Alipay pisinisi i luga ole laiga nonogatupe e amata mai le 1 yuan, ua e faalogo i ai?

A oʻo mai i le totogiina o telefoni feaveaʻi, ou te talitonu o le a mafaufau tagata uma i aiMa YunMa Ma Huateng's Alipay ma WeChat,AlipayO loʻo i ai nono, Huabei, ma nonogatupe pisinisi i luga ole laiga, ma WeChat e iai ni nonogatupe laiti.

O nonogatupe i luga ole laiga e amata ile 1 yuan, e te malamalama?

O lenei tusiga o le a talanoa atu ia te oe e uiga i nonogatupe pisinisi i luga ole laiga Alipay.O le a le tele o lou iloa e uiga i nonogatupe pisinisi i luga ole laiga?Ua e faaaogaina?

E pei ona taʻu mai e le igoa, nonogatupe pisinisi i luga ole laiga o se auaunaga mo nonogatupe pisinisi i luga ole laiga, o le faia leaE-fefaʻatauaigaUo saunia se nonogatupe pe a e i totonuTaobaoE iai sau faleoloa i Tmall ma e iai sau aofa'iga o tupe maua e fa'agasolo ai, pe a le lava au tupe, e mafai ona fa'apea o nonogatupe fa'apisinisi i luga o le initaneti Alipay o se fa'amanuiaga talafeagai mo oe.

Pisinisi a le toʻatele, faʻafouina e tagata uma, o le faʻasalalauga lea a le setete e faʻamalosia ai le tele o pisinisi, ae o le mea moni leaga o le 10 mai le 9 amataga ua toilalo. Hangzhou.

Alipay pisinisi i luga ole laiga nonogatupe e amata mai le 1 yuan, ua e faalogo i ai?

O le Tala o le aufaipisinisi a Hangzhou ma nonogatupe i luga ole laiga

"E tusa lava po o le a le laʻititi o se miti, e tatau ona faʻaaloalogia, ma e tusa lava po o le a le itiiti o se manaʻoga, e tatau ona manatu mamafa" - o le tala lea a Miss Jiang, le pule o se faleaiga tumaoti i Hangzhou.

I nai tausaga ua tuanaʻi, ua matuā mulumuluina i tatou i se fuaiupu e tasi,SoifuaE le gata o le pala’ai o lo’o i o’u luma, ae fa’apea fo’i solo ma fanua i le mamao.

  • Mo se taimi, e le mafaitaulia tagata sa pisi i le olaga na amata ona toe manatua a latou uluai miti, ma na mananao e vaai i le lalolagi;
  • Ou te manaʻo e fai soʻu lava fale laupapa, e mamao ese mai le vevesi ma le vevesi o le aai;
  • Afai e te manaʻo e maua se taimi e pasi ai, o le a maua e le faletalimalo tagata asiasi mai le lalolagi atoa;
  • E tele lava lo'u mafaufau...

Ae o nei mea uma ua faatoilaloina ma le le alofa e le moni.

E faapefea ona e tepa a'e i fetu e aunoa ma ou vae i luga o le eleele?

O le fa’afitauli moni lava o lo’o feagai ma le to’atele o tagata – o tupe faavae, leai se tupe amata, pe fa’afefea ona amata la tatou fa’amoemoe tele, e fa’afefea ona tatou amata i lalo o le tua’oi o le una’ia e le atunu’u pisinisi, lagolago i pisinisi, ma una’ia le ola manuia o pisinisi laiti?

O le nonogatupe a le pisinisi i luga ole laiga a Alipay na faʻalauiloaina i lalo o le fuʻa o teugatupe i luga ole laiga ina ua faʻalogoina le leo o tagata lautele.Taulai atu i pisinisi laiti ma laiti, taumafa a le tagata lava ia ma auaunaga faʻatupeina o nonogatupe a tagata i nuu i tua, aitalafu mama, le faʻamaonia, nonogatupe flash, toe totogiina i soo se taimi, e oʻo atu i le 24 masina.O lenei mea ua tuuina atu ai le faamoemoe i le anoanoai o tagata sa fai miti.

O a mea sili ona tele o nonogatupe pisinisi i luga ole laiga?

O se tasi o vaega taua o le nonogatupe e amata mai le 1 yuan.O se tasi lea o foliga e sili ona ese mai isi faʻavae nonogatupe.O le faʻamoemoe autu o le faʻamatalaina pe o le a le laʻititi o le aofaʻi, ma le Alipay pisinisi i luga ole laiga nonogatupe e mafai ona nono atu ia te oe.

I le taimi nei, o le aofaʻi aupito maualalo o nonogatupe a le tele o faʻalapotopotoga faʻaaitalafu e sili atu i nai afe, mo le faʻaaogaina e le tagata lava ia, o nisi taimi e le manaʻomia ai le faʻaaogaina o se tupe tele, ae e tatau ona totogi le tului e manaʻomia ona toe totogi pe a nono, ma tauave le faaaogaina o le nonogatupe, o le mamafa lea o tupe ova mo i tatou lava, ma e matua le lelei lava mo i tatou, ma e le aoga.

Alipay fa'agasologa o nonogatupe pisinisi i luga ole laiga e faigofie

Ma o le Alipay Online Merchant Loan e lagolagoina le saini tuusao o le Alipay account e aunoa ma le resitalaina Afai o oe o se tagata faatau Taobao/Tmall, e mafai foi ona e saini tuusao e aunoa ma se talosaga, ma o le taotoga e faigofie ma vave.

  • E amanaʻia foʻi manaʻoga o le tele o tagata ma e aofia ai le lautele lautele:
  • E mafai e le au fa'atau faletusi a Alibaba Saina ona saini sa'o i totonu o latou fa'amaumauga a le Alibaba Chinese station;
  • Alibaba International Station/AliExpress tagata fa'atau e mafai ona ulufale sa'o e ala i le Alibaba International Station account.

Faatasi ai ma le nonogatupe a le pisinisi i luga ole laiga Alipay, e mafai ona e faimalaga ma le mautinoa, faatasi ai ma ia, e mafai ona e maua se fesoasoani lelei faaopoopo, faatasi ai ma ia, e mafai ona e faʻaleleia atili lou olaga.

Hope Chen Weiliang Blog ( https://www.chenweiliang.com/ ) faasoa "Alipay pisinisi i luga ole laiga nonogatupe amata mai le 1 yuan, ua e faalogo i ai? , e fesoasoani ia te oe.

Fa'afeiloa'i e fa'asoa le so'otaga o lenei tusitusiga:https://www.chenweiliang.com/cwl-15711.html

Faʻafeiloaʻi i le Telegram channel o le blog a Chen Weiliang e maua ai faʻamatalaga lata mai!

🔔 Ia avea oe ma tagata muamua e maua le taua "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" i le laina pito i luga o le lisi! 🌟
📚 O lenei taʻiala o loʻo i ai le taua tele, 🌟O se avanoa e seasea maua, aua le misia! ⏰⌛💨
Faasoa ma fiafia pe a e fiafia i ai!
O lau fefa'asoaa'i ma le fiafia o la matou fa'aosofiaga faifaipea!

 

发表 评论

O le a le faʻasalalauina lau tuatusi imeli. Faʻaoga fanua e manaʻomia * Igoa

tusi i luga