O a tulafono fa'atonu mo le fa'asalalauga e-commerce Shopee i le 2024?O le a le tau o fefa'atauaiga?

O le mea moni, e tatau i tagata uma ona iloa e uiga i le va o tuaoiE-fefaʻatauaigaUa vaevaeina i le tele o itulagi, ma o le Shopee platform o se kamupani e-pisinisi i Sautesasae Asia.O le fua faatatau o komisi o le tulaga ua toe fetuunai talu ai nei. Afai e te fia iloa atili e uiga i ai, e tatau ona e faitau ma le faaeteete lenei tusiga.

Ina ia faʻaauau pea ona tuʻuina atu auaunaga sili atu i le toʻatele o tagata faʻatau, mai ia Iulai 2019, 7, o le tau o le komisi o le Shopee platform o le a fetuunai e pei ona taʻua i lalo: (o le taimi nei e naʻo le fua faatatau o le komisi o le a fetuunai, ma le faʻatatauga faʻatatau o komisi. o le a tumau e le suia).

O a tulafono fa'atonu mo le fa'asalalauga e-commerce Shopee i le 2024?O le a le tau o fefa'atauaiga?

Faiga fa'avae komisi a le Shopee

Shopee platform commission pepa fa'avae faiga fa'avae 2

Poloaiga ma komisi:

(1) E na'o le totogiina o komisi tau fefa'ataua'iga mo oka ua mae'a (o le fa'avae mo le fa'atonuina o komisi e le aofia ai tau o felauaiga);

(2) E leai se komisi o fefa'atauaiga o le a molia pe a fa'aleaogaina le poloaiga;

(3) O le tagata fa'atau lava e tasi e tuusaunoaina mai le komisi o fefa'atauaiga a le nofoaga mo le tolu masina muamua i luga o nofoaga ta'itasi o le tulaga.

Tusi:

O lo'o fa'atumauina e le fa'ailoga a le Shopee le aiā tatau mo le fa'auigaina mulimuli, ma e le fa'aaofia ai le fetu'una'iga o mea e fa'atauina ma tulaga fa'ata'atia.O le fa'asologa o lo'o iai nei o le fua faatatau e fa'atatau i le taimi e fa'alauiloa ai e le fa'asalalauga a le Shopee le tau fou o komisi.

2. Tulafono fa'atatau mo le vaitaimi e leai se komisi mo tagata fa'atau fou i luga o le Shopee platform:

E tu'uina atu e le Shopee se vaitaimi e 3 masina e leai se komisi mo tagata fa'atau fou o lo'o ulufale i luga o le tulaga mo le taimi muamua.O le taimi e leai se komisi mo tagata fa'atau fou i nofoaga ta'itasi e amata ona fuafua mai le aso na tatalaina ai e le tagata fa'atau se faleoloa i luga ole tulaga tutusa .

Faataitaiga:

(1)卖家A在新加坡站点开设店铺日期为7月1日,则该新加坡站点的店铺会于10月1日开始被收取佣金;

(2)卖家A在马来西亚开设店铺日期为9月1日,则该马来西亚站点的店铺会于12月1日开始被收取佣金。

O le a le tau o fefa'atauaiga?

Na amata ona totogi e le Shopee platform le 2019% transaction fee i le aso 1 o Ianuari, 1. O lenei totogifuapauina o se totogifuapauina e manaʻomia ona totogi atu i le kamupani faʻatau auaunaga.

Fa'atonuga o totogi o fefa'atauaiga:

(1) O le totogifuapauina o le fa'afoeina o lo'o totogi i se fua faatatau e 2%;

(2) Mo poloaiga ua mae'a (o tinoitupe i luga o le tilivaina ma le leai o ni tinoitupe i luga o poloaiga e tu'uina atu o le a totogiina);

(3) Totogi se totogifuapauina o le taulimaina o le aofaiga o le poloaiga (e aofia ai le totogiina e le tagata faatau o uta);

(4) Ole totogifuapauina o le fa'afoeina ma le komisi fa'avae e tuto'atasi le tasi ma le isi.

A maeʻa ona vaʻai i tulafono talafeagai a le komipiuta e-commerce Shopee platform komisi, e tatau i le au faʻatau oloa ona i ai se malamalamaaga lautele i le faiga faʻavae i lenei tulaga, ma e manaʻomia foʻi ona malamalama i le tau o fefaʻatauaiga i luga o le tulaga, o lona uiga foi o le aufaioloa. O tau o a tatou oloa e mafai foi ona siitia talafeagai.

Hope Chen Weiliang Blog ( https://www.chenweiliang.com/ ) fa'asoa "O a tulafono a le komisi mo le fefa'ataua'iga e-commerce Shopee platform i le 2024?O le a le tau o fefa'atauaiga? , e fesoasoani ia te oe.

Fa'afeiloa'i e fa'asoa le so'otaga o lenei tusitusiga:https://www.chenweiliang.com/cwl-17963.html

Faʻafeiloaʻi i le Telegram channel o le blog a Chen Weiliang e maua ai faʻamatalaga lata mai!

🔔 Ia avea oe ma tagata muamua e maua le taua "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" i le laina pito i luga o le lisi! 🌟
📚 O lenei taʻiala o loʻo i ai le taua tele, 🌟O se avanoa e seasea maua, aua le misia! ⏰⌛💨
Faasoa ma fiafia pe a e fiafia i ai!
O lau fefa'asoaa'i ma le fiafia o la matou fa'aosofiaga faifaipea!

 

发表 评论

O le a le faʻasalalauina lau tuatusi imeli. Faʻaoga fanua e manaʻomia * Igoa

tusi i luga