E fa'afefea ona filifili le faleoloa sa'o e maua ai le tele o tupe?O poloketi a kamupani tupe tetele e faʻavae i luga o le faoa o avanoa

O le filifilia o le poloketi sa'o o le ki lea e maua ai le tele o tupe.

  • O kamupani manuia ua maua le tele o tupe mama e ala i le faoa o le avanoa.
  • Aoao e filifili le auala saʻo, ina ia le toe avea le tamaoaiga ma se miti!

O le mauaina o le tele o tupe e fesoʻotaʻi ma le lauiloa, ae le o le gafatia.

  • O kamupani tetele su'e tupe latou te pu'eina avanoa o le matagi, ma o galuega sili e maua ai tupe e tatau ona faoa le matagi!

E fa'afefea ona filifili le faleoloa sa'o e maua ai le tele o tupe?O poloketi a kamupani tupe tetele e faʻavae i luga o le faoa o avanoa

E faʻapefea ona filifili le mea saʻo ma faʻaaoga le avanoa e maua ai le tele o tupe?

Mo se faʻataʻitaʻiga: sa masani ona vevela teleWechat, naʻo le faʻalagolago i WeChat maketi maketi e maua ai le tele o tupe, ae o le taimi neiWechat maketiinaUa mavae atu le matagi, ua tumu le eleele i fulu moa...

Feso'ota'i ma ni tagata e to'atolu, o le to'alua o Pinduoduo (o sui fo'i o le fa'alapotopotoga o le poloketi).Laititi mumu TusiE-fefaʻatauaigaAmata se pisinisi e maua ai tupe.

O le isi tagata e tele lava ina fa'atau ma faiDouyin faiVitio pupuu:

  • Sa ia faia pisinisi i Xiaohongshu i le tausaga talu ai (2022), ma siitia lana ata vitio i le faatauga i Xiaohongshu, ma sa lelei foi taunuuga o fefaʻatauaiga.

O le tagata lona tolu o le paionia lea na maua le tupe muamua e ala i le faʻatau, o lana auala e matua faigofie lava:

  1. Vaʻai i nai tala matagofie a Douyin, o le taimi muamua na latou faʻasalalau ai ata vitio i luga o le faʻatau.
  2. E mafai ona faʻatau atu le 6 i le 7 yuan i le tala i le aso, ae a o faʻateleina le numera o tagata faʻatau, na amata ona faʻavavevave vitio feʻaveaʻi (o lea na ia faia ai se 'au ma amata ona faia muamua mea Douyin ma faʻapipiʻi i luga o faʻatau).
  3. O le mea lea, o le ki i le faia o tupe o loʻo taoto i le outlet.A oo mai le tulaga, e faigofie lava ona maua tupe, ae a pasi le tulaga, e na o luga o ituaiga ma ituaiga e mafai ona ola, ma e mafai e tagata faatau laiti ma feololo ona maua tupe teteleNuO faigata o le a sili atu.
  • O le taimi nei o Xiaohongshu o loʻo i luga o le auala i faʻatauga, ma o le tele o fefaʻatauaiga o le faʻavae ua faʻateleina i le tele o taimi i le lua tausaga, o lea ua sili atu le taimi e ulufale ai.
  • O lenei ituaiga ta'aloga e mafai ona fa'afeiloa'i i Xiaohongshu. E na'o lou fa'alogo i ni tala tetele ma ta'uta'ua Douyin e iloa ai pe le o toaga le isi pati i Xiaohongshu.
  • I le tulaga muamua, o mea e mafai ona faʻaaogaina mo felauaiga, ae o le numera o tagata e ave faʻateleina maPolokalameFaatasi ai ma le oʻo mai o le taulimaina, o lenei faiga o le a le toe aoga.

O le mea lea, matou te le fautuaina lenei taʻaloga ona o lona taamilosaga puupuu.

O ituaiga o poloketi e maua ai le tele o tupe e faʻavae uma i luga o le puʻeina o avanoa

Ua fa’amanino le manatu, se’i o tatou fa’atinoina nei, ua o’o mai le avanoa, ae na’o le tasi le upu e mana’omia: fai.

O le tele o tagata ua misia avanoa ona o le tele o le faalotolotolua, o le mea moni, e leai se mea e popole tele ai, ae na o le fai saʻo.

Auai i se faʻavae e faʻateleina lona faʻatinoga i le 2 taimi i le 5 tausaga, ma tuputupu aʻe faʻatasi ma le tuputupu aʻe.

Hope Chen Weiliang Blog ( https://www.chenweiliang.com/ ) faʻasoa "E faʻafefea ona filifili le faleoloa saʻo e maua ai le tele o tupe?O Poloketi a Kamupani Tupe Tele e Fa'alagolago Uma i le Fa'asaoina o le Avanoa o le Matagi", e fesoasoani ia te oe.

Fa'afeiloa'i e fa'asoa le so'otaga o lenei tusitusiga:https://www.chenweiliang.com/cwl-30130.html

Faʻafeiloaʻi i le Telegram channel o le blog a Chen Weiliang e maua ai faʻamatalaga lata mai!

🔔 Ia avea oe ma tagata muamua e maua le taua "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" i le laina pito i luga o le lisi! 🌟
📚 O lenei taʻiala o loʻo i ai le taua tele, 🌟O se avanoa e seasea maua, aua le misia! ⏰⌛💨
Faasoa ma fiafia pe a e fiafia i ai!
O lau fefa'asoaa'i ma le fiafia o la matou fa'aosofiaga faifaipea!

 

发表 评论

O le a le faʻasalalauina lau tuatusi imeli. Faʻaoga fanua e manaʻomia * Igoa

tusi i luga