E mafai e Pinduoduo e-commerce platform ona faia nei?E mafai e Pinduoduo ona tu'u le felauaiga?

Na galulue faʻatasi le pule o le lotoifale ma isi e faʻatautaia se faleoloa Pinduoduo, faʻatau atu faletaele mo tamaiti.

A uma ona faitau uma pule i le lotoifale, o le a ou tau ma DuoduoE-fefaʻatauaigaO loʻo i ai i le faʻavae ni manatu fou, o loʻo aoteleina mo faʻamatalaga a le au faʻatau.

E mafai e Pinduoduo e-commerce platform ona faia nei?E mafai e Pinduoduo ona tu'u le felauaiga?

E mafai e Pinduoduo e-commerce ona faia?

  • I Pinduoduo, o le e-commerce platform, tulaga maualuga lona lua, ma le tau o le muamua.
  • Afai lava e maualalo le tau, e mautinoa lava e mafai ona e faia.
  • Afai e le maualalo le tau mo kapisi, se'i vagana ua i ai ni isi mana fa'ataulāitu, aua le fa'aumatia lou taimi, e le mafai ona fai.
  • E faʻamoemoeina e le faʻaogaina o le faʻaogaina o le fausaga.

Mo tagata faʻatau, Pinduoduo e le talafeagai mo faʻatoʻaga umi, aua o tagata faʻaoga e leai se faʻamaoni, ma o le ai ai pea laʻau pipi e sili atu le taugofie nai lo oe.

I se taimi puupuu nai loTaobaoE vave, ae o le atinaʻe umi e sili atu le faigata nai lo Taobao.

E mafai e Pinduoduo ona tu'u le felauaiga?

Ona o le tuʻuina atu o manaʻoga a Pinduoduo, e faʻatau atu e le au faʻatau oloa i se taimi talafeagai, lea e talafeagai mo le taulimaina: teleWechat,Douyin faiO faleoloa, Kuaishou, Taobao, Xianyu, 1688, ma isi mea uma o oloa faʻatau oloa i Pinduoduo.

  • O pisinisi e iai pa puipui e masani lava ona faigofie ona maua tupe. Na ou faalogo o loʻo i ai se faʻatau tele i luga o le Tmall Global, e faʻapitoa i le faʻatau atu o vailaʻau mai fafo.
  • E iai le vaega o tagata fa'atau i Saina e na'o fualaau fa'atau mai fafo, o lea e maualuga ai lo latou fa'amaoni, ona maualuga ai lea o tupe mama a le pisinisi.
  • Ona o le tele o tagata e le mafai ona taulimaina le sapalai filifili o lenei oloa, e faigofie tele ona maua tupe.

E tusa lava po o le a le tupe e maua mai ai le galuega o loʻo i ai nei, o le a tatou sauni mo le isi poloketi.

Aua o le televave o le atinaʻeina o le poloketi mulimuli, o le tele o tagata, o le a mou atu le tufatufaga, ma o le a leai se mea e alu i ai taleni, e mafai ona e faʻamavae i le mea, ua tatou oʻo i lenei ituaiga mea i le tele o taimi.

Saunia i taimi uma se "poloketi i le lumanaʻi" e faia i soo se taimi.Taumafai e filifili mea fa'aopoopo e fai.

O loʻo i ai i le Amazon se faʻasologa o Pinduoduo

O lea ua iai le tulaga o le Pinduoduo a Amazon, ma o le pule a Tu e iai se oloa a tamaiti.

  • I le tausaga talu ai, o le lona lua lea i le pisinisi (o le muamua o se igoa lauiloa tele), ma o lea ua sili atu i le 20.
  • O le pito i luma o le "stirring sticks", e le gata i le tau, ae o le lanu ma le lapopoa.
  • E leai se auala e fausia ai se lisi i tupe.

O le mea e lelei ai, ua amata ona faia e pule o le lotoifale ni oloa i fafo, o pule o le lotoifale e maualuga le tau o iunite, o ie e pateni ma e le mafai ona maua i luga ole Initaneti.

Matou te lelei, o le tasi o se kamupani uso, o se pule o fefaʻatauaiga i fafo, Amazon o loʻo i ai le tau o le iunite e sili atu i le XNUMX US tala, ma e leai ni tagata tauva.

O le lelei o le maualuga o le tau o le tele o lau paketi faʻasalalauga, tusa lava pe e te faʻaaluina le luasefulu pe tolusefulu tala mo le totogiina.Fa'alauiloa Upega Tafa'ilagi, o loo lelei pea ana tupe;

O le isi o le faia lea o se oloa faʻapitoa, e fesoʻotaʻi ma lotu ma e iai le faʻamanuiaga o le faʻatuatua, o lea e leai se mea e tau ai le tau.

Amazon + tulaga tutoatasi, mo le 5 tausaga, o le tupe mama faaletausaga e tolu pe fa miliona, matua mautu.

Mo tagata faʻatau e maua le selau afe tala i le tausaga, o le pito sili ona tiga e tatau ona avea ma oloa,Initaneti MaketiE leai se metotia o loʻo faʻaogaina.

E iai fa'alavelave i le oloa fa'apea fo'i i le fa'agaioiga, o lea e mana'omia ai ona fai lau meaaoga.

Kuaishou tagata tuai e fiafia e matamata i faʻasalalauga tuusao

O lo'o i ai se fa'asalalauga maualuga, o Liu Damei, e 2500 miliona tagata fiafia o Kuaishou, e mafai ona ia fa'atau atu le fiasefulu miliona o oloa pe a fa'asalalau mo le po e tasi.

Sa ia suʻesuʻeina na ia fai mai o Kuaishou e faʻamoemoe e lagolago nisi taula laiti ma le fiasefulu afe ma le selau o afe o tagata fiafia e faʻafefe a latou taula pito i luga.

E le gata i lea, sa ia talanoa foi e uiga i le eseesega o le Kuaishou platform. Kuaishou Lao Tiete e fiafia e matamata i faʻasalalauga tuusaʻo. E tele le taimi, ma o vitio pupuu e le taua tele.

O Kuaishou e matua matautia lava i le tele o tupulaga talavou i totonu o taulaga laiti!

Fai mai se netizen, o lona tuafafine ua fai ma vaisu i luga o le faasalalauga tuusao a Kuaishou, ua galo foi ia te ia le mea na ia faatauina i Kuaishou, o le tele o i latou ua uma le aoga ma e leʻi tatalaina, ae o loʻo ia faʻatau pea, e matua fenumiai!

Hope Chen Weiliang Blog ( https://www.chenweiliang.com/ ) faasoa "E mafai e Pinduoduo e-commerce platform ona faia nei?E mafai e Pinduoduo ona fai se pa'u uta?", o le a fesoasoani ia te oe.

Fa'afeiloa'i e fa'asoa le so'otaga o lenei tusitusiga:https://www.chenweiliang.com/cwl-2008.html

Faʻafeiloaʻi i le Telegram channel o le blog a Chen Weiliang e maua ai faʻamatalaga lata mai!

🔔 Ia avea oe ma tagata muamua e maua le taua "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" i le laina pito i luga o le lisi! 🌟
📚 O lenei taʻiala o loʻo i ai le taua tele, 🌟O se avanoa e seasea maua, aua le misia! ⏰⌛💨
Faasoa ma fiafia pe a e fiafia i ai!
O lau fefa'asoaa'i ma le fiafia o la matou fa'aosofiaga faifaipea!

 

发表 评论

O le a le faʻasalalauina lau tuatusi imeli. Faʻaoga fanua e manaʻomia * Igoa

tusi i luga