O le a le fesoʻotaʻiga sili ona lelei i Malaysia

E tusa ai ma faʻamatalaga na tuʻuina mai e le kamupani o le televave o fesoʻotaʻiga o le lalolagi o Ookla, ia Tesema 2020, o le averesi o le saoasaoa o le downloadina o fesoʻotaʻiga feaveaʻi i le lalolagi e 12Mbps, ae马来西亚Na'o le tulaga 25.60th ma le averesi saoasaoa o le 87Mbps!

O le a le fesoʻotaʻiga sili ona lelei i Malaysia

I le tulaga o le Fixed Broadband, o le saoasaoa o le siiina mai o le lalolagi o le 96.43Mbps, ae o le saoasaoa o le downloadina o Malaysia e 93.67Mbps, tulaga 44th i le lalolagi.

  • O lo'o fa'aauau pea le fa'avasegaina o le TIME o le kamupani feso'ota'iga feso'ota'iga feso'ota'iga sili ona vave.
  • Ole saoasaoa ole initaneti ole TIME toeitiiti faaluaina ile afa lona lua ole 2020 faʻatusatusa ile afa muamua ole 2020.

Siaki le tau fou ole TIME's internet plans▼

O le fea kamupani feso'ota'iga e sili ona televave feso'ota'iga 2020G i Malaysia mai le 2021 i le 4?

O le fea initaneti afifi e sili ma sili ona vave i Malaysia??

E le gata i lea, i faʻamaumauga na maua mai e le kamupani o loʻo fuaina le saoasaoa o fesoʻotaiga i luga o le lalolagi o Ookla i le va o le kuata lona tolu ma le fa o le 2020, na faʻafuaseʻi ona manumalo Digi i Maxis e avea ma kamupani fesoʻotaʻiga e sili ona televave fesoʻotaʻiga 4G i Malaysia!

I le tulaga o le saoasaoa o sikoa, na tulaga muamua ai Digi i ‘ai e 29.36, tulaga lua Maxis i ‘ai e 28.44, tulaga tolu ai le Celcom i ‘ai e 22.99, tulaga fa a U Mobile, ma tulaga mulimuli ai le Unifi e 12.22 ‘ai!

Peita'i, i le tulaga o le 4G avanoa, o lo'o tulaga muamua ai Celcom i le 91%, Maxis i le 87.1%, U Mobile i le 85.7%, Digi i le 82.6% ma le Unifi i le 79.3%.

O le fea telefoni e sili ona saoasaoa le la'u mai?

O le mea e mataʻina ai, na faʻataʻitaʻiina foi e Ookla le faʻatinoga atoa o le tele o kamupani telefoni feaveaʻi ma maua ai i Malaysia, o telefoni a Apple o loʻo i ai le televave o le saosaoa o le download!

I le kuata lona tolu ma le fa o le 2020, o le averesi o le saosaoa o telefoni feaveai a Apple o le 28.20 Mbps, o le averesi o le saosaoa o le download a Samsung o le 27.98 Mbps, o le Huawei's 25.76 Mbps, Xiaomi's 20.60 Mbps ma le OPPO telefoni feaveaʻi o le saoasaoa o le download i le kuata lona tolu ma le fa. o le 2020. Na'o le 18.59 Mbps.

  1. E tusa ai ma telefoni, o le iPhone 12 Pro Max 5G telefoni o loʻo i ai le averesi o le saoasaoa o le download o le 52.33 Mbps!
  2. Mate 30 Pro 5G e 50.61 Mbps;
  3. iPhone 11 Pro Max e 40.08 Mbps.

Fa'asologa ole saosaoa ole initaneti o 'a'ai tetele i Malaysia

  1. I totonu o taulaga tetele i Meleisia, o le Nusajaya e tu muamua i le averesi o le saoasaoa o le 35.87 Mbps!
  2. Johor Bahru averesi 26.89 Mbps;
  3. Shah Alam 25.81 Mbps;
  4. Petaling Jaya 25.72 Mbps;
  5. Malacca 25.71 Mbps;
  6. Ipoh 24.86 Mbps;
  7. Seremban 24.50 Mbps;
  8. Kuala Lumpur 24.44 Mbps;
  9. Kota Kinabalu 23.73 Mbps.

Afai o oe i Meleisia ma e te manaʻo e suiTelefoni numera, o lea e mafai ona e mafaufau e faʻaaoga le DIGI, ioe e mafai foi ona matou faʻaogaina kamupani fesoʻotaʻiga e pei o Maxis ma Celcom.

Siaki le tau aupito lata mai o le Maxis' broadband network plan▼

Fa'afefea ona lafo ma maua fe'au tusitusia mai telefoni fe'avea'i Saina验证 码?

Matou te lesitala teleE-fefaʻatauaigaFa'amatalaga i luga o le upega tafa'ilagi, e masani ona mana'omia le mauaina ma le lafoina o tulafono fa'amaonia SMS telefoni fe'avea'i Saina.

Afai e te manaʻo e lesitala le Saina,Numera feaveai a Hong Kong, faamolemole kiliki le sootaga i lalo e matamata aiTalosagaFaiga ▼

Faʻasalalaunumera telefoni feaveaipunaoa code

Afai e te manaʻo e faʻaoga se telefoni feaveaʻi mai fafoUa iloa foi, fa'amolemole su'esu'e le lisi lea o numera telefoni fe'avea'i mai fafo▼

Hope Chen Weiliang Blog ( https://www.chenweiliang.com/ ) faasoa "O le a le fesoʻotaʻiga sili ona lelei i Malaysia 2020 Malaysia Telecom 4G Internet Speed ​​​​Rangking", lea e fesoasoani ia te oe.

Fa'afeiloa'i e fa'asoa le so'otaga o lenei tusitusiga:https://www.chenweiliang.com/cwl-1320.html

Faʻafeiloaʻi i le Telegram channel o le blog a Chen Weiliang e maua ai faʻamatalaga lata mai!

🔔 Ia avea oe ma tagata muamua e maua le taua "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" i le laina pito i luga o le lisi! 🌟
📚 O lenei taʻiala o loʻo i ai le taua tele, 🌟O se avanoa e seasea maua, aua le misia! ⏰⌛💨
Faasoa ma fiafia pe a e fiafia i ai!
O lau fefa'asoaa'i ma le fiafia o la matou fa'aosofiaga faifaipea!

 

发表 评论

O le a le faʻasalalauina lau tuatusi imeli. Faʻaoga fanua e manaʻomia * Igoa

tusi i luga