Fa'ata'ita'iina o le fa'atinoga o le vasega muamua ma le fa'atinoga o le vasega lua: elemene o le taumafai e fa'atupu se atemosifia fa'agaioiga pisinisi

mo le faiaTaobaoI tulaga o suʻesuʻega, afai e valaʻau oe e se uo, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatau masina o 3000 poloaiga, e mafai ona e faʻamoemoe e faʻaoga tutusa lava TaobaoSeoFuafuaga, taia foi i luga, e toetoe lava a le mafai (faatolu pe lima taimi e mafai ai ona teufaafaigaluega).

Fa'ata'ita'iina o le fa'atinoga o le vasega muamua ma le fa'atinoga o le vasega lua: elemene o le taumafai e fa'atupu se atemosifia fa'agaioiga pisinisi

  • Se'i vagana ua mafai ona e fa'afouina, ma o lenei fa'afouga e iloa e le maketi.
  • TaobaoE-fefaʻatauaigaO le faigata o auala uma e matua leai se aoga pe a faʻaaogaina, ma e tatau i tagata faʻatau fou ona faʻafouina.
  • O lona uiga, afai e te aʻoaʻoina le galuega Taobao, lauInitaneti MaketiO le tele o togafiti, o le maualuga lea o le fua faatatau manuia.

Ua ou vaʻaia le tele o fesoʻotaʻiga faʻatauga o fesoʻotaʻiga a kamupani e-pisinisi, o le tele o latou e mafai ona naʻo nisiFa'alauiloa Upega Tafa'ilagigaluega i le lotoifale.

?O le eseesega i le va o le vasega muamua ma le vasega lona lua

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e fai atu le pule ia te oe e faʻamalieina le fua faatatau o le liua, o lenei ituaiga o fesoʻotaʻiga fefaʻatauaʻiga e iloa le auala e faʻaogaina ai.

Na tuuina atu e le pule le auala i le Taobao e ala i le nofoaafi, ma na ia iloa le auala e ave ai, na talosaga le pule e saili se tagata faatau Taobao, ma na ia iloa le auala e suʻe ai...

Ae ui i lea, i ia faiga faʻatauga fesoʻotaʻiga, e toʻatele latou te le iloa "faʻafefea ona auʻiliʻili" ma "faʻafefea ona fai filifiliga":

  • O le taimi lenei e faʻaleleia atili ai le ata?
  • Pe alu i le nofoaafi tuusao a Taobao?
  • Po'o fa'asilisili le poto masani a le tagata fa'aoga?

O le fea e sili ona taua?

  • O le eseesega lea i le va o le vasega muamua ma le vasega lona lua.
  • Fa'aoga le tulaga lea e va'ai ai pe o oe o se ta'aloga muamua?

? Fa'atatauga o galuega fa'atino muamua

Faiga muamua-vasega, iloa poʻo a faʻafitauli o loʻo i ai nei, ma le taulaʻi i le 20% o faʻaleleia atili e mafai ona foia ai le 80% o faʻafitauli.

Mo kamupani e-pisinisi a Taobao, o galuega muamua-vasega e tatau ona faʻatautaia e ala i sapalai sapalai, pulega ma le masani i auala faʻatau oloa.

  • Ma e te le malamalama i le ute o galuega tau maketi fesoʻotaʻiga, e te le malamalama i manatu autu.
  • Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o le oloa e afa le leaga e pei o le tauvaga, naʻo lou taumafai e faʻamaonia upu o le gutu, faʻamatala ma faʻalauiloa.
  • e talanoa i taitai o alamanuiatulagaPK, e tauaso lena.

? Elemene o taumafaiga e fa'atupu se siosiomaga fa'agaioia pisinisi

E manaʻomia e le 'au e-pisinisi ona taumafai e fatuina elemene o se siosiomaga faʻatautaia pisinisi:

Muamua, fatuina se siosiomaga lelei mo fa'agaioiga matagofie muamua?

Soʻo se tasi e fiafia e galue i se siosiomaga toʻafilemu ma manaia, o sea siosiomaga galuega faʻatinoina o le a sili atu ona aoga ma naunau e galulue.

O le mea ua taʻua o le "galuega fiafia" o se tulaga o le mafaufau.

  • Muamua, ia maua e tagata faigaluega se lagona o le mitamita ma le faʻaaloalo pe a latou galulue i le kamupani.
  • Mo se faʻataʻitaʻiga, e matua faʻaaloalogia le i ai o sea galuega i se kamupani i lenei pisinisi.
  • O totogi fa'atauva ma e o'o lava i mea fa'avae e pei o se si'osi'omaga matagofie ma le fa'alelei o le ofisa o se mea e mitamita ai.
  • Va'ai galuega o se mamalu, o le a le manatu faatauvaa tagata faigaluega a latou galuega, tusa lava po o le a le maualuga pe maualalo, o le a ia vaai i le galuegaSoifuao se vaega o.
  • O le auala lea, e tusa lava po o le a le galuega, o le a faia e tagata faigaluega le mea sili latou te mafaia e fai lelei ai le galuega.
  • E manatu tagata faigaluega o a latou galuega o se mamalu, ma o loʻo ia i latou le faʻaosofia e galulue, o lona uiga, "malosi centripetal faaleagaga".

Lona lua, ia lagona e tagata faigaluega se lagona o le ausia?

  • E naunau o ia e fai le galuega.
  • Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a ia faia lenei galuega, o le a lauiloa o ia e le sosaiete, kamupani, uo, ma e oʻo lava i ana uo ma aiga.
  • Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona ia maua ni aʻoaʻoga lelei ma aʻoaʻoga, ina ia i ai i tagata faigaluega ni tiute ma faʻamalosi e feagai ma mea eseese.

Tolu, e tatau i le kamupani ona fatuina se lagona o le auai?

O le mea lea ina ia maua ai e tagata faigaluega le tausiga o lagona mo lenei atinaʻe.

Hope Chen Weiliang Blog ( https://www.chenweiliang.com/ ) fa'asoaina le "Fa'atatauina o le Vasega Muamua ma le Fa'atinoina o Vasega Lua: Elemene o Taumafaiga e Fausia se Atosifia Fa'agaioiga Pisinisi", lea e fesoasoani ia te oe.

Fa'afeiloa'i e fa'asoa le so'otaga o lenei tusitusiga:https://www.chenweiliang.com/cwl-1526.html

Faʻafeiloaʻi i le Telegram channel o le blog a Chen Weiliang e maua ai faʻamatalaga lata mai!

🔔 Ia avea oe ma tagata muamua e maua le taua "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" i le laina pito i luga o le lisi! 🌟
📚 O lenei taʻiala o loʻo i ai le taua tele, 🌟O se avanoa e seasea maua, aua le misia! ⏰⌛💨
Faasoa ma fiafia pe a e fiafia i ai!
O lau fefa'asoaa'i ma le fiafia o la matou fa'aosofiaga faifaipea!

 

发表 评论

O le a le faʻasalalauina lau tuatusi imeli. Faʻaoga fanua e manaʻomia * Igoa

tusi i luga