I le 2019, Alipay poʻo WeChat Pay o le ai ai se maualuga maualuga o maketi? Fa'ailoa fa'ai'uga a le PK

I aso nei, faatasi ai ma le faasolosolo malie o le faalauiloaina o auala totogi feaveaʻi i Saina, o le olaga i aso uma o tagata masaniSoifuao se suiga tele na tupu.O nisi tagata matutua o le a latou iloaina lena mea i sina mea itiitiWechatE le mafai ona ou maua se lagona o le suiga pe a faʻatau i totonu o le faleoloa.

I aso la, e masani ona faʻaaogaina e faleoloa laiti suka nai lo suiga.I aso nei, ua matuā suia mea.I aso ua mavae, e leai se mea na suia i o tatou olaga.Ia, e tusa lava po o fea le aai tatou te o i ai, e mafai ona tatou totogi mai la tatou telefoni feaveai.

Fa'atauga o maketi o tupe totogi feavea'i isi vaega i Saina i le kuata muamua o le 2019

I le kuata muamua o le 2019, o le Lipoti o le Mataʻituina o Kuata i luga o le Maketi Totogi Totogi Feaveaʻi a Saina na faʻaalia:

  • I le kuata muamua o le 2019, o le tele o le maketi o tupe totogi feaveaʻi a Saina na latalata ile 47.7 miliona yuan, i luga ole 0.96% mai le kuata talu ai.
  • i latou,AlipayO le fa'aauauina o le tulaga muamua i le 53.21%, na fa'aauau ai le tulaga lua a Tencent Finance i le 39.44%.
  • O le Alipay ma le Tencent Finance, o le vaega lona tolu o le maketi o tupe totogi eletise, ua oʻo i le 92.65%;
  • O le maketi lona tolu pito sili ona tele o atotupe o loʻo i ai le maketi o le 1.27%.
  • O le vaega o le maketi o le vaega o totoe o le vaega lona tolu o totogi e leaga, ma o le maketi maketi e le sili atu i le 2%.

I le taimi nei, o le mea moni, o le totogi lona tolu o loʻo nofoia e Tencent ma Alipay, ma o loʻo i ai le tele o tauvaga i le tasi ma le isi i luga o le initaneti ma le tuusao.

E ui lava o loʻo faʻatumauina e Alipay lana sea maketi i tupe faʻaeletoroni lona tolu,Totogi WeChatUa faasolosolo malie ona sili atu.

Talu mai le 2016, o le maketi a Alipay o le 63.41%, ua pa'ū i le 53.21% i le taimi nei, ua siitia le au totogi WeChat mai le 2016% i le 23.03 i le 39.44%, e mafai ona fai atu o loʻo faʻaitiitia le maketi a Alipay, WeChat totogi maketi O le sea o o lo'o fa'atupu pea le fa'asoa.

Mobile totogi malae tau, Alipay ua nofoia le eleele maualuga?

I le taimi muamua, na faia e le British Broadcasting Corporation (BBC) se faʻataʻitaʻiga e faʻamaonia ai pe mafai e se tagata ona nofo i Beijing e aunoa ma se tupe.O le faʻataʻitaʻiga mulimuli e mautinoa lava, ma o lea ua mafai e tagata ona faʻaoga tupe feaveaʻi i luga o latou telefoni e faʻamaeʻa ai a latou faʻatau i faletalimalo, supamaketi, pasi ma faleaiga.

I le 2019, Alipay poʻo WeChat Pay o le ai ai se maualuga maualuga o maketi? Fa'ailoa fa'ai'uga a le PK

Mo totogi feaveaʻi i Saina, o polokalama matou te fia taʻua oMa YunAlipay ma Ma Huateng's WeChat Pay.

I aso nei, o nei tagata e toʻalua e mautinoa lava o uso i le avanoa e totogi ai le telefoni feaveaʻi a Saina.E ui lava na ulufale WeChat i le fanua i se taimi mulimuli ane nai lo Alipay, o loʻo maua pea e WeChat Alipay ma le tele o tagata faʻaoga ma le faʻaogaina o tagata.

Faʻamatalaga totogi a le vaega lona tolu a Saina i le 2018

  • Mai faʻamatalaga o le totogiina o isi vaega i Saina i le 2018, e mafai ona tatou iloa o le maketi a Alipay e 54.3%,
  • Ma o le aofaʻiga atoa o totogi feaveaʻi WeChat Pay, fesoʻotaʻiga tau tupe ma isi auaunaga e 39.2%.
  • O lenei WeChat e mafai ona faʻapea o se vaega o le maketi maketi, lea na lavea e Alipay.Ona oo mai lea o le faafitauli.

O le mafuaaga muamua o le totogiina i luga ole laiga.

  • Fai mai le totogiina i luga ole laiga, ona talepeina lea e Alipay WeChat.
  • E iloa e tagata uma na amataina e Jack Ma le Alipay ma manaʻo e faʻafaigofie mo tagata faʻatau le faʻatau i luga ole laiga.
  • Afai e te manaʻo e faʻaoga Alipay,TaobaoIna ia faʻatau i luga o luga ole laiga luga ole laiga, e tatau ona i ai sau tala e lesitala ile Alipay.
  • Alipay o le tele o SainaE-pisinisitulaga, o lea Alipay o se maketi tele foi mo Alipay.

O le mafuaaga lona lua o le tomai faapolofesa.

  • O le toʻatele o tagata e manatu o WeChat o loʻo avea pea ma se upega tafaʻilagi fesoʻotaʻiga, ae o Alipay o se auaunaga faʻapitoa tau tupe i le isi itu.Polokalame.
  • I le faaopoopo atu i le tele o galuega totogi, Alipay e tele galuega, e pei o nonogatupe ma le puleaina o le tamaoaiga.
  • O le sili ona lauiloa o nei foliga o le Ant Bud.
  • O le galuega a le loi fuga fugalaʻau e tutusa ma le pepa aitalafu, ae o le tatalaina ma le faʻaogaina o le fuga fugalaʻau e faigofie ma sili atu ona faigofie nai lo le pepa aitalafu.
  • E le gata i lea, o talosaga e lagolagoina e buds ma tagata faʻatau faʻavae e matua eseese foi.E mafai ona fa'aoga i so'o se mea.
  • E mafai foi ona taumafaina i nisi vaega o le lalolagi.

Mo le toʻatele, o lenei vaega e matua faigofie lava, ae le o le taʻua o le a faʻatagaina i matou e faʻaalu tupe o le masina a sau i le masina e tasi ma toe totogi e aunoa ma se tului i le masina a sau.

O lenei faiga faʻavae e sili atu ona lauiloa ma iloa e tagata uma, o se tasi lea o mafuaʻaga taua e mafua ai ona taʻutaʻua Alipay.

Hope Chen Weiliang Blog ( https://www.chenweiliang.com/ ) fa'asoa "O le fea e sili atu le maualuga o le totogi o Alipay ma WeChat i le 2019? Ua maua i'uga PK", e fesoasoani ia te oe.

Fa'afeiloa'i e fa'asoa le so'otaga o lenei tusitusiga:https://www.chenweiliang.com/cwl-15883.html

Faʻafeiloaʻi i le Telegram channel o le blog a Chen Weiliang e maua ai faʻamatalaga lata mai!

🔔 Ia avea oe ma tagata muamua e maua le taua "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" i le laina pito i luga o le lisi! 🌟
📚 O lenei taʻiala o loʻo i ai le taua tele, 🌟O se avanoa e seasea maua, aua le misia! ⏰⌛💨
Faasoa ma fiafia pe a e fiafia i ai!
O lau fefa'asoaa'i ma le fiafia o la matou fa'aosofiaga faifaipea!

 

发表 评论

O le a le faʻasalalauina lau tuatusi imeli. Faʻaoga fanua e manaʻomia * Igoa

tusi i luga