E fa'afefea ona fa'atatauina le komisi tagata fa'atau a Taobao?E faʻafefea ona faʻatulagaina komisi?

Ou te manatu o loʻo faʻaaogaina e tagata umaTaobaoO le popolega tele pe a fa'alauiloa oloa, afai tatou te fa'atu maualuga le komisi, o le a leiloa a tatou oloa, ma e ono leiloa ai foi tupe.Afai la tatou te fia iloa pe fia le tau-lelei e seti, e tatau ona tatou iloa muamua po o le a le tulafono faʻatatau mo komisi tagata faatau a Taobao.

O le mea muamua lava, e tatau ona tatou iloa le metotia faʻatatau a le komisi tagata faatau a Taobao: e totogi e le tagata faʻatau le komisi = le tau o fefaʻatauaiga moni o le oloa (e le aofia ai le felauaiga) X le fua o le komisi. ma fa'aitiitiga, e pei o: o se vaega o le tau 500 yuan o oloa, o lona uiga, o le tau o le 500 yuan, ma o le 300 pe a uma le faʻaitiitiga.

E fa'afefea ona fa'atatauina le komisi tagata fa'atau a Taobao?E faʻafefea ona faʻatulagaina komisi?

Afai pe aTao KeA maeʻa le faʻalauiloaina o le manuia, o le komisi mulimuli e toesea o le tau faʻaititia (300-30) * 30% = 81. Afai ua setiina e le pepe le uta, e le o aofia ai le uta i le tau fefaʻatauaʻiga mulimuli, o lea pe a faʻatulagaina le komisi E tatau ona fuafua muamua le tupe mama a le pepe, ma aua le tuʻuina atu se komisi maualuga atu nai lo le tupe mama a le pepe i lena taimi, ona avea lea o se gau.

Manatua o le a le faʻaalia se tagata faʻatau i le tele o fuafuaga i le taimi e tasi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a le ulufale i le fuafuaga a Ruyitou pe a uma ona sau mai le fuafuaga lautele. Afai e te le iloa po o le a le fuafuaga na sau mai ai, e mafai ona e siaki i luga le itulau autu o le Taoke O fea fuafuaga e maua mai ai faʻamaumauga, o le taimi patino e mafai foi ona vaʻaia i le aotelega o tala.

E lua ituaiga o tau mo tagata faatau Taobao:

①Deposit + komisi + coupon: A suʻe tagata faʻatau Taobao, o nisi tagata faʻatau Taobao o le a talosaga e totogi muamua se tupe teu. tupe E sili ona lelei le feso'ota'i ma tagata fa'atau Taobao i le Want Want, ma fa'apipi'i fa'amalama o le talatalanoaga, i le tulaga.

② Totogi o le tautua + komisi + coupon: O se faiga masani lenei. E na'o le totogi o le tautua e tatau ona seti pe a auai i gaoioiga a le taitai vaega i le malae o gaoioiga a le taitai vaega. , ma e eseese le komisi.Pe a setiina le komisi ma le totogifuapauina o auaunaga, o le komisi e maualuga atu nai lo le totogi o le tautua.

Pe a suʻe tagata faʻatau Taobao e le aoga, e manaʻomia ona tatou iloiloina ni nai manatu:

Pe o le komisi seti muamua e talafeagai, afai e leai se aafiaga, e mafai ona faateleina le komisi talafeagai, ae e tatau ona seti e tusa ai ma le tupe mama a le pepe, o loo i ai pea i le faasologa, aemaise lava pe afai e te auai i le ulu o le gaioiga fa'akulupu, pe a uma, e tele tagata fa'atau oloa e sainia mo se mea na tupu, lea e fa'aalia i le fa'alauiloa A e i ai i le ogatotonu, atonu e te le'i fa'alauiloaina lau pepe I le taimi nei, e mafai ona e tausolomua e fa'afeso'ota'i le ulu o le vaega ma fesili e uiga i le alualu i luma o le siitia.

I le faaiuga, o le faavae o le pepe lava ia e leaga, ma e leai se faʻatau, o loʻo faʻalauiloaina e Taoke, ae leai se faʻatau na faia se oka, o le mea lea, e le fautuaina le faʻaaogaina o le 0-sales pepe pe a suʻe se Taobao O le a a'afia ai le fa'alauiloaina o le Taobao, ma le tele o tagata fa'atau Taobao e mumusu e tuleia lea ituaiga pepe.Ou te faʻamoemoe o le au faʻatau faleoloa o loʻo faitau i lenei tusiga e maua sina seleselega!

 

Hope Chen Weiliang Blog ( https://www.chenweiliang.com/ ) fa'asoa "E fa'apefea ona Fa'atatauina le Komisi Ta'ita'i a Taobao?E faʻafefea ona faʻatulagaina komisi? , e fesoasoani ia te oe.

Fa'afeiloa'i e fa'asoa le so'otaga o lenei tusitusiga:https://www.chenweiliang.com/cwl-17823.html

Faʻafeiloaʻi i le Telegram channel o le blog a Chen Weiliang e maua ai faʻamatalaga lata mai!

🔔 Ia avea oe ma tagata muamua e maua le taua "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" i le laina pito i luga o le lisi! 🌟
📚 O lenei taʻiala o loʻo i ai le taua tele, 🌟O se avanoa e seasea maua, aua le misia! ⏰⌛💨
Faasoa ma fiafia pe a e fiafia i ai!
O lau fefa'asoaa'i ma le fiafia o la matou fa'aosofiaga faifaipea!

 

发表 评论

O le a le faʻasalalauina lau tuatusi imeli. Faʻaoga fanua e manaʻomia * Igoa

tusi i luga