E fa'afefea ona fa'ataunu'uina le fa'atauga pe a o'o mai tagata fiafia i le WeChat? Ua fa'aalia le si'itaga fa'alemasina e 6 numera fa'aletausaga

Chen WeiliangtesiNa faateia le faatonu i le vaai atu i se savali:

"O le numera maualuga o tagata fiafia na faaopoopo i le aso e tasi e 57805, ma o le numera maualuga o fegalegaleaiga i le aso e tasi e 173734.TaobaoE fa'aogaina e le faleoloa le WeChat e o'o atu ai i le 6-numera o tagata fiafia i le masina e tasi.

O lea lavaInitaneti MaketiO le li'o o se tusitusiga lelei.

I tua atu o le tele o faʻamaumauga, ua tuai ona mafaufau atoatoa i mea uma, naʻo le sailia o se auala agai i luma i se pisinisi gafataulimaina e uiga i sini manino pisinisi.

O la matou aotelega README, o loʻo otootoina ai nisi o manatu maFa'alauiloa Upega Tafa'ilagiO le poto masani, e le o se mea lelei, e naʻo le faʻamatalaga.

E fa'afefea ona fa'ataunu'uina le fa'atauga pe a o'o mai tagata fiafia i le WeChat? Ua fa'aalia le si'itaga fa'alemasina e 6 numera fa'aletausaga

XNUMX. O le a le faʻamoemoega faʻapisinisi o faleoloa Taobao?

“Matou te fia faiaWechat maketiina! "

"Aisea e te manao ai e fai?"

"O lea ua taofi tagata uma e taʻalo Weibo ae alu i WeChat!"

"O le a le mea e sili ona manaʻomia e lau pisinisi?"

"Ia, upu o le gutu ma le tauleleia."

"Oi, WeChat e matua faalilolilo ma e leai se faʻasalalauga. E le mafai ona e faia upu-o-gutu. E tatau ona e alu i Weibo."

E masani ona ou feiloaʻi i le toʻatele o tagata faʻatau e fiafia i WeChat, o lea e le mafai ai ona ou faʻatali e alu i totonu ma fai se vevesi.Ae o le autu autu e tatau i kamupani ona iloa po o a latou sini tau pisinisi.O le a le mea o loʻo e taumafai e foia?

Afai o lau pisinisi faʻamoemoe e faʻavae, o se mea e le mafai e le maketi a WeChat ona foia, tusa lava po o le a le malosi e te taumafai ai.

I lo matou manatu, o le faʻaaogaina o WeChat mo le auʻaunaga faʻatau ma faʻatauga lona lua o le itu sili lea ona talafeagai.

Ua si'itia e le 6 tagata fa'atau maketi a WeChat i le aso e tasi, ma fa'aalia ai le mealilo 2

Lona lua, o le tulaga o loʻo iai nei WeChat maketi

Li'o tagata fa'aoga, e te iloa le faia o le WeChat maketiina?

Ou te talitonu 99.99% o tali e leai.O nisi taimi matou te le o mautinoa atoatoa po o le a le mea e sili ona lelei, ae tasi le mea e mautinoa: Po o le a lava le mea e te faia, o le tautala uma e aunoa ma ni tagata faʻaoga.

O nai tagata faʻasalalau faʻasalalau, ae faʻapitoa foi i le faiaE-fefaʻatauaigaE talitonuina e le tele ni kamupani e naunau e faia mea i galuega ma atinaʻe tekonolosi.

I le taimi lava e tasi, WeChat o le a mautinoa lava e pei o Weibo.O le sili atu ona faigata o le avea ma se tagata faʻaoga i le taimi mulimuli ane, pe a uma, o loʻo i ai se tapulaʻa maualuga i luga o le numera o tagata faʻaoga e mulimuli i le kamupani Weibo / WeChat.

E tusa ai ma faʻamaumauga a Sina, o le averesi tagata faʻaoga o le a mulimuli i le 8 microblogs kamupani, ma o le numera a WeChat e mautinoa lava e maualalo, ma sili atu ona maualalo.

往后WechatE mautinoa lava e sili atu ma sili atu ona faigata le liʻo o tagata faʻaoga, ma o tagata e ana pisinisi e mafai ona liʻo tagata faʻaoga i le taimi nei ua manumalo.

Ua si'itia e le 6 tagata fa'atau maketi a WeChat i le aso e tasi, ma fa'aalia ai le mealilo 3

Tolu, lua auala e li'o ai tagata fa'aoga

Mo ona lava tagata faʻaoga ma tagata faʻaoga Weibo, o le amataga o WeChat e sili atu le maualuga nai lo le Weibo. o tagata fa'aoga. .I le taimi nei, e lua auala autu e maua ai tagata faʻaoga:

1. Fa'aliliuina a latou lava tagata fa'aoga: O nisi kamupani e iai fa'ailoga fa'ailoga ma fa'atauga fa'atau e iai ni fa'amanuiaga fa'alenatura.Mo i latou, pe a latou fa'aogaina a latou faleoloa, POP, DM poloaiga ma isi punaoa talafeagai, e mafai ona latou fa'aliliu tagata o lo'o i ai nei i WeChat.Mo se faʻataʻitaʻiga, na faʻaaogaina e Liao Ji Bang Bang Ji ana faleoloa toetoe lava 200, ma faʻalauiloa e le faleoloa le auala o le "faʻaopoopoina o WeChat e lafo 3 yuan" e faʻaliliu ai tagata faʻaoga.

2. Fa'aliliuina o tagata fa'aoga mai Weibo: O le fua fa'atatau o tagata fa'aoga Weibo ma tagata fa'aoga WeChat e maualuga tele, ma o uiga fa'asalalau a Weibo ua fa'atupuina ai se malosi fa'asalalau fa'amatalaga, lea e fa'atatau i le fa'aputu vave ma le pa'u o tagata fa'aoga.Mo se faʻataʻitaʻiga, Guose Tianxiang Paradise e masani ona faʻaaogaina e avea o se tagata faʻaoga e ala i Weibo.E lua lava ituaiga o tagata fa'aoga e ala i Weibo: tagata fa'aoga a le tagata lava ia (tagata fiafia i la latou Weibo aloaia); tagata e le masani ai (tagata masani a le Weibo netizens).

O le tele o kamupani o le a popole, o le a le maualuga o le tau o le mauaina o tagata e le masani ai?

E tusa ai ma le matou poto masani i le taimi nei, o le tau maualalo o le 10 yuan i le fasi pepa, e le maualuga tele.. E naʻo le mea e mafai pe afai o kamupani e iai faʻamatalaga faʻailoga e matua lelei lava i fuafuaga / faʻatinoga, ma o le a sili atu ma sili atu i le lumanaʻi. .E le o se mea e ofo ai pe a fai mai se kamupani ia te au latou te tau le tele o tala e maua ai tagata e le masani ai.

Ua si'itia e le 6 tagata fa'atau maketi a WeChat i le aso e tasi, ma fa'aalia ai le mealilo 4

XNUMX. WeChat faagaoioiga trilogy

Tagata fa'aoga, pipii, i'uga.Wechat faʻagaioiga, o le manaʻoga muamua e maua ai tagata faʻaoga, lona lua e manaʻomia le ausia o le faʻaogaina o tagata, ma mulimuli ane ausia faʻamoemoega pisinisi.O le a ou le alu i faʻamatalaga i le mauaina o tagata faʻaoga. A maeʻa mea muamua e lua, o le taunuuga o se faiga masani, e masani lava ona talanoa e uiga i le "pipii".Pe a oʻo atu tagata fiafia i se tulaga, o le mea sili ona taua o le pipii (e mafai foi ona e malamalama i le loloto o le mafutaga ma tagata fiafia).WeChat ma Weibo o faʻasalalauga faʻaagafesootai e lua. Naʻo le taimi na faʻavaeina ai e le WeChat aloaia ma tagata faʻaoga se mafutaga lelei ma fausia ai se pipii malosi, e mafai ona ausia faʻamoemoega faʻapisinisi i se tulaga sili atu.O le faia o pisinisi a o fai uo o le mea lea e faʻaeseese ai faʻasalalauga lautele mai faʻasalalauga masani poʻo faʻasalalauga.

Ua si'itia e le 6 tagata fa'atau maketi a WeChat i le aso e tasi, ma fa'aalia ai le mealilo 5

Lima, WeChat ausia le autu o le pipii

1. Anotusi: O le mataupu faavae o mataupu e tutusa ma Weibo: taua + faʻailoga talafeagai.Afai o le anotusi e te tuleia e le maua ai se aoga (poʻo faʻafiafiaga / poʻo faʻamanuiaga / poʻo faʻamatalaga) mo tagata faʻaoga, faʻatali mo le pa'ū o aso taʻitasi o le au mulimuli e faʻateleina.Afai o mea o loʻo e tuleia e leai se mea e fai ma le faʻailoga mo se taimi umi, e le gata o le a ou masalosalo pe o e faʻaumatia lou taimi, o le a mafaufau foi au au pe na e faʻaopoopoina le WeChat account sese.

2. Auaunaga a le aufaipisinisi: I le faagasologa o le galulue faʻatasi ma tagata faʻatau, matou te faʻamamafaina pea le taua o le auaunaga a tagata faʻatau.O galuega e foliga mai e faigofie e faia se sao taua tele i le pipii o tagata, ae o le a aafia tonu ai le manuia poʻo le toilalo o WeChat.O lenei manatu o le a fa'amatala tu'ueseese i lalo.

XNUMX. Faigata Fa'atino: Auaunaga Fa'atau

1. Aisea e taua tele ai le auaunaga a tagata faatau?

Manatua o loʻo ou faʻaogaina le faaupuga "auaunaga faʻatau" iinei, ae le o le "fesoʻotaʻiga", e ui lava o le galuega taua e tutusa, ae o le faaupuga "auaunaga faʻatau" e faʻamalamalamaina atili lona taua.

Ina ia malamalama i lona taua, e tatau ona tatou malamalama muamua i se eseesega taua i le va o WeChat ma Weibo: Weibo o se auala, ma WeChat o se meafaigaluega fesoʻotaʻiga.O le Weibo o se faʻasalalauga, ma o se faʻataʻitaʻiga "tasi-i-tele", o lea a uma ona e lafoina se feʻau, e mafai e le tagata faʻaoga ona fai se faʻamatalaga faʻafuaseʻi ma auai i mea nei. E tusa lava pe le amanaiaina o ia e le Weibo aloaia, manatu e iai se fa'afitauli.

O le WeChat o se meafaigaluega fesoʻotaʻiga ma o se "tasi-i-tasi" mode. A ia auina atu ia te oe se savali, e tatau ona i ai ma se fesili poʻo se naunau e fesoʻotaʻi, ma o le a ia faʻamoemoeina lau tali. Afai e te le amanaiaina o ia, o le a mautinoa lava fa'atupu fa'afitauli Le fa'amalieina o le isi vaega (o se fe'au WeChat e tutusa ma se fe'au patino i Weibo).

I se isi faaupuga, o loʻo i ai se eseesega i le va o faʻamatalaga ma feʻau tumaoti i Weibo. E le mafai ona e tali atu i faʻamatalaga ae e mafai ona e tali atu i feʻau faʻapitoa; aʻo WeChat e naʻo le faʻaogaina o feʻau tumaoti, e tatau ona e tali uma.

Afai e te le tali atu i le isi tagata i se taimi talafeagai, e ono mafua ai se faʻalavelave i le lua mafutaga.

2. Aiseā e faigatā ai?

O le mafuaaga autu o le tele o faamatalaga.O le eseesega i le faiga i le va o WeChat ma Weibo e mafua ai o le tele o auaunaga a tagata faatau o WeChat e masani lava ona sili atu nai lo le Weibo, e le o se lapoʻa tele ae o se faʻatonuga o le tele tele.

O se mea masani e faapea afai e te faʻatulagaina se mea e fai i le Weibo, o nisi tagata faʻaoga e le malamalama o le a toe foʻi i tua ma suʻe faʻamatalaga i lalo o le mea na tupu Weibo e suʻe tali ma e oʻo lava i le fefaʻasoaaʻi i le va o tagata faʻaoga; ae afai e te faʻatulagaina se WeChat event, pe a tagata fa'aoga A ou le malamalama, o le a ou fesili atu ia te oe mo se fautuaga.

Aemaise lava pe a faia ni gaioiga, o le tele o faʻamatalaga o le a le mafai ai e le aufaigaluega a le aufaipisinisi ona taulimaina.Mo se faʻataʻitaʻiga, i le aso 5 o Me, o le aofaʻi o faʻamatalaga fesoʻotaʻi i Guose Tianxiang Paradise na sili atu i le 7, ma o faʻamatalaga tetele i tua na matua paʻu.

Ona o nisi faʻafitauli faʻapitoa i lena aso, na i ai sina mea itiiti. I le 20 minute, na maua ai e le au 500 le tali sese o le system. I le faanatinati, e toaono pe fitu tagata na faʻatulaga e tali vave, ona galulue faʻatasi ai lea o ni tagata se toʻalua e lafo ni feʻau i o nei tagata e 500 (WeChat) e mafai ona fa'aogaina e le faiga e tusa ma le 4 fasi fa'amatalaga i le tele, ma o le aofa'iga o fa'amatalaga i lea aso e 17. Afai e tuai le fa'agaioiga, o le a le maua fa'amatalaga a nei tagata e 500), ma o faʻamatalaga faʻatalanoaga a ona tagata faʻaoga e mafai ona le amanaiaina.

3. E faapefea ona foia?

E mana'omia le fa'atinoina o tagata faigaluega ma faiga fa'agasologa, fa'apea fo'i ma atina'e fa'atekonolosi tu'ufa'atasi.

Hope Chen Weiliang Blog ( https://www.chenweiliang.com/ ) faʻasoa "E faʻafefea ona faʻatautaia le maketiina pe a uma ona o mai tagata fiafia i WeChat? O le mealilo o le faʻatupuina o masina taʻitasi o WeChat fans e 6 fuainumera" e fesoasoani ia te oe.

Fa'afeiloa'i e fa'asoa le so'otaga o lenei tusitusiga:https://www.chenweiliang.com/cwl-17403.html

Faʻafeiloaʻi i le Telegram channel o le blog a Chen Weiliang e maua ai faʻamatalaga lata mai!

🔔 Ia avea oe ma tagata muamua e maua le taua "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" i le laina pito i luga o le lisi! 🌟
📚 O lenei taʻiala o loʻo i ai le taua tele, 🌟O se avanoa e seasea maua, aua le misia! ⏰⌛💨
Faasoa ma fiafia pe a e fiafia i ai!
O lau fefa'asoaa'i ma le fiafia o la matou fa'aosofiaga faifaipea!

 

发表 评论

O le a le faʻasalalauina lau tuatusi imeli. Faʻaoga fanua e manaʻomia * Igoa

tusi i luga