O le fea e saogalemu e teu ai tupe, Alipay poʻo WeChat?Aisea e sili atu ai le mautu o fefaʻatauaiga a le Alipay?

E sili atu mo le kamupani le taulaʻi i se tasi vaega, poʻo le atinaʻe atoatoa?

Atonu e foliga mai o se faʻafitauli, ae o le mea moni, e tusa lava po o le a le auala e faʻaaogaina ai, e tatau ona i ai se pisinisi saini.

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te taʻua totogi feaveaʻi, o le a vave ona e mafaufau i aiAlipay, a o'o mai i talatalanoaga fa'aagafesootai, e te mafaufau i WeChat.

Alipay totogi maTotogi WeChat, o le fea e sili atu ona mautu ma saogalemu?

Ae o le mea moni, e mafai foi e Alipay ona talatalanoa, ma e mafai foi ona totogi e WeChat.

Ae ui i lea, o le galuega talatalanoaga ua naʻo se galuega faʻaopoopo a Alipay, ma o le totogi o galuega o se vaega foi o le faʻamoemoe mo WeChat e faʻalautele.

  • O totogi tau tupe e sili atu ona mana'omia fa'apitoa nai lo isi galuega.
  • A uma mea uma, o totogi o se vaega taua o tupe, ma o latou natura faʻapisinisi e tumau pea le iloiloga ma le puleaina o lamatiaga.
  • O lona uiga foi e le mafai e upegatafaʻilagi uma ona foia lenei faʻafitauli.

O le fea e saogalemu e teu ai tupe, Alipay poʻo WeChat?Aisea e sili atu ai le mautu o fefaʻatauaiga a le Alipay?

O le fea e sili atu le saogalemu, suiga WeChat poʻo Alipay?

O le mea lea, e masani ona matou vaʻai i tagata faʻaoga WeChat, faʻafitauli saogalemu e faʻaaoga ai WeChat totogi, ma le poto masani i auaunaga.

Mo se fa'ata'ita'iga, o fa'atonuga o le puipuiga i le taimi o felauaiga e matua'i fa'aletonu lava mo tagata fa'aoga nai lo le Alipay, ma e leai se auaunaga fa'amautinoa e tulitatao atoatoa pe a uma ona tupu se fa'afitauli tau fa'aliliuga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le WeChat's Tenpay e iai foʻi faʻamaʻi e masani ona iai, o loʻo i ai se pusa i totonu o le polokalama, lea e mafua ai ona leai se paleni a le tagata faʻaoga, e matua maasiasi lava.

O se suʻesuʻega tele a le CBRC na maua ai o nisi kamupani faʻalagolago i le maketi o loʻo solia pea tulafono talafeagai e ala i le tuʻuina saʻo atu a latou oloa faʻalagolago e ala i luga ole laiga initaneti ma faʻalauteleina a latou tagata faʻatau e aofia ai WeChat.

A uma mea uma, o lenei ituaiga o faʻaogaina o tupe faʻatau a tagata faʻatau, e faʻatau ai tupe faʻalagolago maualuga, pe afai e i ai se va itiiti, o le a mafua ai ona leiloa a latou tupe a le tele o tagata faʻaoga.

I le taimi nei, e te le iloa o le a avea lenei mea ma se miti taufaafefe mo le tele o tagata faʻaoga, ma e mafai ona faʻapea o WeChat e le faʻapitoa i le totogiina o tupe.

I le isi itu, aisea ua le faʻalauteleina ai e Alipay le vaʻaiga lautele, aua o le totogiina e tatau ona matua faʻatatau i punaoa ma atinaʻe taumafaiga.

  • Mo se faʻataʻitaʻiga, e gata le malosi o tagata, ma o le fausiaina o pisinisi faʻavae e faʻatapulaʻaina foi.

E sili atu le saogalemu o le fesiitaiga o Alipay nai lo WeChat?

E iloa e tagata uma ua suʻesuʻeina e Alipay se "Sesame Credit Score" mo tagata taʻitasi.

Talu ai nei, na tatalaina ai foi e WeChat se lomiga beta o le "WeChat Pay Score".

WeChat Pay e 2 galuega tauave:

  1. Muamua, e mafai e tagata faʻaoga ona fiafia i auaunaga e leai se totogi, e pei o uila faʻasoa, faʻasoa faʻatau oloa, ma isi.
  2. Lona lua, e mafai e tagata fa'aoga ona fa'aoga le WeChat payment point e totogi ai ta'avale pe a latou o atu e fai ni fa'ailoga, o se mea e masani ai fo'i.

E tatau ona fai mai pe a faʻatusatusa i le Sesame Credit Score, e mafai e Alipay ona mautotogi se fale e aunoa ma se tupe teu, ma mafai ona alu i fafo e aunoa ma se visa mo faʻamoemoega sili atu;

  • Ma o le totogi a WeChat e matua'i le lava le manaia. O le mea moni, WeChat e masani lava ona maualalo i Alipay i le totogiina, ma e la'ititi le au maimoa.
  • A uma mea uma, e taulaʻi Alipay i le galuega totogi, taulaʻi i le faʻaogaina ma le totogiina o penefiti e aumaia e tagata faʻatau, ma tuleia le totogi feaveaʻi i le sili atu.
  • Mo WeChat, o le totogi e mafai ona taʻua o le aisa i luga o le keke i le taimi nei, ma e le mafai ona faʻatusatusa ia Alipay.

Ae mo le lumanaʻi, i le fanua o totogi feaveaʻi, o le a le mamao e mafai e Alipay ma WeChat ona alu e tatau ona mafaufau i ai!

Hope Chen Weiliang Blog ( https://www.chenweiliang.com/ ) faasoa "O le fea e saogalemu e teu ai tupe, Alipay poʻo WeChat?Aisea e sili atu ai le mautu o fefaʻatauaiga a le Alipay? , e fesoasoani ia te oe.

Fa'afeiloa'i e fa'asoa le so'otaga o lenei tusitusiga:https://www.chenweiliang.com/cwl-16029.html

Faʻafeiloaʻi i le Telegram channel o le blog a Chen Weiliang e maua ai faʻamatalaga lata mai!

🔔 Ia avea oe ma tagata muamua e maua le taua "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" i le laina pito i luga o le lisi! 🌟
📚 O lenei taʻiala o loʻo i ai le taua tele, 🌟O se avanoa e seasea maua, aua le misia! ⏰⌛💨
Faasoa ma fiafia pe a e fiafia i ai!
O lau fefa'asoaa'i ma le fiafia o la matou fa'aosofiaga faifaipea!

 

发表 评论

O le a le faʻasalalauina lau tuatusi imeli. Faʻaoga fanua e manaʻomia * Igoa

tusi i luga