O le a le eseesega i le va o se pisinisi ma se galuega faʻafaigaluega?Le eseesega i le va o pisinisi ma poloketi

O "faipisinisi" ma "faipisinisi" o ni tagata faʻaaloalogia e tele mea e tutusa ai ma e iai foʻi eseesega taua.

Pisinisi o loʻo faia pisinisi, pisinisi faʻatupeina galuega, e mafai ona faalagolago le tasi i le isi ma aoao mai le tasi i le isi, ae ona o le autu e matua ese lava, e faigata ai ona faaliliuina e le tasi le isi.

  • O le mea moni, i se tulaga lautele, e leai se eseesega taua i le va o tagata fai pisinisi ma tagata fai pisinisi.
  • O le sini autu o le faia o pisinisi ma teufaafaigaluega i galuega faʻapisinisi o le faia lea o tupe, faʻasologa eseese o le mea lava e tasi.
  • Ae faatasi ai ma le atinaʻeina o taimi, o le eseesega i le va o nei upu e lua i le mafaufau loloto o tagata o loʻo faʻateleina ma faʻateleina, aemaise lava pe a maeʻa ona tulaʻi mai le Initaneti.
  • Fai mai tagata o le teufaafaigaluegaina i galuega faʻapisinisi e faʻatatau i le teufaafaigaluegaina o pisinisi i le Initaneti, e masani lava i le tulaga o vaega, kamupani, ma isi;
  • I se eseesega, o le manatu o le faia o pisinisi e sili atu ona lautele, e amata mai i le tagata e toʻatasi e faʻatutuina se faleoloa i le fiaselau miliona o poloketi, o mea uma ia o pisinisi.

O le a le eseesega i le va o se pisinisi ma se galuega faʻafaigaluega?

O le a le eseesega i le va o se pisinisi ma se galuega faʻafaigaluega?Le eseesega i le va o pisinisi ma poloketi

E lua ituaiga o pisinisi:

  1. O le tasi e amata mai le sasa 0~1 ma fai lemu;
  2. O le isi o le sau i luga e tusi muamua le PPT e maua ai tupe faʻavae.

O nisi o pule o le lotoifale na ulagia i latou lava o latou o kamupani fai pisinisi ma pisinisi a Diaosi, ina ua uma ona tatalaina le falegaosimea, na latou amata ai sina galuega.

O uluai sapalai ma tagata fa'atau na o mai i fafo ma sina mea itiiti, mai le tasi laina gaosiga i le lua.

Lemu, tele malaga faapisinisi i luga o le ea.

Le eseesega i le va o le faia o se galuega faʻafaigaluegaina ma le amataina o se pisinisi

O loʻo iai faleoloa tusi i totonu o le malaevaalele, faʻaopoopo i lauga tetele i luga o le lau, e lua mekasini e sili ona manaia i pule o le lotoifale - Entrepreneur Magazine ma Entrepreneurship State.

  • Aua foi, o pule o le lotoifale o ni tagata fai pisinisi foi, ma e foliga mai e logoleleia le igoa, o le faatauina mai ma le vaai i ai e matua ese lava.O tagata e amataina se pisinisi e taua o le maualuga.
  • Ua fa'aputuina le fiasefulu miliona ma le fiaselau miliona. O le fa'amatalaga o le fa'avae o lo'o susulu, ma le afifiina o oloa e matagofie.kopitusiO le tusitusi e faʻanoanoa ai le loto, ma o le maketiina ma le faʻalauiloaina e lofituina.O loʻo i ai faʻamatalaga manino i totonu o le mekasini, ma o taleni talavou e tautala saoloto, lea e lagona ai e pule o le lotoifale le va tele.
  • O isi e ta'ua o pisinisi, a'o pule o le lotoifale e ta'ua o le togi.

Ae i le aluga o tausaga, i na taleni PPT, e 10 mai le 9 ua paʻu, ma o pule o le lotoifale na tatalaina faleoloa o loʻo siomia ai o ia, e le itiiti ifo i le 10 poʻo le XNUMX o le XNUMX faleoloa o loʻo ola. .

O le a le eseesega i le va o se pisinisi ma se poloketi?

E mafai ona tatou vaevaeina pisinisi i ni ituaiga se lua: pisinisi ma galuega faatino

  1. O le pisinisi o le faʻatautaia e oe lava ia, ma o loʻo ia te oe se malamalamaga mausali i le oloa;
  2. O le poloketi o le faʻafaigaluegaina o isi tagata, aemaise lava le faʻalogo i le folasaga a isi tagata, ma aua le auai i ai.

I ni nai tausaga ua mavae, i le taimi o le taumafataga o le Canton Fair, na potopoto ai se vaega o tagata e ona falegaosi seevae i le lotoifale, ma sa maua e tagata uma ni tupe faʻaalu.Latou te talanoa uma e uiga i galuega faatino e ese mai i a latou pisinisi autu.Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tasi o latou tupulaga ua faʻafaigaluegaina i se ofisa faʻaPeretania faiaoga, o le isi na faʻafaigaluegaina i pisinisi faʻatau mai fafo, ma o pule i le lotoifale ua faʻafaigaluegaina i se Zhongguancun patino.Fa'alauiloa Upega Tafa'ilagiPoloketi APP, ma isi...

  • E leai, o le pisinisi e palapala uma, ma o galuega faʻafaigaluega e maualuga uma.
  • O lea la e mafai ona ou taʻu atu ia te oe o le maualuga o le poloketi, o le faʻaitiitia o le avanoa e maua ai tupe, ma o le tele o le eleelea o le pisinisi, o le sili atu lea o le tupe.
  • O le Igilisi e le o toe galue, o le initaneti APP na samasama ina ua mavae ni nai masina o togi, ae o le isi e leʻi iloa ma e leʻi fesili.

Hope Chen Weiliang Blog ( https://www.chenweiliang.com/ ) faasoa "O le a le eseesega i le va o se pisinisi ma se galuega faʻafaigaluega?O le eseesega i le va o se pisinisi ma se poloketi" e fesoasoani ia te oe.

Fa'afeiloa'i e fa'asoa le so'otaga o lenei tusitusiga:https://www.chenweiliang.com/cwl-2006.html

Faʻafeiloaʻi i le Telegram channel o le blog a Chen Weiliang e maua ai faʻamatalaga lata mai!

🔔 Ia avea oe ma tagata muamua e maua le taua "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" i le laina pito i luga o le lisi! 🌟
📚 O lenei taʻiala o loʻo i ai le taua tele, 🌟O se avanoa e seasea maua, aua le misia! ⏰⌛💨
Faasoa ma fiafia pe a e fiafia i ai!
O lau fefa'asoaa'i ma le fiafia o la matou fa'aosofiaga faifaipea!

 

发表 评论

O le a le faʻasalalauina lau tuatusi imeli. Faʻaoga fanua e manaʻomia * Igoa

tusi i luga