Le sootaga i le va o pisinisi e-pisinisi ma faiga faʻavae a le atunuʻu: o le aʻafiaga o atinaʻe atinaʻe e mulimulitaʻia faiga faʻavae a le atunuʻu

Talu ai e manaʻomia e le faiga faʻavae a Saina e tatau ona e ofuina se pulou pe a aveina se taavale eletise ia Iuni 2020, 6, o le a mautinoa lava le siʻitia o pisinisi pulou.

E-fefaʻatauaigaO atina'e atina'e e mulimulita'ia faiga fa'avae a le atunu'u

Ioe o nisiTaobaoUa maua e kamupani e-pisinisi le tele o tupe e ala i lenei faiga faʻavae ma le siʻitia o manaʻoga.

Le sootaga i le va o pisinisi e-pisinisi ma faiga faʻavae a le atunuʻu: o le aʻafiaga o atinaʻe atinaʻe e mulimulitaʻia faiga faʻavae a le atunuʻu

  • Mo se fa'ata'ita'iga, o le le mafai ona fai telefoni a'o ave ta'avale ua mafua ai le si'itia o le mana'omia mo headsets Bluetooth. O nisi tagata na fa'aaoga lenei avanoa e fa'aoga ai leInitaneti MaketiO le faʻalauiloaina na faʻatau atu 10000 Bluetooth headsets.
  • Mo se faʻataʻitaʻiga, na fai mai e tatau i loia ona ofuina toniga loia i le faamasinoga, ma na faia e se tagata fai pisinisi maketi i luga o le Initaneti lana ipu auro muamua ona o lenei mea.
  • E le gata i lea, o le faʻavasegaina o lapisi, o avanoa nei pisinisi ma le maualuga o manaoga e mafua mai i faiga faʻavae!

Le a'afiaga o faiga fa'avae a le atunu'u ile atina'eina o atina'e

I le avea ai o se pepa taʻaloga, e mafai ona e taʻalo mo sina taimi, ae o le tauvaga o le a masani ona malosi mulimuli ane, o lea e tatau ai ona e alu i fafo i le taimi, a le o lea e ono tele ni suʻesuʻega.

O tagata Saina ua matua nofouta i lenei ituaiga o avanoa osooso, ma o sauʻai uma ma aitu na faafuasei ona o mai.

E pu'upu'u tele le taimi ma e tele naua a'afiaga.

Po o le a lava, o tulafono ma faiga faʻavae o loʻo faʻatonuina e le setete o manaʻoga, ma o manaʻoga faʻavae o avanoa pisinisi.

Mo tagata masani o loʻo mananaʻo e fai se suiga vave, e sili pe a mafai ona latou faoa lenei avanoa pisinisi o le faʻateleina o manaʻoga ma maua manuia a latou ipu auro muamua i le olaga!

Hope Chen Weiliang Blog ( https://www.chenweiliang.com/ "O le sootaga i le va o kamupani e-pisinisi ma faiga faʻavae a le atunuʻu: O le aʻafiaga o atinaʻe faʻapisinisi e mulimulitaʻia faiga faʻavae a le atunuʻu" faʻasoa e ) o le a fesoasoani ia te oe.

Fa'afeiloa'i e fa'asoa le so'otaga o lenei tusitusiga:https://www.chenweiliang.com/cwl-1542.html

Faʻafeiloaʻi i le Telegram channel o le blog a Chen Weiliang e maua ai faʻamatalaga lata mai!

🔔 Ia avea oe ma tagata muamua e maua le taua "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" i le laina pito i luga o le lisi! 🌟
📚 O lenei taʻiala o loʻo i ai le taua tele, 🌟O se avanoa e seasea maua, aua le misia! ⏰⌛💨
Faasoa ma fiafia pe a e fiafia i ai!
O lau fefa'asoaa'i ma le fiafia o la matou fa'aosofiaga faifaipea!

 

发表 评论

O le a le faʻasalalauina lau tuatusi imeli. Faʻaoga fanua e manaʻomia * Igoa

tusi i luga