e taʻutaʻua, e le lava mea lelei, ma e faʻalagolago foi i le faʻasalalau.

Ave Weibo, mo se faʻataʻitaʻiga, e tusa lava po o le a le lelei o au tusitusiga, e leai se aoga pe a leai se tasi e tuʻuina atu ia te oe, o lea e tatau lava ona e faia se mafutaga ma tagata.Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tasi e le iloa pe faʻafefea ona auai i mafutaga na iu lava ina tusitusi i le le mautonu mo le tolu tausaga, ma o nai taimi na vave maua ai tagata mulimuli, na latou faʻalagolago uma i le V tele e fesoasoani i le toe tweet.

O le tupulaga lona tolu o ala o faasalalauga fouDouyin faiO faʻasalalauga vitio puʻupuʻu o loʻo faʻatusalia e ia o se vitio puupuu i luga o le fogaeleele, ae o le autu o le algorithm mechanism.. Afai lava e lelei lau anotusi ma e te le manaʻomia le auai i mafutaga, o le tulaga o le a mautinoa lava e te lauiloa.

O le tulaʻi mai o vitio pupuu o le taunuuga lea o le atinaʻeina o tekinolosi

Ma le mea mulimuli, ou te fia fai atu o le tulaʻi mai o le vitio pupuu o le taunuuga moni lava o le atinaʻeina o tekinolosi.Tolu augatupulaga o faʻasalalauga fou, mai le telefoni faʻasalalau i le 3G, i le 4G ma le 5G, o laʻasaga taʻitasi o le a iai se pisinisi fou e tulaʻi mai e manaʻomia ai taimi. Ia tu'u atu nei e te toe fo'i E mautinoa e te le fiafia i le vaitau 3G.

O uili o taimi o loʻo liliu, ma atonu e le o toe mamao ae oʻo mai le isi pisinisi fiafia.

Ou te manatu o le vaitau sili lenei mo tagata masani, o tagata masani iinei e tatau foi ona vaeluaina, o le tasi e iai tomai ae leai se tomai o le isi.

Ona o le initaneti uaealesi ma algorithms, o tagata atamamai o le a le toe tanumia e pei ona i ai muamua.Mo se faʻataʻitaʻiga, o tagata e lelei le tusitusi sa masani ona tusitusi ae leai se tasi na faitau i ai, ae o lea e mafai ona latou maua le tele o totogi o fefaʻatauaiga i le naʻo le tusiaina o faʻamatalaga aloaia.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tagata tomai ma fatufatuaʻi e puʻeina vitio, netizen Wasabi sinapi, o ana galuega e leaikopitusiE le'i fa'aalia ona foliga ma e le'i leo, na'o le tasi le tausaga na galue ai, a'o lea ua toeitiiti atoa le 500 miliona tagata fiafia.

O tamaitai lalelei e mafai ona pepese ma sisiva, ma e mafai foi ona latou mauoa

O se faataʻitaʻiga, i aso ua mavae, o teine ​​e aulelei ma lelei i pesepesega ma siva, ma e mananaʻo i taimi uma e faaipoipo i se aiga mauʻoa, o lea ua iai le Initaneti, ua mafai ai ona avea i latou ma se aiga mauʻoa na o i latou.

O le faiaoga Igilisi o Sini, na faatauina atu le faitau miliona o lesona i le po e tasi, ma o le aofaʻi o faʻatauga na sili atu i le XNUMX miliona, ma o le vasega o se taimi, e fa'atau atu pea, e sili atu nai lo le faia o vasega i aso uma e maua ai totogi mate.

E le gata i lea, o loʻo i ai loia o loʻo fefaʻasoaaʻi tomai faʻaletulafono, fomaʻi i le soifua maloloina, fomaʻi faʻapolofesa o loʻo tusitusi e uiga i mea tau tupe, ma kuka o loʻo aʻoaʻoina kuka, e taʻu mai ai nisi.

E fa'afefea ona maua tupe e tagata masani e leai ni tomai

I se faʻatusatusaga, o tagata le masani ai e sili atu ona faigata, ae afai e te aʻoaʻoina le tomai faʻavae e faʻatulagaina le fana, faʻataʻitaʻia, kopi tusi tusi, ma faʻaopoopo nisi mafaufauga i luga ole Initaneti, e mafai ona e maua tupe e ala i faʻataʻitaʻiga ma felauaiga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o nisi tagata kegi ua lauiloa e ala i le aveina o tausuaga ma puʻeina i ata vitio. E toʻatele tina e faʻasoa o latou tomai faʻamatua i tusi, ma e mafai ona sili atu nai lo galuega faavaitaimi e ala i le aumaia o mea. i fafo, poʻo le Sii i fafo i Saina ma maua tupe i faʻamatalaga leaga.

E tele fo'i feso'ota'iga ma pisinisi 'ese'ese 'aua e te nofo i lau lava pisinisi i taimi uma, fai le mea lava e tasi i aso uma ma fa'afeso'ota'i tagata e tasi E iai tapula'a, e tatau ona e alu i fafo e va'ai atili.

Hope Chen Weiliang Blog ( https://www.chenweiliang.com/ ) faasoa "E faigata ona maua tupe e aunoa ma le poto masani ma tomai i le vaitau fou? Faʻafefea ona maua tupe i le fale e aunoa ma tomai ma tomai? ", lea e fesoasoani ia te oe.

Fa'afeiloa'i e fa'asoa le so'otaga o lenei tusitusiga:https://www.chenweiliang.com/cwl-1245.html

Faʻafeiloaʻi i le Telegram channel o le blog a Chen Weiliang e maua ai faʻamatalaga lata mai!

🔔 Ia avea oe ma tagata muamua e maua le taua "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" i le laina pito i luga o le lisi! 🌟
📚 O lenei taʻiala o loʻo i ai le taua tele, 🌟O se avanoa e seasea maua, aua le misia! ⏰⌛💨
Faasoa ma fiafia pe a e fiafia i ai!
O lau fefa'asoaa'i ma le fiafia o la matou fa'aosofiaga faifaipea!

 

发表 评论

O le a le faʻasalalauina lau tuatusi imeli. Faʻaoga fanua e manaʻomia * Igoa

tusi i luga