E tutusa le Taobao Alliance ma le Taobao Guest?E faʻafefea ona auai i le Taobao Alliance platform?

E tele tagata faʻaoga o loʻo fesiligia lenei fesili, o lona uigaTaobaoE tutusa fa'atasi ma tagata fa'atau a Taobao? O le tele o tagata faʻaoga e le malamalama i le va o le lua, ma e le iloa pe faʻafefea ona auai i le Taobao Alliance platform Sei o tatou talanoaina loloto nei mataupu i aso nei.

E tutusa le Taobao Alliance ma le Taobao Guest?E faʻafefea ona auai i le Taobao Alliance platform?

E tutusa le Taobao Alliance ma le Taobao Guest?

1. O le au ave a le Taobao Alliance ma le Taobao Guest e eseese ia i latou, Taobao Alliance o seE-fefaʻatauaigaFa'alauiloa tulaga, a'o tagata fa'atau a Taobao e fa'asino atu i tagata ta'ito'atasi po'o vaega o lo'o galulue i ni galuega.

2. Ae o le ā le sootaga i le va o ia mea e lua? O mea latou te fai mai o le mea lava e tasi O le Taobao alliance platform e tuʻuina atu i tagata faʻaoga oloa faʻalauiloaina ma faʻamautu komisi tagata faʻaoga e filifili oloa latou te manaʻo e faʻalauiloa i luga o le soʻotaga faʻatasi ma maua ai komisi Taobao.

3. Ina ia malamalama i ai, e tutusa ma se mafutaga faʻafaigaluega E moni, o lenei malamalama e le saʻo e masani ona manaʻomia le sainia o se konekarate, ae o le Taobao alliance platform e le sainia se konekarate ma tagata faʻatau Taobao o tagata saoloto pe a uma ona avea ma tagata faatau Taobao, ,E te manaʻoFa'aleleia alavaiO oloa i luga o le tulaga ma le taimi e faʻagaioi ai ma faʻalauiloa oloa o mea uma ia e filifilia e tagata faʻaoga e tusa ai ma o latou lava manaʻoga.

4. Ina ia faʻamatalaina le faʻasalalauga faʻatasi a Taobao e sili atu ona talafeagai, e pei o se faʻasalalauga faʻasalalauga, ma o tagata faʻatau a Taobao o se vaega o tagata o loʻo faʻaogaina lenei faʻasalalauga e maua ai tupe O le auala e maua ai tupe o le totogiina lea o komisi e tusa ai ma faʻatonuga o fefaʻatauaiga e mafai ona fai so'o se mea e te mana'o ai.Fa'alauiloa Upega Tafa'ilagiAfai e leai se fefaʻatauaʻiga, e leai se komisi e totogi i tagata faʻatau Taobao o latou ia e fesoasoani i tagata faʻatau e faʻalauiloa oloa ma maua mai komisi.

5. Sei ou faailoa atu ia te oe le talaaga o le Taobao Alliance Platform O lenei tulaga e fesoʻotaʻi ma le Alibaba Group ma o loʻo avea nei ma faʻapolofesa faʻapolofesa faʻatautaia fefaʻatauaʻiga i Saina. A maeʻa ona malamalama i mataupu o loʻo i luga, seʻi o tatou talanoa e uiga i le auala e mafai ai e tagata faʻaoga ona auai i le Taobao alliance platform?

E faʻafefea ona auai i le Taobao alliance platform?

Sei o tatou talanoa e uiga i le auai i le Taobao alliance platform O faasinomaga eseese e eseese auala e auai ai O le faasinomaga o loʻo taʻua iinei e faasino pe e te auai i le tulaga o se tagata masani o le Taobao e faʻagaioi ma faʻalauiloa ma maua tupe, pe e te auai i le tulaga o se tagata faʻatau. ., fa'aoga le fa'avae e fa'alauiloa ai au lava oloa O fa'agaioiga o le fa'atasi ma fa'ailoga eseese o le a ou fa'ailoa atu ia te oe i lalo.

O laasaga mo tagata taʻitoʻatasi o le Taobao tagata faʻaoga e auai i le Taobao Alliance platform o le downloadina lea o le APP o lenei faʻavae i luga o latou telefoni feaveaʻi, ona faʻaoga saʻo lea i luga o le faʻaoga e faʻaaoga ai a latou lava numera o le sui auai o Taobao E leai se isi mea e manaʻomia. A maeʻa ona saini i totonu o le tulaga, e avea tagata uma ma tagata Taobao e mafai ona maua ni komisi e ala i faʻalauiloa.

O laʻasaga mo tagata faʻatau a Taobao e auai i le soʻotaga faʻatasi o: suʻesuʻe Alibaba i Baidu, ona ulufale lea i luga o le upega tafaʻilagi aloaia, faʻaoga i le upega tafaʻilagi aloaia e faʻaaoga ai lau lava Taobao store account, kiliki i luga o le oloa galuega filifiliga, ma le tele o avanoa maketi maketi o le a fa'aalia, e pei ona fa'aalia i le ata i lalo:

Taobao Nu.2

Ona kiliki lea o le filifiliga a le Taobao Alliance i le ata o loʻo i luga e ulufale ai i le itulau mulimuli i le faʻatonuga o le faʻatonuga i luga o le itulau e faʻamaeʻa ai le faʻapipiʻiina o faʻamatalaga ma faʻamatalaga A maeʻa le taotoga, e mafai e tagata uma ona faʻaoga lelei le tuʻufaʻatasiga e faiInitaneti MaketiFa'alauiloa au lava oloa i totonu o faleoloa.

Pe o oe o se faʻatau e manaʻo e faʻaoga le soʻotaga tuʻufaʻatasia mo le faʻalauiloaina, poʻo se tagata faʻaoga e manaʻo e faʻaoga lenei tulaga e maua ai komisi, mulimuli i laasaga o loʻo faʻasoa i luga e faʻamautu ai.

Hope Chen Weiliang Blog ( https://www.chenweiliang.com/ ) faasoa "O Taobao Alliance ma Taobao Guest tutusa?" E faʻafefea ona auai i le Taobao alliance platform? 》, fesoasoani ia te oe.

Fa'afeiloa'i e fa'asoa le so'otaga o lenei tusitusiga:https://www.chenweiliang.com/cwl-17933.html

Faʻafeiloaʻi i le Telegram channel o le blog a Chen Weiliang e maua ai faʻamatalaga lata mai!

🔔 Ia avea oe ma tagata muamua e maua le taua "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" i le laina pito i luga o le lisi! 🌟
📚 O lenei taʻiala o loʻo i ai le taua tele, 🌟O se avanoa e seasea maua, aua le misia! ⏰⌛💨
Faasoa ma fiafia pe a e fiafia i ai!
O lau fefa'asoaa'i ma le fiafia o la matou fa'aosofiaga faifaipea!

 

发表 评论

O le a le faʻasalalauina lau tuatusi imeli. Faʻaoga fanua e manaʻomia * Igoa

tusi i luga