O a laʻasaga o le atinaʻeina e-commerce a Saina?Laasaga e fa o le atina'eina o pisinisi i luga ole laiga

ōmeaE-fefaʻatauaigaUa 20 tausaga talu ona atiina ae, ma o lea ua tatou mauaTaobaoMo se faʻataʻitaʻiga, seʻi ou iloiloina mo tagata uma, o ai e sili ona tele tupe i laʻasaga taʻitasi?

O a laʻasaga o le atinaʻeina e-commerce a Saina?Laasaga e fa o le atina'eina o pisinisi i luga ole laiga

Le laasaga muamua o le atinaʻeina e-commerce a Saina: 2003 ~ 2008

Su'e tupe a'a.

  • O Taobao ua faasolosolo malie lava ona avea ma se maketi i luga o le initaneti e ala i le faalagolago i se vaega o tupulaga talavou e leai ni aiga ma leai ni aoaoga, ma le le tutusa o le sapalai o oloa taugofie i maketi siiatoa.
  • I le taimi nei, o latou o ni tagata faʻatau laiti e mafai ona maua ni tupe.
  • I lena taimi, o tagata faʻatau i luga ole laiga na otegia le leaga, ae i le taimi lava e tasi e manaia tele: na latou iloa ai o le tau o lavalava i luga ole laiga o se vaega o mea na latou i ai i le faleoloa.

O le laasaga lona lua o le atinaʻeina e-commerce a Saina: 2009 ~ 2014

O le avea ma se Taobao brand e sili ona aoga.

  • O nisi faleoloa na iai ni tomai fa'alelei ma mamanu (fa'ata'ita'i) na amata ona tula'i mai.
  • O fa'ailoga a Taobao e iai se tau fa'apitoa mo se fa'ata'ita'iga, o lavalava e 50 yuan e mafai ona fa'atau atu mo le 150 yuan I lena taimi, o fa'atauga fa'aleaganu'u o lo'o va'ava'ai i lalo le aofa'i o fa'atauga.

Le vaega lona tolu o le atinaʻeina e-pisinisi a Saina: 2015 ~ 2018

O filifili sapalai ma faleoloa laiti e sili ona aoga.

  • O le mea moni, na amata ona faʻaitiitia faʻailoga a Taobao i le taimi nei (aʻafia i le faʻalauiloaina o faʻailoga masani), ae o le tele o tagata faʻatau e le manaʻomia ni faʻailoga aua latou te maua le avanoa e latalata i le sapalai o le sapalai muamua-muamua-auaunaga, latou e mafai ona faʻaogaina lenei avanoa e maua ai le tele o tupe.
  • Mo se faʻataʻitaʻiga, o lavalava o tamaʻitaʻi i Hangzhou, faleoloa laiti i Yiwu ma Chaoshan, lavalava ma ato i Guangzhou, oloa faʻaeletoroni ma numera i Shenzhen, faʻapea foʻi ma faleoloa laiti i Jiangsu, Zhejiang, Shanghai ma le Pearl River Delta.
  • I le taimi nei, e selau fugalaau o loʻo fuga mai.
  • Aemaise lava i nofoaga faʻapitoa, o loʻo i ai auro i soo se mea.

Le vaega lona fa o le atinaʻeina e-pisinisi a Saina: 2018~2021

tulaga fa'avae.

  • Na amata ona ulufale atu le laumua i vaega eseese, muamua afifiina se tulaga maualuga ma fou fale.
  • Na latou faʻaalu tupe e faoa ma faoa vaega e oʻo lava i le sapalai o sapalai ma faʻatau-ituaiga faʻatau oloa na maua le tele o tupe muamua na le mafai ona faʻatupe.
  • Faʻatasi ma le faʻaogaina o Pinduoduo ma le tulaʻi mai o vaega tumaoti, o nei tagata faʻatau e leai se filifiliga ae ia suia.
  • O le mea moni, o loʻo i ai pea le tele o tamaʻi faʻatau atu o loʻo manuia ma tausisi e le faʻateleina le mea latou te tutusa ai o le: ese.

I le vaʻaia o lenei mea, o le a iloa e tagata uma o le e-commerce ua avea nei ma pisinisi masani.

Platforms pei o Taobao, JD.com, ma Pinduoduo ua avea ma auala.

E pei lava o faleoloa fa'atau tino, fa'ailoga tetele ma tupe tetele o lo'o nofoia tulaga maualuga, a'o tama'i fa'atau, pei o faleoloa tu'ufa'atasi tu'ufa'atasia, e mafai ona olaola pe a e ese.

Ae mo tamaʻi faʻatau e leai ni uiga ma leai se sapalai o oloa, afai latou te faʻafeiloaʻi se faʻasalalauga fou fou ma faʻaogaina faʻamatalaga leaga, o loʻo i ai pea le galu o tupe mama e maua.

I le lumanaʻi, aʻo faʻatupuina tekinolosi e pei o le atamai faʻapitoa ma le faʻaogaina o ao, ma suiga o fefaʻatauaiga,E-pisinisiE tatau lava ona i ai se laasaga lona lima o le atinae.

E-pisinisiO le a fa'atupula'ia pea ma suia a'o tulituliloa e pisinisi fefa'ataua'iga, ma o le a iai pea mo tagata fa'aoga e fa'afetaui o latou mana'oga.

Suiga i faʻataʻitaʻiga e-fefaʻatauaʻiga e fesoʻotaʻi vavalalata foi ma le talaaga o le atinaʻeina o agafesootai ma tulaga faʻapitoa, ma o tagata faʻaoga e iu lava ina manuia.

Faitauga sili:

Hope Chen Weiliang Blog ( https://www.chenweiliang.com/ ) faasoa "O a laʻasaga o le atinaʻeina o le e-commerce i Saina?" "E Fa Laasaga Tele ole Atina'e E-pisinisi i luga ole laiga" ole a fesoasoani ia te oe.

Fa'afeiloa'i e fa'asoa le so'otaga o lenei tusitusiga:https://www.chenweiliang.com/cwl-1945.html

Faʻafeiloaʻi i le Telegram channel o le blog a Chen Weiliang e maua ai faʻamatalaga lata mai!

🔔 Ia avea oe ma tagata muamua e maua le taua "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" i le laina pito i luga o le lisi! 🌟
📚 O lenei taʻiala o loʻo i ai le taua tele, 🌟O se avanoa e seasea maua, aua le misia! ⏰⌛💨
Faasoa ma fiafia pe a e fiafia i ai!
O lau fefa'asoaa'i ma le fiafia o la matou fa'aosofiaga faifaipea!

 

发表 评论

O le a le faʻasalalauina lau tuatusi imeli. Faʻaoga fanua e manaʻomia * Igoa

tusi i luga