E faʻafefea ona fai faʻasalalauga faʻasalalau e ala i Douyin?Faʻafefea ona faʻaogaina maaleale Douyin e faʻalauiloa oloa faʻapisinisi

O le tele o tamaʻi pule e lagona o Alibaba China 1688 ua sili atu ona taugata, ae o le aʻafiaga e le lelei e pei o le taimi muamua, o lea ou te fautuaina ai i latou e faʻataʻitaʻi.Douyin faiFa'alauiloa le pisinisi.

E le mo oe le faʻatau atu o oloa mo le faʻatau, ae o le faʻalauiloaina o le kamupani ma ave ni faʻatonuga faʻapitoa, e leai se totogi.alavaitele, e le leaga le aafiaga.

E fuafuaina lea e Douyin's algorithm, ma e masani ona tuleia i au tupulaga.

E faʻafefea ona faʻalauiloa lau kamupani e ala i Douyin?

E faʻafefea ona fai faʻasalalauga faʻasalalau e ala i Douyin?Faʻafefea ona faʻaogaina maaleale Douyin e faʻalauiloa oloa faʻapisinisi

Ole tele o tala a Douyin na fuaina e uo: meaʻai, lavalava faʻasalalau faʻasalalau, ua uma ona maua le tele o tagata faʻatau ma faʻatau.

E tele tulaga:

1. “Tagata E te Iloa”

  • O i latou e iai a latou uo, aemaise lava i latou o loʻo i totonu o le tagata faʻatau poʻo le tusi faʻatau oloa, e faigofie ona swipe atu ia te oe.
  • O nei tagata o tagata fa'atau fa'atatau tonu.
  • Mo se faʻataʻitaʻiga: e masani ona fufuluina e le pule o le fale gaosi masini suʻisuʻi, fale gaosi nila faʻalua, fale faʻaleleia masini, ma isi ...
  • Latou te faʻaalia foliga fou i le vitio, ma o le a faʻaosoosoina le pule o le fale gaosi oloa pe a latou vaʻaia.

2. Tagata e faia le oloa lava e tasi, o nei tagata e le o iai i lau tusi tuatusi uo.

  • Ae talu ai ona o le algorithm e iloa le laina o loʻo e i ai, o le a fetaui ma oe ma aumea tutusa poʻo tagata faʻatau. Afai e te lafoina ni mea manaia i totonu o le fale gaosimea, latou te lafoina atu ia te oe se savali patino.
  • E le gata i le tauvaga, e mafai foi e uo ona faaatoatoaina e le tasi le isi.
  • Ae maise lava i le vaega o fefa'ataua'iga i fafo, ou te talitonu ua fa'ailoa e tagata uma le fa'atauga po'o fa'atau oloa, sa'o?

3. Tagata e fiafia i lau oloa

  • Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tala a Douyin o se uo na faʻasalalau faʻasalalau muamua, e leʻi tele se meaFa'alauiloa Upega Tafa'ilagi.
  • Na tosina mai ai le tele o tagata na mananaʻo e faʻatau oloa ma faʻaopoopoina le tele o WeChat.
  • Faʻalagolago i nei WeChat, e faigofie tele le fesoasoani i nisi o faʻatau oloa e faʻatautaia oloa faʻatau.

4. Avanoa eseese e lei faamoemoeina

  • Mo se faʻataʻitaʻiga: o le Douyin food account na faia e se uo.
  • Talu ai nei, na ou maua ai foi se tagata poto faapitoa i mea taumafa, sa paie e pu’eina ata vitio, na ia iloa ai e lelei ata o ana uo, o lea na ia tuuina atu ai i ana uo e fana.
  • E lelei tele lona manatu i fafo, e le taitai atu ai i le maualalo o le mamafa, ma o loʻo ia te ia le malosi e fai ai isi mea.

E faʻafefea ona faʻaoga Douyin e faʻalauiloa oloa faʻapisinisi i se auala faʻapitoa?

E faʻafefea ona faʻaoga Douyin e faʻalauiloa oloa faʻapisinisi i se auala faʻapitoa? O le faleaiga a Shanxi e fetaui ma Douyin, o se faleoloa ua leva tausaga ma togafiti fou, Vaega 2

O le faletalimalo o Shanxi e fetaui ma Douyin, o se faleoloa o le seneturi lona matua ma ni togafiti fou

I le 2019, na vaʻaia ai foi e le Shanxi Hotel e 106 tausaga le "avanoa" o le tuʻufaʻatasia o Douyin ma ia lava.

O lenei faletalimalo o loʻo i totonu o le Aai o Taiyuan e tusa ma le 5 sikuea mita O se faletalimalo faʻapitoa e tuʻufaʻatasia ai meaʻai, potu malolo, fonotaga ma faʻaaliga, faʻafeiloaʻiga pisinisi, taimi paganoa ma faʻafiafiaga. E umi lona tala'aga o le "Self-Reflection Hall" na fausia i tupe na maua e Yan Xishan i le 1919. E to'atele fo'i tagata ta'uta'ua Saina ma atunu'u i fafo ua afe i'inei.

A'o fa'atupula'ia le maketi o lo'o iai nei, ua iloa e le pule o le faletalimalo o Shanxi Zhang Baozhu e mana'omia e le faletalimalo ona fa'alautele atili pisinisi e fa'atatau i maketi. I lena taimi, o Douyin ua leva ona avea ma se tasi o faʻasalalauga sili ona taua mo tupulaga talavou.

Ia Tesema 2019, Ren Qiangqiang, le pule o maketi o Shanxi Hotel, "na valaauina e fai" ma faaaoga lana telefoni feaveai e pueina ai le uluai Douyin video a Shanxi Hotel - o le siva lulu tauau, o le auala sili ona lauiloa i luga o le Douyin. tulaga i lea taimi . "Ou te leʻi iloa se mea i lena taimi, o lea na ou puʻeina ata o soʻo se mea e lauiloa, ma o mea e puʻeina ata o laʻu lava telefoni feaveaʻi."

Ina ua uma ona taumafai i nisi o meme lauiloa, na lagona e Ren Qiangqiang ma lana 'au ua i ai se mea o faaletonu. Ina ua mavae ni nai masina o suʻesuʻega, na iu lava ina latou maua a latou lava galuega i Douyintulaga. I le taimi nei, a e tatalaina le itulau Douyin o le Shanxi Hotel, o le a e vaʻai i se tamaloa o loʻo feagai ma se faʻalavelave i le ogatotonu o le olaga, ma le pule na amataina se auaunaga i luga o le initaneti ina ua gau le kamupani ...

“Matou te mananaʻo e fai ni tala tau faalogona, faamomoiloto, ma ootia, ma fanaina ni tala e uiga i le 30 i le 50 tausaga le matutua.Soifua, galuega, aiga. "Fai mai Ren Qiangqiang, ulu o maketi i Shanxi Hotel.

O le mafuaaga o le faia o se faaiuga faapea e fesootai ma le tulaga o le Shanxi Hotel le toatele o tagata faatau o le Shanxi Hotel o alii fai pisinisi e 30 i le 50 tausaga, ma o le a latou filifilia lenei nofoaga e fai ma nofoaga mo feutagaiga pisinisi.

Fai mai Ren Qiangqiang sa latou suʻesuʻeina, ma o le au maketi ua faʻatupulaia mai le 1 tagata i le amataga i le 13 tagata i le taimi nei. Ua siitia mai foi o ia mai se tagata masani na fanaina i se telefoni feaveai i se tagata tomai faapitoa Mo se faataitaiga, ua amata ona ia faaaogaina meafaigaluega faapolofesa mo le teuteuina, ma filifilia faatonu, tagata taaalo ma faatonu e fanaina tala ma galuega o loo ia manao ai.

Na iu lava ina filifili le au e faamatala se tala e uiga i le auala e faapaleni ai e tama matutua o latou olaga ma aiga ma galuega. O se tasi o ata vitiō sili ona lauiloa i le faletalimalo o Shanxi o loo faamatalaina ai le faigata o se tama matua i le fale faigaluega – e onā i le leva o le po i totonu o le faletalimalo e o faatasi ma tagata faatau e fegalegaleai, ae o loo faatali lemu lona toalua i le fale.

O nei tala na fiafia i le fale mo le tele o tagata. Soo se taimi lava e tatala ai e Shanxi Hotel se vitio fou, e tele faʻamatalaga, ma o le upu "paʻi" e faʻaalia soo. Lemu, ua maua e le Shanxi Hotel le 54 tagata fiafia ma toetoe lava 860 miliona fiafia i Douyin, ma ua amata foi ona toe faʻaleleia le pisinisi a le Shanxi Hotel. I le taimi o le faʻamaʻi, o galuega a faletalimalo na paʻu i lalo, ae e oʻo atu i le faaiuga o Me, na toe faʻaleleia le aofaʻi o pisinisi i le 5% o le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai.

Ua na'o fa'atusa nei o le mea e sili atu ona taua, ua amata ona "tape le li'o" Shanxi Hotels.

Fai mai Ren Qiangqiang e ui lava e leʻi taʻutaʻua le Shanxi Hotel i le po, ae o le taʻaloga fou a Douyin ua avea ai le faleaiga e 106 tausaga ma "talavou". O le taimi nei ua avea le Shanxi Hotel ma nofoaga fou e siaki ai tagata lauiloa i luga ole initaneti i Taiyuan. O po uma lava, e ki mai moli o le faletalimalo, ma o le toatele o tupulaga talavou latou te faia le tagata lava ia ma faʻasalalau faʻasalalau i totonu o le lotoa.

O le "toa" tautupu a Shanxi Hotel o Lao Zhang, o le pule o faleaiga tagata faigaluega, ua avea foi ma IP tupua muamua a le faletalimalo. Ina ua sau se tagata faatau mai se itumalo tuaoi i Shanxi Restaurant mo le taumafataga o le afiafi, sa ia talosaga e vaai Lao Zhang i lona igoa ma fai atu e pue se ata ma ia.

"Matou te manaʻo moni lava e fai Douyin lelei, ma matou te faʻamoemoe foi e tosina mai tagata e siaki i totonu o le faletalimalo i totonu o se vaega o tagata faʻatau, fai mai o Douyin o se maketi taua tele i le taimi nei faletalimalo, faletalimalo, Faʻasalaga Faʻamanatuga, ma isi mea uma e mafai ona iloa i Douyin, ma faʻasalalauga faʻasalalau ma vitio o le a faʻaauau pea ona faia.

Hope Chen Weiliang Blog ( https://www.chenweiliang.com/ ) faʻasoa "Faʻafefea ona faʻaoga Douyin mo faʻasalalauga faʻapisinisi?" Faʻafefea ona faʻaoga Douyin e faʻalauiloa oloa faʻapisinisi i se auala faʻapitoa" o le a fesoasoani ia te oe.

Fa'afeiloa'i e fa'asoa le so'otaga o lenei tusitusiga:https://www.chenweiliang.com/cwl-1948.html

Faʻafeiloaʻi i le Telegram channel o le blog a Chen Weiliang e maua ai faʻamatalaga lata mai!

🔔 Ia avea oe ma tagata muamua e maua le taua "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" i le laina pito i luga o le lisi! 🌟
📚 O lenei taʻiala o loʻo i ai le taua tele, 🌟O se avanoa e seasea maua, aua le misia! ⏰⌛💨
Faasoa ma fiafia pe a e fiafia i ai!
O lau fefa'asoaa'i ma le fiafia o la matou fa'aosofiaga faifaipea!

 

发表 评论

O le a le faʻasalalauina lau tuatusi imeli. Faʻaoga fanua e manaʻomia * Igoa

tusi i luga