E talafeagai le faia o le totogiina o le Alipay i le taimi nei?Ua tuai ona ulufale i le maketi i le taimi nei?

E oʻo atu i le 2019, ua faʻamalosia malosi e le atunuʻu le atinaʻeina o le atamai faʻapitoa, ma o loʻo i ai se poloketi i le vaeluaga o le atamai faʻapitoa ma le totogi feaveaʻi - o lenei poloketi eAlipayTotogi ile swipe ou foliga.

Talu ai ona maua le faʻailoga mata mo le totogiina, ua faʻatupulaia lona lauiloa.

Muamua, na faʻalauiloa e Alipay se masini faʻapipiʻi foliga ma faʻaaogaina mo faamoemoega faapisinisi.

Totogi WeChatTuu le natura e uia lona ala ma tui le tele o tupe faavae e puʻeina le maketi.

E talafeagai le faia o le totogiina o le Alipay i le taimi nei?Ua tuai ona ulufale i le maketi i le taimi nei?
Pe a faatusatusa i auala masani e totogi ai, o le pito sili ona taua o le totogiina o foliga o le faasaolotoina lea o lima uma e lua ma faaaoga foliga o le tagata nai lo le QR code.

O lenei auala totogi e aoga mai le atinaʻeina o tekinolosi biometric, e maua ai e tagata faʻatau le avanoa i foliga i le lalolagi atoa.

Mai le taimi nei, o le a leai se faʻataʻitaʻiga o le le totogiina ona o le leai o se telefoni feaveaʻi, telefoni feaveaʻi ma leai se faailo.

E le gata i le fa'asa'olotoina o ou lima, o le totogiina o le fa'ailoga mata o lo'o iai fo'i galuega sili ona taua.

1. Saogalemu: E leai se auala e totogi ai, ma faʻamaumauga o pepa faʻatauga e otometi lava ona faʻaumatia.

I le taimi nei, o loʻo tumau pea le masalosalo o le tele o tagata faʻatau e uiga i le saogalemu o totogi faʻafesagaʻi. Latou te talitonu o le taimi lava e iloa ai e se masini faʻamatalaga foliga, o le a faigofie ona mafua ai le faʻaogaina o faʻamatalaga, ae e le o le tulaga lea.

Avea Alipay Dragonfly e fai ma faʻataʻitaʻiga, e naʻo le aoina o foliga e aoina mai i masini suʻesuʻe, faʻaliliuina le tele o faʻailoga faʻapipiʻi i le tasi-ala numera serial, ma mulimuli ane faʻamaeʻa faʻamaonia.

O lenei manoa numera tasi e le mafai ona liua i foliga matua, ma o le numera numera o le a otometi lava ona muta pe a maeʻa ni nai minute o fefaʻatauaiga, o lea e toetoe lava a le mafai ona feagai ma le lamatiaga o faʻamatalaga leakage.

1.5. Saosaoa: totogi faʻaalia foliga e tutusa ma XNUMX cashiers

Pe a faatusatusa i le resitalaina o tinoitupe masani, o le tekinolosi e iloagofie ai foliga o loʻo faʻaaogaina e Dragonfly F4 e mafai ona vave faʻamaeʻaina fefaʻatauaiga totogi, faʻapuʻupuʻu taimi totogi a tagata taʻitoʻatasi e tusa ma le 50%, ma foia le faʻafitauli o laina uumi i le va o tagata faʻatau Wangpu. E mafai e le isi tinoitupe ona fa'atautaia masini totogi fa'aletupe e tolu i le taimi e tasi, lea e fa'aitiitia ai le tau o tagata fa'atau.

3. Malamalama sui auai: Credit card o se sui auai, o se ituaiga fou o faleoloa maketi

O faleoloa uma e manaʻo e maua le tele o tagata faʻatau, ma o le faʻaaogaina o le faʻaogaina o foliga-swiping masini e faʻaumatia atoa ai lenei manaʻoga.

E fesoasoani i le aufaioloa e pu'e tagata fa'atau i le cashier mo sina taimi pu'upu'u, fa'aliliuina se totogi e tasi i se totogi fa'aopoopo.

Fa'agaioiga fa'atekinolosi (totogi o se sui auai) fa'ateleina fua faatatau o le liliu mai o sui auai i le sili atu i le 6 taimi.

A maeʻa ona fesoasoani i tagata faʻatau oloa e faʻamaeʻa fesoʻotaʻiga ma tagata faʻaoga e ala i le avea ma sui auai, e mafai foi ona faʻaogaina le Alipay applet e faʻamaeʻa ai faʻamatalaga, pepa faʻailoga, logout, ma isi mea e tuʻuina atu ai i tagata faʻatau oloa auala eseese.

I le aotelega, o le totogiina o foliga o loʻo i ai nei i le vaeluaga o le atamai faʻapitoa ma le totogiina o telefoni feaveaʻi, ma o le tupe mama maketi i tua atu o le a le itiiti ifo i le 1000 piliona. E le gata i lea, o le auala o loʻo iai nei foliga-swiping o loʻo i ai foi WeChat totogi ma taui fesoasoani Alipay.

E mautinoa lava e maua e le au sauai e lua ni tupe e faoa ai le maketi

I le taimi nei, faʻaopoopo i tagata faʻatau, o se sooupu e tatalaina le maketi Ona o le maketi o le totogiina o foliga o le Alipay e tele, o le taimi tonu lenei e ulufale ai i le maketi, ma e le o tuai lava!

Hope Chen Weiliang Blog ( https://www.chenweiliang.com/ ) fa'asoa "E talafeagai le fa'aogaina o le totogi o le fa'ailoga mata o Alipay i le taimi nei?" Ua tuai ona ulufale i le maketi? 》, fesoasoani ia te oe.

Fa'afeiloa'i e fa'asoa le so'otaga o lenei tusitusiga:https://www.chenweiliang.com/cwl-15965.html

Faʻafeiloaʻi i le Telegram channel o le blog a Chen Weiliang e maua ai faʻamatalaga lata mai!

🔔 Ia avea oe ma tagata muamua e maua le taua "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" i le laina pito i luga o le lisi! 🌟
📚 O lenei taʻiala o loʻo i ai le taua tele, 🌟O se avanoa e seasea maua, aua le misia! ⏰⌛💨
Faasoa ma fiafia pe a e fiafia i ai!
O lau fefa'asoaa'i ma le fiafia o la matou fa'aosofiaga faifaipea!

 

发表 评论

O le a le faʻasalalauina lau tuatusi imeli. Faʻaoga fanua e manaʻomia * Igoa

tusi i luga