E fa'afefea ona maua e fa'ailoga tuto'atasi a Saina se tulaga i le maketi a Europa?Fa'alagolago i auaunaga lelei e maua ai se tulaga mautu

I aso nei, o le faʻataʻitaʻiga o upega tafaʻilagi tutoʻatasi o loʻo alu i le lalolagi o loʻo vevela pea ma ua oʻo lava ina avea ma masani fou mo faʻailoga o loʻo alu i le lalolagi atoa. Ae ui i lea, o le tele o faʻailoga mai fafo ua le manuia. O le ā le laasaga na latou faia?

Mo se fa'ailoga e alu tuto'atasi i atunu'u i fafo, o le fa'afetauiga o vaega o le la'asaga muamua lea.

E fa'afefea ona maua e fa'ailoga tuto'atasi a Saina se tulaga i le maketi a Europa?Fa'alagolago i auaunaga lelei e maua ai se tulaga mautu

E fa'afefea ona maua e fa'ailoga tuto'atasi a Saina se tulaga i le maketi a Europa?

1. Fa'ailoga mai fafo e maualuga le tau o le iunite ma maualuga tupe mama (sili atu i le 30%)

E pei o le televave, lalelei, fale atamai ma isi faʻailoga e faʻasaga saʻo i tagata faʻatau, pe o latou o numera numera faʻapitonuʻu poʻoE-fefaʻatauaigaE mafai e le au fa'atau fa'ailoga ona fa'atino fa'apitoa.

2. Platform e-fefa'ataua'iga ua fa'aputuina se vaega fa'aoga patino ma ua o'o fo'i ina fa'atūina se fa'ailoga mai fafo ma fa'ailoga fa'apitoa.

E na'o le oso ese mai le fa'ata'ita'iga fa'ata'ita'i i le taimi ma suia i se nofoaga tuto'atasi e mafai ai ona tatou atina'e lelei. Mo nei tagata fa'atau, fa'ailoga o lo'o ulufale i totonu ole vaitaimi ole fa'aulufalega ole fa'avae e-pisinisi atina'e o le a ta'ita'ia ai le fa'aitiitia o tupe maua.

E ala i le fa'ata'ita'iga tuto'atasi i atunu'u i fafo, e mafai e nei fa'atau oloa ona fa'aputuina fefa'ataua'iga tumaoti a nofoaga tuto'atasi ma va'aia avanoa fa'aopoopo umi ma maualuga fa'asili o tupe maua.

3. Ona o faʻatauga faʻatau, e mafai e 'upega tafaʻilagi tutoʻatasi ona faʻatau atu vaega maualuga-tupe, e pei o oloa matutua, ma isi. E tele fa'amoemoega mo le alu i fafo e ala i le fa'ata'ita'iga tuto'atasi.

I se faapuupuuga, pe o se DTC brand poʻo se faʻatau faʻatau, afai o le malosi malosi o le faʻailoga e mafai ona ausia tulaga o loʻo i luga, o le a sili atu ona faigofie le amata i le tulaga tutoʻatasi.

Faatasi ai ma le faʻatauvaʻa o oloa, e manaʻomia e faʻailoga ona toe foʻi i le localization. O le isi, i le faagasologa o le mauaina o faʻamatalaga e uiga i tagata faʻaoga i le lotoifale, o faʻamaumauga o loʻo tuʻuina i le autu o filifiliga taua.

O fa'ailoga a le lalolagi o lo'o va'ava'ai i luma latou te filifilia 'upega tafa'ilagi tuto'atasi e fai ma a latou fa'amaumauga i luga ole laiga e fa'aliliuina ai nei fa'amatalaga i fa'amatalaga sili atu ona taua ma fa'amatalaga i lalo ole lalolagi e lagolago ai fuafuaga fa'ata'ita'i ma fa'agaioiga fa'ailoga.

O fa'ailoga fa'apitonu'u a Saina e fa'alagolago i le lelei ma le tautua e maua ai se tulaga

O le fa'ata'ita'iga tuto'atasi e alu i fafo, ma o le vaega o le foeuli. Afai e le talafeagai le vaega, e ono leiloa tupe a kamupani mai fafo e tusa lava pe latou te teu faafaigaluega le US$1 miliona i luga o upega tafaʻilagi tutoatasi.

I se isi faaupuga, o le malosi malosi o le oloa lava ia o le mea e manaʻomia mo le alu tutoʻatasi i atunuu i fafo.

Hope Chen Weiliang Blog ( https://www.chenweiliang.com/ ) fa'asoa "E fa'afefea ona maua e fa'ailoga tuto'atasi a Saina se tulagavae i le maketi a Europa?" Tutū mausalī ma auaunaga lelei" e fesoasoani ia te oe.

Fa'afeiloa'i e fa'asoa le so'otaga o lenei tusitusiga:https://www.chenweiliang.com/cwl-29103.html

Faʻafeiloaʻi i le Telegram channel o le blog a Chen Weiliang e maua ai faʻamatalaga lata mai!

🔔 Ia avea oe ma tagata muamua e maua le taua "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" i le laina pito i luga o le lisi! 🌟
📚 O lenei taʻiala o loʻo i ai le taua tele, 🌟O se avanoa e seasea maua, aua le misia! ⏰⌛💨
Faasoa ma fiafia pe a e fiafia i ai!
O lau fefa'asoaa'i ma le fiafia o la matou fa'aosofiaga faifaipea!

 

发表 评论

O le a le faʻasalalauina lau tuatusi imeli. Faʻaoga fanua e manaʻomia * Igoa

tusi i luga