E iai se fa'asalalauga tu'usa'o a AliExpress?O fea le avanoa e ulufale ai i luga ole faasalalauga tuusao a AliExpress?

O le live streaming o se tulaga vevela i le lua tausaga talu ai, aemaise lava ina ua maeʻa le faʻamaʻi o lenei tausaga, ua televave le atinaʻeina o pisinisi faʻasalalau, e le gata i tagata faʻatau oloa, ae o le tele o tagata lauiloa ma e oʻo lava i taula CCTV ua amata ona laʻu oloa.Fa'alauiloa Upega Tafa'ilagi. E sili atu le popole o tagata uma pe iai ni fa'asalalauga tu'usa'o a AliExpress. Se'i o tatou va'ai.

E iai se fa'asalalauga tu'usa'o a AliExpress?O fea le avanoa e ulufale ai i luga ole faasalalauga tuusao a AliExpress?

1. E iai le fa'asalalauga fa'asalalau a AliExpress?

AliExpress na amata faʻatau atu oloa i le amataga o le 2017E-fefaʻatauaigaO le fa'asalalauga tu'usa'o. O loʻo mulimuli mai se faʻamatalaga auiliili i le ulufale atu i le AliExpress Live Broadcast.

2. Fa'asalalauga fa'asalalau fa'asalalau fa'asalalau a AliExpress

Ole fa'aPeretania ole fa'aPeretania ole tagata fa'atau feavea'i a AliExpress e leai se fa'asalalauga fa'asalalau fa'aalia i luga ole itulau autu.TaobaoO le ulufale fa'asalalauga tu'usa'o o lo'o manino lava i luga o le fale fe'avea'i Taobao. O le mea moni, o le AliExpress LIVE o se galuega fou na faʻalauiloaina, ma e le o mautinoa pe o le a toe faʻaleleia le ulufale i le lumanaʻi.

3. Fa'atomuaga i isi mea o lo'o i luga ole fa'asalalauga tu'usa'o a AliExpress

1. Fa'asalalauga tu'usa'o: O le tele o fa'asalalauga tu'usa'o a Taobao o fa'asalalauga tu'usa'o fa'apitoa, ma o se vaega tele o le AliExpress LIVE o se fa'asalalauga tu'usa'o e pei o se fa'aaliga TV. Ua uma ona fa'atulaga le tusitusiga ma o lo'o i ai se talaaga lelei, e foliga mai e sili atu ona aloa'ia. .O le mea moni, o nisi o latou o ni faasalalauga tuusa'o patino e pei o Taobao. .

2. Faiga fa'aalia: Taobao fa'asalalauga fa'asalalau e tele lava fa'asaga i luga (o mea pu'eata i luma fa'asalalauga fa'asalalau o mea autu ia), a'o AliExpress LIVE o le tele o fa'alava fa'alava.

3. Numera o faʻasalalauga faʻasalalau: O le itulau faʻasalalau faʻasalalau a Taobao e masani lava ona taulaʻi i faʻasalalauga faʻasalalau, ae o AliExpress LIVE o loʻo taulaʻi atu nei i le toe faʻaalia. (O faʻamatalaga o loʻo i luga o le a alu ese mai le taimi o suʻega).

O le mea moni, ua e vaʻaia foi o le nofoaga o le AliExpress Live broadcast entrance ua taʻua i luga, ae e le o manino poʻo fea le AliExpress Live broadcast entrance:

Ole taimi nei e leai se avanoa faʻaalia ile AliExpress Live E mafai ona e mauaina le ulufale ile suʻeina ole Aliexpress Live ile upega tafaʻilagi aloaia AliExpress.

E tusa ai ma tala fou, AliExpressLive o loʻo i ai nei 60 vitio ola i luga o le initaneti, e aofia ai gagana e 7 i le salafa o le lalolagi, ma ua aoina le sili atu i le 400 miliona fiafia. Li Ning ma le ituaiga o ofu i totonu o Rusia Ardi. , fa'asolo mai i fafo ituaiga Simplee, Brassiriana, ma isi.

E mafai ona iloa e le lava le iloa e tagata uma poʻo fea le ala o le AliExpress live broadcast entrance. Afai e te talenia ma agavaʻa, e mafai ona e auai ma tosina mai tagata fiafia e ala i lou gafatia, ma faʻatau atu ai au lava oloa. Talitonu i lenei mea, o le toʻatele o tagata e malamalama o le taimi nei o se tamaoaiga fiafiaInitaneti MaketiI lenei vaitau, afai lava e iai au tagata fiafia, o lona uiga o loʻo i ai au fefaʻatauaʻiga ma faʻatau, ma e te le tau popole i le faia o tupe.

Hope Chen Weiliang Blog ( https://www.chenweiliang.com/ ) fa'asoa "E iai fa'asalalauga tu'usa'o a AliExpress?" O fea le ulufale atu i le AliExpress live streaming? 》, fesoasoani ia te oe.

Fa'afeiloa'i e fa'asoa le so'otaga o lenei tusitusiga:https://www.chenweiliang.com/cwl-17997.html

Faʻafeiloaʻi i le Telegram channel o le blog a Chen Weiliang e maua ai faʻamatalaga lata mai!

🔔 Ia avea oe ma tagata muamua e maua le taua "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" i le laina pito i luga o le lisi! 🌟
📚 O lenei taʻiala o loʻo i ai le taua tele, 🌟O se avanoa e seasea maua, aua le misia! ⏰⌛💨
Faasoa ma fiafia pe a e fiafia i ai!
O lau fefa'asoaa'i ma le fiafia o la matou fa'aosofiaga faifaipea!

 

发表 评论

O le a le faʻasalalauina lau tuatusi imeli. Faʻaoga fanua e manaʻomia * Igoa

tusi i luga