O le a le sootaga i le va o Da Taoke ma Taobao?E mafai e Da Tao Ke ona faia nisi mea?

TaobaoE masani tagata uma i ai, ae o le teleTao KeOu te masalo e le o iloa e le toʻatele o tagata pe a uma, o loʻo i ai pea le toʻatele o tagata i le tulaga o Taoke. E faapefea ona fesootai?

O le mea lea e fesili ai le mamalu o le atunuu talu ai e le tele se tala, sei o tatou tuusao i le autu.

O le a le sootaga i le va o Da Taoke ma Taobao?E mafai e Da Tao Ke ona faia nisi mea?

E tele mea e mafai ona fai e Tao Ke?

O le i ai o Taoke e fesoasoani i le au fa'atau e fa'alauiloa a latou oloa ma maua mai komisi mai ia i latou pe a mae'a fefa'atauaiga manuia. O le mea lea, o loʻo i ai se fesoʻotaʻiga tele i le va o Taobao ma Taobao Alliance, ae latou te le faʻafeiloaʻi le tele o tagata faʻatau a Taobao latou te maua filifili oloa i luga o le Taobao Alliance mo le faʻalauiloaina, ona tuʻuina atu lea e Taobao Alliance se komisi faapitoa.

E mafai e Taoke ona fausia lana lava upegatafa'ilagi e fa'alauiloa ai oloa, pe afai e totogi e le tagata fa'atau le komisi. Ona, o upegatafa'ilagi o lo'o fa'afeso'ota'i i ai tagata fa'atau laiti a Taobao, o 'upega tafa'ilagi ta'iala laiti uma e fa'atusatusa i tagata fa'atau tetele a Taobao, o oloa latou te fa'alauiloaina e sau mai upegatafa'ilagi ta'iala tetele. O lea o le a maualuga atu le tupe maua.

I se tulaga lautele, Dataoke o le a fai si malosi, ma latouInitaneti MaketiLatou te faʻalauiloaina foʻi le tele o ituaiga o oloa nai lo tagata faʻatau laiti Taobao, ina ia mafai ai ona latou maua le tele o faʻamanuiaga O le mea lea e naunau ai tagata tetele Taobao e faia na o latou lava.fausia se upega tafa'ilagiO le mafuaʻaga ona e mafai e tagata faʻatau tetele Taobao ona faia mea e sili atu, ae o tamaʻi tagata faʻatau Taobao e mafai ona filifili mea ua uma ona fai.

Da Tao Ke e masani ona galue o seE-fefaʻatauaigaO lo'o i ai i le tulaga o se 'au pe a fa'atusatusa i le Taoke fa'ale-aganu'u, o Taoke lea o lo'o i ai i se tulaga maualuga i le filifili pisinisi. Na matou taʻua muamua lenei mea, ae o Taoke tetele ma laiti o loʻo fesoasoani i tagata faʻatau oloa e faʻatau atu oloa E tumau pea le le suia, ae o le Taoke tele e tele atu punaoa ma e sili atu ona aia.

Alimama Forum o se nofoaga e faʻapotopoto ai tagata faʻatau a Taobao, ma o le tele o vaega o faʻasalalauga e mafai ai ona faʻapipiʻi pou faʻafaigaluega. E mafai ona e asiasi i nisi faʻasalalauga O le sili atu o le faʻaosoosoga, o le tele foi lea e te tosina mai ai le tele o tagata faʻatau. Malosiaga teu oloa, auaunaga sili ona lelei, oloa faʻatau oloa, maualuga suiga, komisi maualuga, ma isi mea autu ia e tosina mai ai. O nisi tagata fa'atau oloa o le a latou fa'apipi'i fo'i fa'ailoga fa'afaigaluega i totonu oa latou faleoloa.

Afai e te mautinoa i le suiga o lau oloa, ona faʻatau saʻo lea o se tulaga faʻafaigaluegaina sili atu O le a sili atu ona mautu ma saʻo le taʻavale, ma o le a avea foi ma se ta tele i tagata tauva , e tatau ona e vaʻavaʻai moni O le maualuga o tulaga e tuʻuina atu e tagata uma, o le faigofie foi lea mo tagata faʻatau a Taobao e faʻaalia.

O le a le sootaga i le va o Taoke ma Taobao?

O le mafutaga i le va o Taoke ma Taobao e pei o le va o le fesoasoani ma le pule e totogi e le pule se fesoasoani e fesoasoani.Fa'aleleia alavaiOloa, e te malamalama i lenei mea? O le mea moni, o se fesuiaiga o mea e fiafia i ai, ae o taunuuga e manaʻomia ona tautala mo i latou lava ma fesoasoani i le au faʻatau e faia.Fa'alauiloa Upega Tafa'ilagiAfai e te fa'alauiloa lau oloa ma le manuia, e masani lava ona e maua ni tupe maua lelei.

Hope Chen Weiliang Blog ( https://www.chenweiliang.com/ ) faasoa "O le a le sootaga i le va o Da Tao Ke ma Taobao?" E tele mea e mafai ona fai e Tao Ke? 》, fesoasoani ia te oe.

Fa'afeiloa'i e fa'asoa le so'otaga o lenei tusitusiga:https://www.chenweiliang.com/cwl-1453.html

Faʻafeiloaʻi i le Telegram channel o le blog a Chen Weiliang e maua ai faʻamatalaga lata mai!

🔔 Ia avea oe ma tagata muamua e maua le taua "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" i le laina pito i luga o le lisi! 🌟
📚 O lenei taʻiala o loʻo i ai le taua tele, 🌟O se avanoa e seasea maua, aua le misia! ⏰⌛💨
Faasoa ma fiafia pe a e fiafia i ai!
O lau fefa'asoaa'i ma le fiafia o la matou fa'aosofiaga faifaipea!

 

发表 评论

O le a le faʻasalalauina lau tuatusi imeli. Faʻaoga fanua e manaʻomia * Igoa

tusi i luga