O le a le eseesega i le va o faʻasalalauga i luga ole laiga ma faʻasalalauga masani?Le lelei ma le le lelei o faʻasalalauga fou ma faʻasalalauga masani

Fai mai nisi tagata o fa'asalalauga i luga ole laiga o se fa'aauauina o fa'asalalauga fa'aleaganu'u.E sese lenei manatu.O le mea moni, o lo'o i ai le eseesega fa'avae i le va o le lua i le tulaga o foliga ma anotusi.

O fa'asalalauga i luga ole laiga ose vaitau fou.O le ituaiga o fa'asalalauga fa'aonaponei fa'aonaponei o fa'asalalauga fa'asalalau, e aofia ai ituaiga e fa: leitio, televise, nusipepa ma mekasini.

O fa'asalalauga fa'ainitaneti e fa'aogaina ai le tele o fa'asalalauga fa'asalalau i luga ole laiga, ma e mautinoa lava e mou atu le matafaioi a le aufaasālalau fa'asalalau masani.

E le mafai ona faʻafitia o le tele o faʻasalalauga sa taʻua muamua o le matagi ma le timu i le tala faasolopito o faʻasalalauga, ma o loʻo i ai pea se sao taua tele, aʻo faʻasalalauga i luga ole laiga o se tulaga tele i le vaitau fou.

Ae ui i lea, i le avea ai o se tagata faʻasalalau faʻasalalau, e tatau ona ia iloa o le oʻo mai o le Initaneti, o le faʻalauiloaina o faʻasalalauga faʻasalalau ua naʻo le susulu o le goto o le la, o le fugalaau samasama o ananafi.O le uili tele o le talafaasolopito e le alofa, ma o soo se mea e tua i tua o le tulaga ua faamoemoe e lafoai ma le le alofa.

O le a le eseesega i le va o faʻasalalauga i luga ole laiga ma faʻasalalauga masani?

O le a le eseesega i le va o faʻasalalauga i luga ole laiga ma faʻasalalauga masani?Le lelei ma le le lelei o faʻasalalauga fou ma faʻasalalauga masani

I tulaga o foliga, o faʻasalalauga faʻavae i luga o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga e le mafaatusalia tulaga lelei nai lo faʻasalalauga masani.

(1) O le fesoʻotaʻiga e faʻatatau i le tau ma le lalolagi atoa.

E pei ona fai mai tagata, o le Initaneti e solia le tapulaʻa o taimi ma nofoaga.

(2) O le saoasaoa o le felauaiga e vave.

E pei ona tatou iloa uma, o fesoʻotaʻiga e faʻaaogaina fiber optics.A fa'atusatusa i fa'asalalauga fa'asalalau masani, o se tuuga i le va o se roketi ma se taavale toso.

(3) O fa'asalalauga i luga ole laiga e mafai ona siaki ai fa'amanuiaga ole fa'asalalauga.

  • Ona o faʻasalalauga masani, e leai se auala e iloa ai e le au faʻasalalauga pe toafia tagata faʻatau na faʻatau a latou oloa.
  • I lena itu, o faasalalauga i luga ole laiga e mafai ona fai mai "E le mafai ona ou faia" (IV) e sili atu ai le ROI.
  • O fa'asalalauga i luga ole laiga e matua'i ese lava mai fa'asalalauga masani

(5) Faʻasalalauga ma faʻatauga e tasi, faʻaititia tele tau faʻagaioiga

(6) Fegalegaleai.

  • I ala fa'asalalau fa'asalalau masani, o se fa'atauga fa'atau ma le maketi a le fa'atau.
  • Ae ui i lea, o luga o le initaneti faʻasalalauga faʻasalalauga ua ausia fefaʻatauaʻiga fefaʻatauaʻiga tasi i le tasi.
  • I le vaitau o fesoʻotaʻiga faʻamatalaga, faʻamatalaga faʻamatalaga e le mafai e ala o faasalalauga masani ona ausia e faigofie ona ausia.

Afai o le faiga o faasalalauga e pei o se auupega a le fitafita, o lona uiga o le feeseeseaiga i le va o faasalalauga faaonaponei ma faasalalauga masani e mautinoa lava o se taua i le va o se fana faaniukilia fou ma se tao tuai ma le talipupuni uʻamea.

I le tulaga o anotusi ma le natura, o mea faʻasalalauga masani e faʻaalia ai le tamaoaigaSoifua, a'o fa'asalalauga fa'aonaponei o se tu'ufa'atasiga oInitaneti Maketile auala autu o le felauaiga.

ala faʻasalalau fouLe lelei ma le le lelei o faʻasalalauga ma faʻasalalauga masani

Faiga fa'asalalauga masani:

1: E masani lava, o se faʻasalalauga faʻapitoa, numera o fale, pusa moli, TV, faʻailoga fafo, ma isi.

2: Faasalalauga o le aafiaga.Le avanoa pisinisi fa'asalalauga fa'aletinoSaienisifa'amaumauga e fua ai le lelei o fa'asalalauga.

E le gata i lea, i le vaitau o le Initaneti, o tagata lautele e punou o latou ulu ma le amanaʻiaina faʻasalalauga faʻaletino, seʻi vagana ai le aʻafiaga.

Faiga Fa'asalalauga Initaneti

1:Facebook, Google search, Baidu search, WeChat Moments, Toutiao,Douyin faiE pei o le aufaasālalau fou, o le faitau aofaʻi o tagata e tele, ma o vaega faʻatatau tutusa e mafai ona suʻeina e tusa ai ma oloa faʻatau, e pei o le itupa, tausaga, mea e fiafia i ai, ma isi, ma faʻatautaia faʻasalalauga ma maketi e mafai ona faʻatinoina e faʻasaoina ai paketi faʻasalalauga pisinisi.

2: E mafai ona fuaina le faʻasalalauga faʻasalalauga, e pei o le faʻaalia, kiliki, faʻatalanoaga, volumes o fefaʻatauaiga, ma isi mea uma, e mafai ona toe suʻesuʻeina mea uma, ma e mafai e le tagata faʻatau oloa ona faʻaauau pea ona faʻaogaina le fuafuaga faʻasalalauga e tusa ai ma le faʻaaliga moni,kopitusi, fatufatuga, ala o faasalalauga, ma isi, e faʻateleina le aʻafiaga o faʻasalalauga

Le fa'atusa o fa'asalalauga i luga ole Facebook

O le fa'asalalauga i luga o le Facebook e pei o le toaga e tuli manu.

Ole tali fa'asalalauga a Facebook e fai si vave, pe a fa'aalia mea sa'o i tagata sa'o, o le ai ai se aofa'i o fefa'atauaiga.

ao googleSeoE pei o le luluina o se upega, faatalitali mo le seleselega, faatalitali mo le manu e maua le maunu.

Hope Chen Weiliang Blog ( https://www.chenweiliang.com/ ) faasoa "O le a le eseesega i le va o faasalalauga i luga ole laiga ma faasalalauga masani?Le lelei ma le le lelei o Faasalalauga Fou ma Faasalalauga masani," e fesoasoani ia te oe.

Fa'afeiloa'i e fa'asoa le so'otaga o lenei tusitusiga:https://www.chenweiliang.com/cwl-1972.html

Faʻafeiloaʻi i le Telegram channel o le blog a Chen Weiliang e maua ai faʻamatalaga lata mai!

🔔 Ia avea oe ma tagata muamua e maua le taua "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" i le laina pito i luga o le lisi! 🌟
📚 O lenei taʻiala o loʻo i ai le taua tele, 🌟O se avanoa e seasea maua, aua le misia! ⏰⌛💨
Faasoa ma fiafia pe a e fiafia i ai!
O lau fefa'asoaa'i ma le fiafia o la matou fa'aosofiaga faifaipea!

 

发表 评论

O le a le faʻasalalauina lau tuatusi imeli. Faʻaoga fanua e manaʻomia * Igoa

tusi i luga