Fa'afefea ona fa'atau lelei?Fa'aaliga Fa'aa'oa'oga Fa'aa'oa'oga Fa'ata'ita'i Fa'atauga Sili a Alibaba

Alibaba Sales Champion: O fea le eseesega i le va oi latou e maua le totogi faaletausaga o le 10 ma le totogi faaletausaga o le 100 miliona?
I lenei vaitau, mo tagata e leai ni talaaga ma punaoa, o le a le auala sili ona faigofie e maua ai le ipu auro muamua i le olaga?
Fai pisinisi?tatalaTaobao?做Wechat?
Ua e maitauina o au tali e feso'ota'i uma i le upu e tasi - fa'atau.
I se vaitau fa'apea o le a fa'atau atu ai oe pe a e le fa'atau atu, o le a e iloa ai o i latou e lelei i le fa'atau atu o lo'o ola lelei.
Ma o lenei tagata, na te le mulimuli lavaMa YunO le ofuina o mitiafu taugofie ma nofo i luga o se palau e asiasi atu i tagata faatau mai lea fale i lea fale, e avea ma uluai peresitene o le Alibaba Military Academy, ona maua ai lea o le saolotoga tau tupe ma le fiasefulu miliona o sea.
Fai mai a ia, o le sefulu tausaga i Alibaba na atiina ae ai ona mafaufauga faʻatau, ma o le mafaufauga lea na mafua ai lona olaga.
Fa'afefea ona fa'atau lelei?Fa'aaliga Fa'aa'oa'oga Fa'aa'oa'oga Fa'ata'ita'i Fa'atauga Sili a Alibaba
O ia o le faiaoga sili o le Iron Army i Ali-Li Liheng, e ta'ua ma le alofa "Principal Li" e tagata uma.
Alibaba, lea na amata mai i le "faʻatau atu o oloa", na faʻasalalau lautele i le Iunaite Setete i le 2014, ma i le po,Faatasi ai ma le sili atu ma le 10000 tagata faigaluega, na avea o ia ma se miliona miliona.
O lona manuia e foliga mai o se tala fatu, ae i tua atu o lenei mea e le mavavaeeseina mai le malosi faʻatau oloa i totonu o Ali-Mo le Ami Uamea.
Le tele o tagata iloga i luga o le initanetiamio:Gan Jiawei (muamua COO o Meituan.com), Lu Guangyu (muamua COO o Dianping.com), Chen Guohuan (muamua COO o Ganji.com), Zhang Qiang (muamua COO o Qunar.com)…O mea uma mai lenei "Iron Army".
Faʻalagolago i le 'au malosi a le "China Supply Iron Army", ua sao mai Ali i le vaitaimi sili ona faigata, ma sa ia lagolagoina foi Taobao ma le malosi o tupe mama, ma faʻamalosia manuia.Alipay.
Leitioa na taʻua e Jack Ma i se tasi taimi faalauaitele:"O le au faʻatau sili ona faʻatauvaʻa ma faʻatauvaʻa a Alibaba e leai se isi naʻo le China Supply Iron Army!"
Latou te ofuina mitiafu taugofie ma asiasi atu i tagata fa'atau mai lea fale i lea fale i luga o se palau; latou te aveina ato pa'u malo ma konekarate ma meaai a taifau (mo leoleo leoleo falegaosimea); latou te toe tamoe i le ofisa o le tagata o tausia i le taimi o se mafuie, na o le ave i fafo le faʻamaufaʻailoga aloaia ma sainia le konekarate; e oʻo lava i le tauva mo le faʻatinoga e ala i le peti i le "seleina o lauulu" ma le "tamomoe le lavalava"...

O le 'au fa'atau a Alibaba e sili ona malosi ma fa'atauva'a o le lona lua lea o le 'au e le o ni Saina Iron Army

I le popofou o le faavaeina o le China Iron and Steel Army (agavale agavale: Li Liheng)

E mafai ona fai atu a aunoa ma le Iron Army i Ali, e leai se Ali i aso nei, seʻi vagana ai le tala o le sili atu i le 10000 miliona.

Mai se tama'i pule o feso'ota'iga ma le totogi masina o le 400 yuan, i le faia o fa'atauga ma Jack Ma

Na faapefea ona ia ausia le saolotoga tau tupe?

I le 1998, na matuā fememeaʻi ai Li Liheng, o se tagata faʻauʻu i komepiuta, e uiga i le lumanaʻi ona e leʻi maua sana galuega. sa avea ma pule o feso'otaiga.
Mulimuli ane, sa fautua atu se tagata sinia ia te ia:"Afai e te laʻitiiti ma e te le iloa le mea e fai, amata faʻatau muamua!"
I le 2002, o Li Liheng, e leʻi iloa se mea e uiga i faʻatau, na faʻatasi ma Ali, lea faatoa amata.I lena taimi, faatoa faatuina le China Iron Army, ma sa vave ona auina atu o ia i Taizhou e faalautele le teritori.
O le si'osi'omaga atoa e le masani ai Alibaba ma le Initaneti, i le ofisa o le pisinisi, e leai se komepiuta, ma o Li Liheng e na o le gutu ma se fasi pepa.
Ae ui i lea, sa tatau ona ia faʻatau atu se 'upega tafaʻilagi faʻaPeretania uma i pule e aunoa ma ni komepiuta.O lenei tulaga faigata e pei o le faatauina atu o se selu i se monike.
Saina Sapalai Tiejun's vave lisi o le ofisa nofomau ma atinae o le maketi Nu. 3

I aso muamua, na mautotogi ai e le China Railway Supply Corporation fale nofomau mo le ofisa ma tatalaina le maketi

E le iloa e le talavou ma le malosi o Li Liheng le uiga o le fefe ma le alu ese, e leai se isi mea, na o le tasi le upu: Fai!O lea, amata fa'atau tagata fa'atau mai le 0, ma fa'aputu ta'itasi.
I lena taimi, na alu ai le masina atoa e asiasi ai i kamupani uma i Xianju, Taizhou, ae na te leʻi mauaina le tagata faʻatau muamua.
Faatasi ai ma le finafinau o Li Liheng, na iu lava ina sainia le poloaiga muamua.O le taimi lava na ia savali atu ai i fafo o le ofisa ma le siaki, o Li Liheng, e le’i maligi lava ona loimata talu ona matua, na maligi loimata mo le taimi muamua-sa le’i faigofie.
Ae i le taimi lava e tasi, o le lagona o le ausiaina o le faatuatuaina ma le amanaiaina e isi na mafua ai foi ona lagona e Li Liheng, o lē sa na o se tamaʻi tama, le fiafia tele ma le fiafia mo le taimi muamua.
Ali Tiejun Celebration Banquet (o le lona lua mai le agavale o Li Liheng) Ata 4

Ali Tiejun fa'amanatuga taumafataga (o le lona lua mai le agavale o Li Liheng)

I le toe tepa i tua i lana malaga e sefulu tausaga i Ali, na faatumulia ai Li Liheng i lagona ootia.O lana lava aotelega o le "valu tausaga o taua o le tetee, lua tausaga o aʻoaʻoga".
Mo le valu tausaga muamua, sa i ai o ia i luga o le laina pito i luma, atiina ae lea maketi ma le isi.Ina ua mavae le tele o taua, ua avea o ia ma "tupu faatau" e mafai ona faatau atu soo se mea i soo se tasi.I le taimi mulimuli ane, na toe faʻafeiloaʻi ai o ia e le kamupani i tua, aua o loʻo faʻatali mo ia se misiona maualuga - ia nafa atoatoa mo le aʻoaʻoga atoa a Ali, lea na taʻua mulimuli ane o le "fuafuaga selau tausaga".

Uluai Pule ole Ali Military Academy

"sauaina" le faitau afe o tagata faatau i milionea

I le 2008, na avea ai Li Liheng ma peresitene muamua o le Alibaba Military Academy. "O se suiga lena i laʻu galuega patino." Fai mai Li Liheng, ina ua maeʻa, o lana galuega sili na avea: mai le tele o Faʻatauga sili ona lelei, e suʻe ai ni mea e masani ai ma uiga, aotele ma fausia le auala faʻatau a Ali.
I le avea ai ma faiaoga sili o le Iron Army i Ali, o le galuega a Li Liheng i aso uma o le "faʻasauā" tagata.Na ia faʻasauāina le fiasefulu afe o faʻatau, ma auina atu le faitau afe o fitafita sili Ali Tiejun i le laina pito i luma o Ali.
Li Liheng Lectures at Ali Military Academy Nu. 5

Li Liheng lauga i le Ali Military Academy

Ma o lona lava olaga, e pei o le taunuuga o Alibaba, ma le taunuuga o le faitau afe o Ali Tiejun, na suia ona o le faatauina atu.
I Ali, o le aʻoaʻoina o se tagata faʻatau oloa e le gata i tomai, ae o se faʻalauteleina o taleni faʻapitoa ma aʻoaʻoga faʻavae e faʻavae i luga o faʻamatalaga maketi o le fiasefulu afe o Tiejun faʻatau——ASK fa'atauga fa'atupulaia faiga.O Uiga, Tomai, ma le Poto, e fetaui maMafaufau, tomai, ma le poto.
O laasaga uma o lenei faiga ua aoina ai le malamalama ma le poto masani o le tele o le aufaigaluega faʻatau laina pito i luma.O se tasi e sili ona lauiloa o Ali's tolu-axes.
Mo tagata faʻatau, e tolu axes e mafai ona aoteleina i upu 9:Seti sini, taulai atu i le faagasologa, ma maua taunuuga, ae i tua o loo i ai seOse faiga fa'aa'oa'oga atoatoa ile mafaufau fa'atau, mafaufauga ma tomai.
O lenei faiga tuputupu aʻe ua faʻatupuina ma le manuia le toʻatele o tagata faʻatau oloa sili ma le totogi faaletausaga o le XNUMX miliona ma le XNUMX miliona, ma se vaega o taʻitaʻi pulega mataʻina mo Alibaba China Supply Tiejun.

O le tele o tagata tetele Initaneti e mai le "China Iron Army"

O le tele o sauai Initaneti e mai le "China Iron Army" Numera 6
E tusa ai ma le suʻesuʻega, e sili atu i le 500% o Ofisa Sili o Pulega o Fortune 50 kamupani e mai le faʻatau atu.
O le olaga e fa'atatau i fa'atauga.O le faiga e te "fa'atau atu" ai se mea, se manatu, po'o oe lava i se isi tagata, o se fa'atau.

O fa'atauga lelei e le na'o le fa'atauina atu o oloa

A'oa'o atili pe fa'apefea ona fa'atau atu oe lava

Aisea na mafai ai e Alibaba ona fausia se malo tele pisinisi mai se kamupani laititi e na o le 20 tagata i lalo ifo o le 18 tausaga?
Ona o Jack Ma na faʻatau atu lana matata ma miti i tagata uma, e aofia ai ma ia lava.O Jack Ma o se Fa'atauga sili.
O le mea moni, o tagata uma o se Faʻatau.O le olaga o tagata uma o se faʻatauga e tumu i fesuiaiga o tau.Ae o le mea e iloa ai lou taua e le o le lelei o oe, ae o le a le tele o le taua e mafai ona e fatuina mo isi.O le fa'atau atu o le fa'atupuina lea o le taua mo isi.
I le vaaiga a Li Liheng, afai lava e iai sau tomai faʻatau ma mafaufauga faʻatau, e mafai ona e faʻatau atu soʻo se mea.E aofia ai le "fa'atau atu" o oe lava i isi.
Fai mai Li Liheng, "O le sefulu tausaga i Alibaba e le gata na mafai ai ona ou ausia le saolotoga tau tupe, ae o le mea e sili ona taua, o le faʻatau atu o mafaufauga na fesoasoani ia te aʻu e puʻe ma le teine ​​ou te fiafia i ai."
Fai mai Li Liheng, "O le sefulu tausaga i Alibaba e le gata na mafai ai ona ou ausia le saolotoga tau tupe, ae o le mea e sili ona taua, o mafaufauga faʻatau na fesoasoani ia te aʻu e puʻeina le teine ​​ou te fiafia i ai." Pepa 7
I lena taimi, ina ia mafai ona tuli se teine, na ia vaevaeina le faagasologa i"O loʻo manaʻomia le maina, togiina o oloa, foia faʻafitauli, ma tuʻuina atu fefaʻatauaiga"Fa laa.

  1. Mai le taumafai e iloa mana'oga o teine, tausiga fa'aeteete;
  2. Fa'ailoa oe i le "to'ai o oloa", ma fa'asoa atu ia te ia mea uma na e oo i ai mai le laititi e o'o i le matua ina ia mafai ai e le to'alua ona iloa lelei e le tasi le isi.
  3. Mulimuli ane, o le a ou foia pe faapefea ona tausia ma ulu atu i teine ​​i se tulaga faatulagaina lelei i le pisi tele o galuega a i laua uma.Soifuai totonu
  4. Ma le mea mulimuli, o le laasaga mulimuli o le faʻatau atu o le "tuuina atu o se fefaʻatauaʻiga", ma tuʻuina atu ma le malosi le manatu o le faia o se mafutaga ma se teine.

Ma ina ua faʻamalosia e Li Liheng le lototele e fai atu "Ou te fia tafao faamasani ia te oe", na tali saʻo mai le teine, "E leʻo uma ea ta matou mafutaga?" Mulimuli ane, na avea le teine ​​​​ma Mrs. Li.
"Na ou tuliloaina loʻu toalua, ia saʻo, na ou faʻatau atu ma le manuia ia te ia. Na ou osofaʻia o ia e tusa ai ma manatu faʻatau ma tulafono o gaioiga na aʻoaʻo mai e le kamupani ia te aʻu i lena taimi."

Ua Fa'ailoa Mai Fa'aa'oa'oga Fa'alotoifale Sili a Alibaba

Ave oe e faʻatautaia tomai faʻatau ma mafaufauga faʻatau mo le olaga atoa

O le taimi lea, na matou valaauliaina ai Li Liheng, le uluai peresitene o le Ali Military Academy, e faiaoga patino iinei.Taʻu atu ia te oe le mealilo sili o le pisinisi a Jack Ma, ma e mafai ona e maua avanoa i mea tau aʻoaʻoga i totonu o Ali Tiejun, le au faʻatau sili ona malosi i Saina!
O auala fa'atau o lo'o a'oa'oina i totonu o lenei vasega o le faiga tonu lava lea o le ASK o lo'o fa'aaogaina i le a'oa'oga i totonu o Ali Tiejun, ma e mana'o Li Liheng e fa'ailoa atu e le gata o se seti atoa o tomai fa'atau, ae fa'apea fo'i se seti atoatoa o tomai fa'atau.Fa'atauga manatu e mafai e tagata masani ona fa'aoga.
Pe o oe o se tagata tuai i le pisinisi faʻatau poʻo se tagata fou, e mafai ona e aʻoaʻoina ni manatu faʻavae, poto faʻapitoa, ma tomai faʻatino mai le Principal Li.
E oʻo lava i se pisinisi e le fesoʻotaʻi ma faʻatau, e ala i le suʻesuʻeina o lenei vasega, o le ae iloa ai e sili atu lou mafai ona faʻaalia ou manatu, ma e te le fefe neʻi teʻena oe. ...
O se tagata e le fefe i le teenaina ma iloa le auala e tauanauina isi o loʻo mamao lava mai le manuia ma le tamaoaiga?
O tomai faʻatau e mafai e tagata uma ona aʻoaʻoina, o le faʻatau atu o mafaufauga e mafai e tagata uma ona maua, tuʻuina atu ia te oe se avanoa e toe faʻafouina ai oe lava!
Fa'afefea ona fa'atau lelei?Fa'aaliga Fa'aa'oa'oga Fa'aa'oa'oga Fa'ata'ita'i Fa'atauga Sili a Alibaba

Otootoga o Vasega

a'oa'oga leo (50 lesona)

Ali Tiejun Sales Manual Nu. 9

Taimi Fa'atapula'a Fa'apitoa

99 element

(Tau muamua: 199Yuan)

o loʻo i ai le aofaʻi o50lesona, e na'o lesona ta'itasi e mana'omia1.98

O vasega e fa'asaoina tumau ma e mafai ona toe ta'alo i soo se taimi

Va'ai le QR code o lo'o i lalo ma lau telefoni fe'avea'i e va'ai vave ai ▼

Va'ai le QR code i lalo ma lau telefoni fe'avea'i e ulufale ai i le vasega lona 10

Faiaoga

Fa'afefea ona fa'atau lelei?Fa'aaliga Fa'aa'oa'oga Fa'aa'oa'oga Fa'ata'ita'i Fa'atauga Sili a Alibaba

Li Liheng

Sa avea muamua ma taitai o Ali

10 tausaga mai Alibaba, e nafa ma le atinaʻeina o maketi muamua a Alibaba

I le taimi o lana nofoaiga i Alibaba, sa galue o ia o le pulega faʻatau a le Fujian o le B2B pisinisi faʻavaomalo a Alibaba ma le puleaoga o le Alibaba Military Academy.

O molimau ma lōia o le fa'atauga a Ali o lo'o fa'aauauina le faiga o le Iron Army

vaega o vasega

1. Fa'aleleia galuega
  • O Ali Tiejun o le ulua'i una'iga fa'ainitaneti ua ausia le fa'atauga o le 50 piliona i le tausaga. O a latou fa'ata'ita'iga fa'atino fa'atauga o le a fesoasoani ia te oe e fa'aleleia atili ai fa'atauga i se auala atoa.
2. Siitia galuega
  • O lenei vasega o le a taʻuina atu ia te oe le faʻaogaina o mafaufauga faʻatau i le olaga, mai le 0 i le maualuga, mai le lelei i le lelei.
3. Tele le ola
  • O le mealilo sili o mafaufauga faʻatau o le: Faʻatau e le faʻatatau i le faʻatau atu o oloa, ae faʻafefea ona faʻaogaina maaleale isi ma faʻatupuina lelei oe ma lou faʻamoemoe i mafaufau o isi.

talafeagai mo le motu o tagata

● Faʻatau, tagata fai pisinisi, tagata fai pisinisi

Iloiloga o vasega

Fa'afefea ona fa'atau lelei?O le ata lona 12 o aʻoaʻoga faʻatauga sili ona taua a Alibaba i totonu

manuia tamaiti aoga

Taimi Fa'atapula'a Fa'apitoa

99 element

(Tau muamua: 199Yuan)

o loʻo i ai le aofaʻi o50lesona, e na'o lesona ta'itasi e mana'omia1.98

O vasega e fa'asaoina tumau ma e mafai ona toe ta'alo i soo se taimi

Va'ai le QR code o lo'o i lalo i lau telefoni fe'avea'i e va'ai vave ai▼

Va'ai le QR code i lalo ma lau telefoni fe'avea'i e ulufale ai i le vasega lona 13

Hope Chen Weiliang Blog ( https://www.chenweiliang.com/ ) faʻasoa "E faʻafefea ona fai se galuega lelei i le faʻatau?Ole Fa'atauga Sili a Alibaba's Fa'atauga Fa'alotoifale Fa'aalia Cheats, o le a fesoasoani ia te oe.

Fa'afeiloa'i e fa'asoa le so'otaga o lenei tusitusiga:https://www.chenweiliang.com/cwl-2134.html

Faʻafeiloaʻi i le Telegram channel o le blog a Chen Weiliang e maua ai faʻamatalaga lata mai!

🔔 Ia avea oe ma tagata muamua e maua le taua "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" i le laina pito i luga o le lisi! 🌟
📚 O lenei taʻiala o loʻo i ai le taua tele, 🌟O se avanoa e seasea maua, aua le misia! ⏰⌛💨
Faasoa ma fiafia pe a e fiafia i ai!
O lau fefa'asoaa'i ma le fiafia o la matou fa'aosofiaga faifaipea!

 

发表 评论

O le a le faʻasalalauina lau tuatusi imeli. Faʻaoga fanua e manaʻomia * Igoa

tusi i luga