E fia le tau e ulufale ai i AliExpress mo le tausaga?E fia le tau e tatala ai se faleoloa i luga ole laiga AliExpress

iloa uma e tagataTaobaoO loʻo faʻalauiloa pea e le faʻasalalauga o le tatalaina o se faleoloa e leai se totogi, ae o le mea moniInitaneti MaketiI le faagasologa o le faʻagaioiga, o le ai ai ni tau, o lea e manaʻo ai nisi faʻatau oloa e faʻamautu i luga o le AliExpress platform, aʻo leʻi tatalaina le faleoloa, latou te manaʻo e faʻamaonia le tau faaletausaga o AliExpress, ona filifili lea pe nofo i totonu!

AliExpress, sa masani ona avea ma sina vaega o le Igilisi masani e mafai ona faʻamalieina e aunoa ma se totogi, ae le toe iai.

AliExpress ua le toe saoloto e ulufale,

  1. 1) E manaʻomia le kamupani e nofo i totonu, e leai se kamupani e le mafai ona nofo i totonu, e le toe pei o Taobao, e mafai ona e tatalaina se faleoloa
  2. 2) O le tele o alamanuia e iai pili fa'aletausaga a AliExpress.

E fia le tau e ulufale ai i AliExpress mo le tausaga?E fia le tau e tatala ai se faleoloa i luga ole laiga AliExpress

E fia le tau e ulufale ai i AliExpress mo le tausaga?

tau tumau

1. Tau o oloa (ave le 20 yuan e fai ma faʻataʻitaʻiga)

2. Tau faʻapipiʻi (faʻapipiʻi totonu, afifi i fafo, faʻailoga, kata pe a uma ona faʻatau, faʻapipiʻi mea faʻaaoga, pei ole 5 yuan)

3. Tau fa'atauga (teuoloa + fa'asalalau fa'aalia, mo se fa'ata'ita'iga, 12 yuan. E tatau ona maitauina iinei o le fa'atau atu na fai mai e le o se "tau", o lea e le tatau ai ona aofia ai le felauaiga. Ae o le vasega, mo le fa'atau fa'atau faagasologa, pe o le felauaiga fua pe leai, e lua O se totogi e tasi le taimi, ma o le logistics tau o le felauaiga saoloto e aofia ai i totonu. latou te totogia le aofaʻi o tupe latou te faʻaaluina, e taʻua o le faʻaaogaina e tasi.

4. Lafoga (tusa lava pe 6% i le averesi, e le faʻaaluina le taimi i le taimi nei. Afai e tuleia e le ofisa le fuafuaga faʻatau vave, ona leai lea o se auala e sola ese ai. O le tupe maua o le a alu i le teugatupe a le kamupani pei o Tmall, lea e 3.6 yuan)

5. O le fanaina ma le gaosiga o tau (o lenei vaega o pisinisi o le a gauai atu i ai. Afai e te vaʻai i le SKU o se oloa e tasi, e tatau ona e fanaina, toe faʻaleleia ma le maeʻa o le gaosiga, ma isi, e tatau ona 3% itiiti, o lea e 1.8 yuan)

E fia le tau e tatala ai se faleoloa i luga ole laiga AliExpress?

Ole tau fesuisuiai ile tau ole tatalaina ole faleoloa o AliExpress e masani ona vaevaeina i ni vaega se lua:

1. Tau o tagata faigaluega

Totogi le 'auE-fefaʻatauaiga, O le tau o le faia o AliExpress e 4 tagata e itiiti ifo!

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le mamanu e mafai ona tuʻuina atu i fafo (gaioiga, mamanu, auaunaga a tagata faatau, pulega faleteuoloa ...), o loʻo faʻatatau i le kamupani faʻatau AliExpress, totogi o tagata faigaluega, inisiua penisione, ma tupe faʻaalu a le ofisa e faʻasoa uma. I Hangzhou ma Shenzhen (Yiwu may O le tau e sili atu ona maualalo) o le a le itiiti ifo i le 7000 yuan / tagata, o lea o le a 3 yuan i le masina.Afai e te mulimuli i luga "faʻateleina faʻatau i le 3 taimi", o lau faleoloa o le a faʻatau atu 50 yuan i le masina, ma o le tau o le aufaigaluega o le a 6%.Ae ui i lea, o le mea moni, mo tagata faʻatau Tmall i totonu o le atunuʻu, afai e mafai ona pulea le tau o tagata faigaluega i totonu ole 10%, e matua faigata lava.

2. Tau fa'asalalauga

Ole tau ole fa'asalalauga oleFa'alauiloa Upega Tafa'ilagi, Faʻatau fefaʻatauaʻiga, o se tupe faʻaalu taua mo e-fefaʻatauaʻiga. I se tulaga lautele, o le tau faʻalauiloa o faʻasalalauga e le itiiti ifo i le 10% o faʻatau.

E masani mo Tmall faioloa e sili atu i le 20%.E tusa ai ma le tau o fefaʻatauaiga o oloa o loʻo i luga o le 60 yuan e pei o le tau o le iunite faʻatau, o le faʻatau masina o le 50 yuan, 8333 oloa e manaʻomia ona faʻatau atu, ma 277 oloa e manaʻomia ona faʻatau atu i aso uma.

Afai o le averesi o le suiga o le AliExpress e 2%, o le numera o UVs (tagata) e manaʻomia ona faʻafeiloaʻi i aso uma e 13850, ma e manatu o faʻasalalauga e 20% o fefaʻatauaiga i aso taʻitasi (numera o UVs) faʻalauiloa, ona e manaʻomia le faʻalauiloaina o le 2770 tagata. , Network marketing e masani lava e ala i nofoaafi tuusaʻo, gaioiga faʻapitoa eseese (e pei o faʻatauga vaega), faʻapea o le tau averesi o le 1 yuan e faʻafeiloaʻi ai le 1 tagata faʻaoga, ona tau lea 2770 yuan i le aso, ona 83100 yuan o le a faʻaalu i faʻasalalauga i le masina, faʻamaumauga mo le 50 o faʻatau masina. 16%.

O le aofaʻi o nei mea e lua, pe a pulea lelei, e tusa ma le 20% -25% o faʻatau.

O lo’o fa’ailoa mai o le tausaga nei, ua tu’u i lalo e le AliExpress le avanoa mo le au fa’atau’oa e tatala ai se faleoloa ma fa’agaioia se faleoloa. Fuafuaga fa'atauga autu mo le fa'agaioiga o faleoloa muamua, ona mafaufau lea e sui i se isi la'asaga mulimuli ane pe a fa'ateleina fa'atau ma o lo'o e manuia.

Hope Chen Weiliang Blog ( https://www.chenweiliang.com/ ) fa'asoa "E fia le tau e ulufale ai i AliExpress mo le tausaga?E fia le tau e tatala ai se faleoloa i luga ole laiga AliExpress", o le a fesoasoani ia te oe.

Fa'afeiloa'i e fa'asoa le so'otaga o lenei tusitusiga:https://www.chenweiliang.com/cwl-1340.html

Faʻafeiloaʻi i le Telegram channel o le blog a Chen Weiliang e maua ai faʻamatalaga lata mai!

🔔 Ia avea oe ma tagata muamua e maua le taua "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" i le laina pito i luga o le lisi! 🌟
📚 O lenei taʻiala o loʻo i ai le taua tele, 🌟O se avanoa e seasea maua, aua le misia! ⏰⌛💨
Faasoa ma fiafia pe a e fiafia i ai!
O lau fefa'asoaa'i ma le fiafia o la matou fa'aosofiaga faifaipea!

 

发表 评论

O le a le faʻasalalauina lau tuatusi imeli. Faʻaoga fanua e manaʻomia * Igoa

tusi i luga