O le a le eseesega i le va o le komisi tagata faatau a Taobao ma le totogi o auaunaga?E te maua tupe mai Taobao?

TaobaoO le aʻafiaga o le faʻalauiloaina o tagata faʻatau e matua lelei lava, o le tele o tagata faʻatau oloa e manatu o se auala taua a Taobao.E na'o tagata faatau a Taobao e maua le komisi pe a mae'a le fefa'atauaiga.O le toʻatele o tagata o le a latou iloa e faʻaopoopo i komisi, o tagata faʻatau a Taobao e aofia ai foi totogifuapauina o auaunaga.O lea la, o le a le eseesega i le va o le komisi tagata faatau a Taobao ma le totogi o auaunaga?

O le a le eseesega i le va o le komisi tagata faatau a Taobao ma le totogi o auaunaga?E te maua tupe mai Taobao?

XNUMX. O le a le eseesega i le va o le komisi tagata faatau a Taobao ma le totogifuapauina o auaunaga?

1. Taobao tagata fa'atau komisi e saisai sa'o mai le tagata fa'atau pe a mae'a fa'atau manuia fefa'ataua'iga a TaobaoAlipayE toese mai le teugatupe, e le aofia ai totogi o auaunaga, ae na o le toese o komisi, o lona uiga e totogi komisi e fesoasoani i pisinisi e faʻalauiloa.Tao Keo.

2. O le totogifuapauina o auaunaga a Taobao o le totogifuapauina o auaunaga na sainia e le tagata faʻatau mo le galuega a le taʻitaʻi o le au faʻaleleia o tupe teufaafaigaluega a Taobao ma tuʻu atu i le taʻitaʻi o le au teufaafaigaluega e faʻalauiloaina le oloa, o lea e manaʻomia ai ona totogi le totogifuapauina o le tautua i le taʻitaʻi o le faʻalapotopotoga. E tatau ona maitauina o le komisi mulimuli na faʻatulagaina e le taʻitaʻi o le au maketi gaioiga , o le: o le aofaʻiga o le totogifuapauina o le tautua + komisi ua fuafuaina.O le mea lea, o le tau o le tautua o le a totogi naʻo le resitalaina o le ulu o le gaioiga.

3. O le tau o auaunaga a Taobao e fuafua e tusa ai ma le tau o le gaioiga.Afai o se gaioiga e sili atu i le sefulu yuan, o le totogifuapauina o le tautua e masani lava 1% o le tau iunite pe a uma le coupon.E le gata i lea, o le totogifuapauina o le tautua e le tumau, ma e masani lava ona fuafuaina e le maualuga o le tau o le tautua na tuʻuina atu e le faʻatau.Ole maualuga ole komisi ole gaioiga e fa'alagolago lava ile fua ole gaioiga a le faioloa.

4. O lo'o i ai fo'i se totogifuapauina o auaunaga fa'apitoa, o le totogi lea o le tautua e tu'uina atu e le Alimama platform i tagata fa'atau Taobao ina ua uma ona fa'aogaina e le au fa'atau a Taobao oloa fa'atasi Alimama-Taobao e maua ai komisi. masina ta'itasi 20%, o le fa'ata'ita'iga o pili o le: muamua fa'atatau le totogifuapauina o auaunaga fa'apitoa mo fefa'atauaiga ta'itasi, fa'ata'amilo i le lua nofoaga tesimale, ona fa'aopoopo lea o nei totogifuapauina o auaunaga fa'apitoa.

XNUMX. E te faia tupe o se malo asiasi Taobao?

1. E tusa ai ma le atinaʻe o loʻo iai nei, o le Taobao Guest o loʻo avea pea ma se galuega faʻapitoa.E le maualuga le tapulaa mo tagata faatau a Taobao. Mo nisi tagata o loʻo i ai a latou tupe faʻatau ma taimi avanoa, o se auala lelei e maua ai tupe.Talu ai ona o tagata faatau a Taobao e leai se totogi, latou te le manaʻomia le faʻamaonia o se taimi ma se nofoaga, latou te le manaʻomia ona vave ala ma momoe i aso uma.

2. O komisi ua fa’atulaga e le tele o tagata fa’atau oloa e matua’i tele lava, ae maise o lea ua atia’e le fa’asalalauga a le tagata lava ia, o le to’atele o tagata o lo’o i totonu o latou lava vai, ma o lo latou gafatia e fa’atau atu oloa e matua’i lelei lava.E-fefaʻatauaiga,Wechat,Douyin fai,Fa'aliga tala fa'alaua'iteleO se vaega o tagata, o le toatele oi latou e toatele i latou e fiafia i ai, e sili ona pipii, Afai e avea nei tagata ma tagata faatau Taobao, e matua lelei lava a latou tupe maua.

Ae peitaʻi, afai o loʻo e amataina o se malo Taobao, e leaiInitaneti MaketiE mautinoa lava e le faigofie auala fa'alauiloa e maua ai tupe.O le mea lea, ina ia avea ma malo Taobao, e manaʻomia foi le faʻamaonia mautinoaFa'alauiloa Upega Tafa'ilagitomai, le tomai e tuu ai oloaFa'aleleia alavaialu i fafo.O le faia o soo se mea o se galuega faigata ma le seleselega, tatou te faia ma le loto, ma o le tupe maua e fai si fua.

Hope Chen Weiliang Blog ( https://www.chenweiliang.com/ ) faasoa "O le a le eseesega i le va o le komisi tagata faatau a Taobao ma le totogi o auaunaga?E maua tupe a tagata faatau a Taobao? , e fesoasoani ia te oe.

Fa'afeiloa'i e fa'asoa le so'otaga o lenei tusitusiga:https://www.chenweiliang.com/cwl-17857.html

Faʻafeiloaʻi i le Telegram channel o le blog a Chen Weiliang e maua ai faʻamatalaga lata mai!

🔔 Ia avea oe ma tagata muamua e maua le taua "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" i le laina pito i luga o le lisi! 🌟
📚 O lenei taʻiala o loʻo i ai le taua tele, 🌟O se avanoa e seasea maua, aua le misia! ⏰⌛💨
Faasoa ma fiafia pe a e fiafia i ai!
O lau fefa'asoaa'i ma le fiafia o la matou fa'aosofiaga faifaipea!

 

发表 评论

O le a le faʻasalalauina lau tuatusi imeli. Faʻaoga fanua e manaʻomia * Igoa

tusi i luga