E fa'afefea ona maua e tagata fa'atau Taobao ni komisi maualuga?Taobao tagata fa'atau tupe maua auala komisi fa'atomuaga

Afai na e siaki i totonuTaobaoO le a iloa e le au faʻaoga o le soʻotaga faʻasalalauga pe a faʻalauiloaina oloa i luga o le tulaga, o le aofaʻi o le komisi e faʻailogaina E iai faʻamatalaga masani i luga o komisi maualuga E faʻafefea la ona e maua ni komisi maualuga o se tagata faʻatau Taobao. Seʻi o tatou faʻailoa atu i tagata fou faʻaoga le auala e mafai ai e tagata faatau a Taobao ona maua ni komisi.

E fa'afefea ona maua e tagata fa'atau Taobao ni komisi maualuga?Taobao tagata fa'atau tupe maua auala komisi fa'atomuaga

E faʻafefea ona maua e tagata faʻatau Taobao ni komisi maualuga?

1. Afai e te manaʻo e maua ni komisi maualuga i luga o lau Taobao platform, naʻo le pau lava le auala o le faʻaleleia o lau tulaga faʻamaumauga Taobao A oʻo i lau tulaga maualuga, e mafai ona e mauaina ni komisi maualuga. Afai o oe i se tulaga maualalo, e mautinoa lava e le mafai ona e mauaina ni komisi maualuga.

2. Le isi, sei ou taʻu atu ia te oe le auala e oʻo atu ai i le maualuga o le faʻalauiloaina o tagata faʻaoga i luga o le tulaga? O a mea e mana'omia e ulufale ai mo teugatupe fa'apitoa? O tagata faʻaoga Taobao e ausia nei tulaga e mafai ona ulufale i le pisinisi faʻatau oloa ma maua ni komisi maualuga O tulaga nei:

i totonu ole masinaFa'alauiloa Upega Tafa'ilagiO le aofaʻi o faʻatonuga manuia ma aoga e tatau ona sili atu pe tutusa ma le afe yuan, ma o le numera o poloaiga e maeʻa i totonu o le masina e tasi e tatau ona sili atu pe tutusa ma le 7 tagata manuia i totonu o le masina e tasi;alavaiOle numera o tagata e tatau ona sili atu pe tutusa ma le 60 tagata e faasino i tagata faʻaoga e ulufale ma faʻatau mai tala eseese a Taobao, nai lo le faʻamaeʻaina o fefaʻatauaiga faʻatau 60 ma le tasi le masinaFa'aleleia alavaiOle numera o tagata e fa'asino ile numera o tagata na ulufale i le itulau fa'amatalaga o oloa e ala ile fa'aupuga o feso'ota'iga ile masina ua tuana'i Afai e fa'atele taimi e ulufale ai se fa'amatalaga, e na'o le tasi le tagata e mafai ona faitau le faʻaoga i le aso lava e tasi, e ulufale le tagata faʻaoga i le atinaʻe O nai aso e taua o ni nai taimi.

3. A'o le aofa'i o fa'atauga fa'amanuiaina, o le tele o fa'atonuga fa'amae'aina e le tagata lava e tasi e mafai ona faitaulia o se tagata e to'atasi ma e le mafai ona faitau fa'atasi. Afai e manaʻo se tagata fou e faʻamalieina manaʻoga o loʻo i luga, e faigofie lava, ae le o faʻamautu le tulaga o tagata faʻatau Taobao latou te manaʻomia le faʻamaeʻaina o galuega e aʻe i le tumutumu masina muamua, o le a faʻaleleia i latou i Advanced tagata faʻaoga o le a faʻaititia pe a latou le ausia manaʻoga i le masina lona lua O le faigata foi lea o tala Taobao.

E fa'afefea ona maua tupe a tagata fa'aoga Taobao?

A maeʻa ona malamalama i le auala e mafai ai e tagata faʻatau a Taobao ona maua ni komisi maualuga, sei ou taʻu atu ia te oe le auala e ausia ai e tagata faatau a Taobao a latou sini o le faia o tupe. fa'apea:

O le mauaina o komisi mai le fa'alauiloa a Taobao e le mafai ona tu'ueseeseina mai le fa'alapotopotoga fa'alauiloa a o le taimi lava e te maua ai se fa'alapotopotoga, o le a faigofie lava le tu'uina o se fa'atonuga e pei lava o le tatalaina o se faleoloa fa'apitoa, o le tatalaina o se faleoloa i se va'aiga pisi e masani lava i se fetaulaiga pisi e sili atu pisinisi pe a e tatalaina se faleoloa i se auala mamao. Afai la e manaʻo se tagata faʻatau Taobao e maua se tupe, o le laasaga muamua o le sailia o se tasi.

I aso nei, o le tele o tagata faʻaoga e faʻaopoopoina tagata e ala i faʻasalalauga faʻapitonuʻu ou te talitonu o le tele o tagata faʻaoga na vaʻaia lenei metotia I luga o le alalaupapa ulufale ma i nofoaga tumutumu, o le a i ai pea se tasi e iai se WeChat ID e fai atu ia te oe e suʻe ma faʻaopoopo ni au meaalofa. Ioe, o se tasi lea o auala fa'alauiloa fa'alotoifale mo le fa'aopoopoina o tagata.

I le faaopoopo atu i auala sili ona aoga o loʻo i luga, e mafai foi ona e faʻaopoopoina tagata e ala i tagata lata ane o loʻo galue i le WeChat, ona ausia lea o le faʻamoemoe o le tuputupu aʻe o tagata faʻaoga oka volume, ae o loʻo manaʻomia pea tagata Taobao e tatau ona faia se mea se tasi, o lona uigaWechat maketiinaFa'atino vaega, na'oMaketi i NuuAfai e te faia lelei, e mafai ona e faia nisi oka ma maua nisi komisi.

E fa'afefea la ona fai se vaega WeChat? O loʻo i ai le tele o mea e talanoa ai e uiga i lenei mataupu, ma e manaʻomia ai tagata faʻaoga e faʻatautaia suʻesuʻega faʻapitoa ma faʻapolofesa Ona o le faʻatapulaʻaina o avanoa, o le a ou le faʻasoa atu ia oe iinei lenei 'upega tafaʻilagi e aʻoaʻo ai.

Hope Chen Weiliang Blog ( https://www.chenweiliang.com/ ) fa'asoa "E fa'afefea ona maua e tagata fa'atau a Taobao ni komisi maualuga?" O se folasaga i le auala e mafai ai e tagata faatau a Taobao ona maua ni komisi o le a fesoasoani ia te oe.

Fa'afeiloa'i e fa'asoa le so'otaga o lenei tusitusiga:https://www.chenweiliang.com/cwl-17935.html

Faʻafeiloaʻi i le Telegram channel o le blog a Chen Weiliang e maua ai faʻamatalaga lata mai!

🔔 Ia avea oe ma tagata muamua e maua le taua "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" i le laina pito i luga o le lisi! 🌟
📚 O lenei taʻiala o loʻo i ai le taua tele, 🌟O se avanoa e seasea maua, aua le misia! ⏰⌛💨
Faasoa ma fiafia pe a e fiafia i ai!
O lau fefa'asoaa'i ma le fiafia o la matou fa'aosofiaga faifaipea!

 

发表 评论

O le a le faʻasalalauina lau tuatusi imeli. Faʻaoga fanua e manaʻomia * Igoa

tusi i luga