O le a le Vao loi?O le a le aoga?O a ni aogā o le taʻalo o le Ant Forest?

Loi Vaomatua oAlipayLe galuega alofa muamua "carbon account" na fuafuaina e le kalani:

E ala i le savali, femalagaaʻi i lalo o le alatele, totogiina o pili vai ma kesi i luga o le initaneti, totogiina o pepa malaga i luga o le initaneti, resitalaina i luga ole laiga, faʻatau tiketi i luga ole laiga, ma isi mea, o le a faʻaitiitia e tagata faʻaoga tutusa le carbon emissions ma e mafai ona faʻaaogaina e totō ai laau mama i Alipay.

Tulaga lelei o le taalo Ant Forest

A o tuputupu aʻe laʻau, o loi e avea ma paaga faʻapitoa e pei o kamupani e le o ni polofiti ma kamupani faʻasao.

"Laau" faʻapitoa na totoina e tagata faʻaoga i Ant Forest e mafai ona "faʻatau" ma laau faʻapitoa e totoina i se vaega i le lalolagi moni.

I le aso 2019 o Setema, 9, na manumalo ai le poloketi "Ant Forest" a Saina i le taui a Malo Aufaatasi "Keeper of the Earth".

E mafai e tagata fa'aoga ona toto a latou lava la'au laiti e ala i le aoina mai o le malosi, ona toto lea o se laau i le toafa mo laau Alipay ta'itasi.O lenei fua taua ua talia lelei e tagata.

Vaomatua Loi Nu. 48 Vaomatua Salix Area: 7500 eka Aofa'iga aofa'i: 829,000 lesona ▼

O le a le Vao loi?O le a le aoga?O a ni aogā o le taʻalo o le Ant Forest?

talu aiMa YunIna ia faʻateleina le faʻaogaina o le tagata, na faʻaalia ai le Ant Forest galuega, lea na faʻalauiloaina ai foi se isi "taaloga fou" mo Alipay.

E ui e le o toe pulea e Jack Ma le Alibaba, ae o loʻo faʻaauau pea lenei ituaiga o "uelefea lautele." E tusa ai ma ata satelite na lafo mai e Alipay, e mafai ona iloa o mea masani masani ua aumaia ai suiga tetele i le toafa.

O suiga e iloa moni ai le "Desert Oasis" e matua faateʻia lava, ma ou te talitonu e toʻatele tagata o le a aʻoaʻoina e uiga ia i latou pe a latou faʻaogaina Alipay.

O le tele o tagata e masani ona faia ni gaioiga e pei o le "gaoi le malosi" e toto ai laau mo a latou vaomatua o loi, ae o le toatele o tagata e foliga mai e le o iloa lenei mea, O vaomatua o loi e masani lava ona agamalu, ae e le taua tele.

I le taimi nei ua e iloa e uiga i lau tamaʻi laʻau o le a liua moni le toafa i se oasis, pe o le a sili atu lou faʻaosofia?

O le "Ant Forest" e matua 'anoa lava

E tatau ona tatou taʻutino atu o le "Ant Forest" na tuʻuina mai e Jack Ma e matua taua lava.

A’o maua tupe, e le galo ia i tatou le faia o le alofa ma le fa’aoga lelei o tagata fa’aoga, e le gata ina saofagā i le atunu’u, ae manuia ai fo’i le atunu’u.

E mafai ona fai atu Alipay na suia tagata umaSoifuaMausa, Alipay feaveaʻi, pulega o tamaoaiga Alipay, Alipay Huabei, ma isi. E mafai ona faʻapea o oloa taʻitasi a Alipay e matua iloga lava.

O lea la o le mea lea tatou te talanoa ai i aso nei o Ant Forest, o se lala o Alipay. Ou te talitonu e masani tagata uma i lenei igoa. O lea, e te iloa le mea o loʻo i tua o Ant Forest? Se'i ou ta'u atu ia te oe i le aso.

I le avea ai ma tagata sili ona mauoa o Saina, o le igoa o Jack Ma e mafai ona taʻua o se igoa aiga.

E leai se tasi e le iloa. E oo lava i fafo, e ui ina ua faamavae aloaia Jack Ma mai le avea ma CEO o Alibaba, ae ua manumalo foi Jack Ma i le tele o le faʻailoga mo ana mea na ausia.

Ou te talitonu o Jack Ma o loʻo i ai lana lava sailiga maualuga. Faatasi ai ma lana taleni ma lona tomai, e mafai ona ia faia atoatoa le isi Alibaba. I le taimi o le sauniga faʻaulufaleina, na faʻamaeʻaina foi e Jack Ma le tele o "mea fou na ausia" ma sa faamemelo i ai le anoanoai o tagata.

E ui ina to'atele tagata e le'i malamalama ia i latou, ae na fa'amausaliina le finafinau o Jack Ma.

O le mea lea, o le manuia o soo se tasi e tauamiotonuina.

O le manuia e le o se mea faafuasei

O le manuia e le fa'afuase'i, I tua atu o le mamalu o tagata uma, e tatau ona i ai le fa'anoanoa ma le iloa e le iloa, o lea, e le tatau ai ona tatou va'ava'ai i le aulelei papa'u o isi, ae tatau ona tatou galulue malosi.

E oo mai i le taimi nei, e tatau ona tatou taʻutino atu o Jack Ma o se tagata vaʻaia tele, pe o le mea leaTaobaoPo o Alipay, o lea ua avea ma vaega taua o olaga o tagata.Polokalametasi.

A uma ona faitau lenei mea, ou te talitonu o loʻo i ai sou malamalamaga i le mea e taʻu o le Ant Forest, o le a le mea e faʻaaogaina ai, ma o a ni aoga o le taʻalo Ant Forest.O le a sou manatu i lenei mea?

E te talia le Ant Forest? Lagona le saoloto e tuʻu se faʻamatalaga i lalo!

Hope Chen Weiliang Blog ( https://www.chenweiliang.com/ ) fa'asoa "O le a le mea e fai ai le Vaomatua o loi?" O le a le aoga? O a ni aogā o le taʻalo o le Ant Forest? 》, fesoasoani ia te oe.

Fa'afeiloa'i e fa'asoa le so'otaga o lenei tusitusiga:https://www.chenweiliang.com/cwl-15929.html

Faʻafeiloaʻi i le Telegram channel o le blog a Chen Weiliang e maua ai faʻamatalaga lata mai!

🔔 Ia avea oe ma tagata muamua e maua le taua "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" i le laina pito i luga o le lisi! 🌟
📚 O lenei taʻiala o loʻo i ai le taua tele, 🌟O se avanoa e seasea maua, aua le misia! ⏰⌛💨
Faasoa ma fiafia pe a e fiafia i ai!
O lau fefa'asoaa'i ma le fiafia o la matou fa'aosofiaga faifaipea!

 

发表 评论

O le a le faʻasalalauina lau tuatusi imeli. Faʻaoga fanua e manaʻomia * Igoa

tusi i luga