O le a le uiga o le nofoia o AliExpress?O le a se mea e mafai ona fai e AliExpress mo le fa'afesuia'iga o fefa'ataua'iga?

E to'atele tagata e le iloa tele e uiga i le fa'amautu o AliExpress, o lea pe a ta'ua e isi, latou te le iloa lava le uiga?

O le a le uiga o le nofoia o AliExpress?

O lea la, o le isi, tatou talanoa e uiga i mea o loʻo i totonu o le AliExpress foreign exchange settlement, uo e fia iloa e uiga i AliExpress foreign exchange settlement e mafai ona mulimuli mai ia i matou.

O le a le uiga o le nofoia o AliExpress?O le a se mea e mafai ona fai e AliExpress mo le fa'afesuia'iga o fefa'ataua'iga?

O le a se mea e mafai ona fai e AliExpress mo le fa'afesuia'iga o fefa'ataua'iga?

O le mea moni, o le fesuiaiga o tupe mai fafo e ala i le fesuiaiga o fesuiaiga o tupe, o lona uiga, e te manaʻomia le faʻaliliuina o tala Amerika i le RMB ona e ulufale ai lea i lau teugatupe, o le faʻafesuiaiga o tupe mai fafo.Ia tatou talanoa nei e uiga i faamatalaga talafeagai e uiga i le nofoia.

XNUMX. Le ala o le nofoia

1. O le lomiga a le kamupani e lagolagoina le nonoa vave.

2. O le faʻasalalauga faʻavaomalo e manaʻomia ona faʻafeiloaʻi i le card account aʻo leʻi faʻagasolo, lea e sili atu ona talafeagai mo tagata faʻatau ma ni aofaʻi laiti.

XNUMX. E fia aso e fa'auma e fa'auma ai le tala fa'amau?

1. E ala i le nofoia faavaomalo, e masani lava ona taunuu i totonu ole 3-7 aso.

2. E ala i le faletupe, e tatau ona e talaina muamua le tupe i le teugatupe, ona e alu ai lea i le faletupe mo le faʻamautu, E fai si umi o le taimi, lea e sili atu ona faʻalavelave ma faʻalavelave mo tagata uma e liliu.

E le gata i lea, o loʻo i ai le totogi o le faʻaaogaina: e leai se totogi e totogi mo auala i totonu o le atunuʻu, ma e manaʻomia se totogifuapauina e $15 i le fefaʻatauaʻiga mo le faʻamautu USD, ma e leai se isi tupe gau o le a tupu.

E le gata i lea, sei o tatou talanoa e uiga i mataupu o popolega: o le quota faaletausaga o aiga taitasi e 5w US dollars, ona sili atu lea o le aoina mai lea e tatau ona faia i isi auala.

1. A maeʻa le faʻatulagaina o totogi i totonu o le atunuʻu, ua tuʻuina atu auala tutusa.O lona uiga, e sili ona faigofie le filifili e totogi saʻo le RMB pe a maua le totogi, ona faʻatinoina lea e tusa ai ma le fesuiaiga o le aso. aofaiga.

2. O le fai atu i isi e fesoasoani i le fa'afesuia'iga o fesuiaiga o tupe mai fafo o le lagolagoina lea o le talaina i tua i so'o se teugatupe i le faletupe, o lea mo le fa'afesuia'iga o tupe mai fafo e sili atu i le US$5, e mafai ona e fesili i isi mo se fesoasoani.Ae mo tagata fa'atau atu e sili atu i le 5 yuan le latou totogi masina, e mana'omia ona latou su'e ni tagata eseese e fesoasoani e fa'amautu tupe mai fafo i masina ta'itasi.

3. O le auala o le fa'afesuia'iga o fefa'ataua'iga i Hong Kong po'o fa'amatalaga i fafo atu o le atunu'u e talafeagai mo tagata fa'atau atu o lo'o i ai auala lelei fa'afesuia'i, a leai o se mea fa'alavelave tele.

Fa'afesuia'i fa'afesuia'i ma fa'afesuia'i fa'afesuia'i e moni lava e 'ese'ese.Mo le faʻamautuina o tala, e tatau ona e faʻatali mo le faʻavae e tatala ai tupe ma ulufale i le RMB account o le teugatupe, ona e manaʻomia lea ona kiliki "Ou te manaʻo e faaui i tua tinoitupe" aʻo leʻi mafai ona faʻafeiloaʻi le fefaʻatauaʻiga ma totogi i le lalolagiAlipayi le tala.E tatau ona maitauina afai e tapunia le teugatupe mo le soliga, o le tupe i totonu o le fefaʻatauaiga o tupe mai fafo o le a le maua, faʻamolemole faʻagaioi e tusa ai ma tulafono faatonutonu.

O le mea moni, o le AliExpress foreign exchange settlement e faasino i fefaʻatauaiga o tupe mai fafo ona faʻaliliuina lea i le RMB i totonu o lau lava teugatupe, o se faʻasalaga foi lea o fefaʻatauaiga mai fafo. O le mea lea, e manaʻomia e le au faʻatau oloa ona faʻamautu tupe mai fafo aʻo leʻi mafai ona latou faʻaogaina tupe i totonu.

Hope Chen Weiliang Blog ( https://www.chenweiliang.com/ ) fa'asoa "O le a le uiga o le nofoia o AliExpress?O le a se mea e mafai ona fai e AliExpress mo le fa'afesuia'iga o fefa'ataua'iga? , e fesoasoani ia te oe.

Fa'afeiloa'i e fa'asoa le so'otaga o lenei tusitusiga:https://www.chenweiliang.com/cwl-1388.html

Faʻafeiloaʻi i le Telegram channel o le blog a Chen Weiliang e maua ai faʻamatalaga lata mai!

🔔 Ia avea oe ma tagata muamua e maua le taua "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" i le laina pito i luga o le lisi! 🌟
📚 O lenei taʻiala o loʻo i ai le taua tele, 🌟O se avanoa e seasea maua, aua le misia! ⏰⌛💨
Faasoa ma fiafia pe a e fiafia i ai!
O lau fefa'asoaa'i ma le fiafia o la matou fa'aosofiaga faifaipea!

 

发表 评论

O le a le faʻasalalauina lau tuatusi imeli. Faʻaoga fanua e manaʻomia * Igoa

tusi i luga