Aisea e sili atu ai ona taua le filifilia o fefa'ataua'iga i luga o tuaoi?Le taua o le filifiliga a Amazon

Amasone nei,TaobaoTmall, Pinduoduo,Douyin faiO le a le tulaga masani?

i neiE-fefaʻatauaigaMo faʻasalalauga, o le filifilia o oloa ua faʻateleina ma sili atu ona taua.

Aisea e sili atu ai ona taua le filifilia o fefa'ataua'iga i luga o tuaoi?Le taua o le filifiliga a Amazon

O le a le taua o le filifilia o oloa ile Amazon?

Ole fa'asalaga lea e iloa e le tele o fa'atau Amazon:

"E fitu vaega e faʻalagolago i le filifilia o oloa, ae tolu vaega e faʻalagolago i le faʻaogaina."

Afai lava e iai sau oloa lelei ile Amazon,Initaneti MaketiAfai e te le faia se mea sese i gaioiga, e mautinoa lava e mafai ona e faʻatau atu lelei.

  • Talu ai o le tauvaga ua faʻateleina ma faʻateleina, o le taamilosaga o se oloa mataʻina ua faʻapuupuu ma faʻapuupuu.Fa'alauiloa Upega Tafa'ilagiE tusa ai ma faʻagaioiga, ua lava lea e faʻatatau i le averesi o tupulaga.

E tatau ona filifilia e Amazon le tele o vaega muamua poʻo le tasi vaega muamua?

Fesili mai netizens:E tatau ona tatou faia muamua ni vaega se tele po'o se vaega e tasi? Ma ou te vaʻai o na faleoloa e-pisinisi masani o loʻo i totonu o le tasi vaega E mafai ona i ai ni vaega se tele?

O le tele o faleoloa e leai ni puna'oa e amata mai i le tele o vaega, aua o le filifiliga o oloa o le fa'atauvaga autu lea o faleoloa e leai ni puna'oa, ma le tele o vaega e mafai ona sili atu ona a'oa'oina a tatou tomai filifilia o oloa.

A maeʻa ona e faʻamaeʻaina le tele o vaega, o le a sili atu le lelei o lau filifiliga o oloa A maeʻa ona faʻaputuina se poto masani, e mafai ona e faʻamalieina le faleoloa i se vaega e tasi, pe suia i se faleoloa e-pisinisi masani, ma o le a sili atu le aafiaga -e manaʻomia foʻi e fefaʻatauaʻiga se laʻasaga i lea laasaga!

Afai e te filifili e amata se pisinisi e-pisinisi, aua e te mafaufau i le solomuli O se mea masani mo tagata fai pisinisi e feagai ma faʻafitauli ma e tatau ona latou sailia ni auala e foia ai.

Pe a tauva i le pisinisi e-pisinisi, aua le atamai ma mafaufau e mafai ona e lele O le mea moni, ua lava le vave teisi nai lo au fili, pe le faia ni mea sese.

Aisea e taua ai le filifilia o oloa e-pisinisi i luga o tuaoi?

Filifiliga e-pisinisi o oloa e le masani ai:

Na ou iloa o nisi o pisinisi o loʻo siomia aʻu o loʻo faia oloa masani na amata ona faia ni oloa e le masani ai i le lua tausaga talu ai, ma latou te lagona uma le manaia pe a uma ona fai.

Faʻalavelave faʻafeiloaʻi: O le tau filifilia o oloa e le masani ai o le tele o taimi o oloa masani, ma e gauai atu foi i le motu o tagata.

  • O le mea moni, o oloa masani e iai manaʻoga maualuga mo gafatia faʻagaioiga O oloa e tutusa, ae naʻo le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga maketi e manaʻomia. Ae talu ai o oloa e tutusa, e tusa lava po o le a le malosi o le gafatia o galuega, e leai se tupe mama.
  • Ma afai e te faʻaogaina lenei gafatia i luga o oloa e le masani ai, pe afai e te alu i le faagasologa o le filifilia o oloa, o le a faigofie mulimuli ane E mafai ona e faʻaogaina le 10% o faʻatau e maua ai le tupe maua tutusa, ma o le a faigofie.

O a oloa masani ma oloa e le masani ai? E mafai ona e va'ai i lenei tusiga mo fa'atonuga▼

Hope Chen Weiliang Blog ( https://www.chenweiliang.com/ ) faasoa "Aisea e taua ai le filifilia o oloa e-pisinisi i luga o tuaoi?" "Aisea e taua ai le filifilia o oloa Amazon?"

Fa'afeiloa'i e fa'asoa le so'otaga o lenei tusitusiga:https://www.chenweiliang.com/cwl-1938.html

Faʻafeiloaʻi i le Telegram channel o le blog a Chen Weiliang e maua ai faʻamatalaga lata mai!

🔔 Ia avea oe ma tagata muamua e maua le taua "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" i le laina pito i luga o le lisi! 🌟
📚 O lenei taʻiala o loʻo i ai le taua tele, 🌟O se avanoa e seasea maua, aua le misia! ⏰⌛💨
Faasoa ma fiafia pe a e fiafia i ai!
O lau fefa'asoaa'i ma le fiafia o la matou fa'aosofiaga faifaipea!

 

发表 评论

O le a le faʻasalalauina lau tuatusi imeli. Faʻaoga fanua e manaʻomia * Igoa

tusi i luga