U ka ngola mantsoe a bohlokoa a sehlahisoa sa AliExpress joang?Tsebo ea ho ngola mantsoe a sehlooho a AliExpress

Mantsoe a sehlooho a sehlahisoa a amana le thekiso ea mabenkele.

Mantsoe a bohlokoa a sehlahisoa a ka lebisa lebenkeleng le letleSEOtraffic, e bakang ho tobetsa ho eketsehileng le maemo a holimo a ho sokoloha.

Ka hona, barekisi ba AliExpress ba tlameha ho sebetsa ka thata ho etsa lipatlisiso tsa mantsoe a bohlokoa.

Kahoo, u ka ngola mantsoe a bohlokoa a SEO joang bakeng sa lihlahisoa tsa AliExpress?

U ka ngola mantsoe a bohlokoa a sehlahisoa sa AliExpress joang?Tsebo ea ho ngola mantsoe a sehlooho a AliExpress

U ka ngola mantsoe a bohlokoa a sehlahisoa sa AliExpress joang?

Maemong a tloaelehileng, ha barekisi ba batla ho qala sehlahisoa se secha, haeba ba sa tsebe hantle ka mantsoe a bohlokoa, ba ka qala ka ho sebelisa mantsoe a Sechaena ho a kenya Baidu kapa Google Translate. boloka bakeng sa ho batla.

Ka ho bona hore ho na le mantsoe a bohlokoa ka lebokoseng le theoha, ka lebokose lena le theoha, re ka khetha mantsoe a bohlokoa a hlokoang ke lihlahisoa tsa rona, ra feta ka morao, ebe re khoasolla mantsoe a sehlooho, 'me re sefa ka ho fetola mantsoe le data ho tafole.Ba bang baKhoeboSethala, ho fumana mantsoe a bohlokoa bakeng sa lihlahisoa, ha u khetha mantsoe, leka ho khetha mantsoe a nepahetseng, u se ke ua khetha mantsoe a akaretsang haholo, a sa lokelang ho batla lihlahisoa.

Tsebo ea ho ngola mantsoe a sehlooho a AliExpress

1. Li-keywords tse fapaneng li behiloe bakeng sa linaha tse fapaneng, kahoo ha likhoebo li hlahloba mantsoe a bohlokoa, li tlameha ho tseba mantsoe a sebaka ka nepo, e leng se nolofalletsang bareki ho batla lihlahisoa tsa lebenkele.Basele ba khetha mantsoe a bonolo. .

2. Hangata, bareki ba batlang mantsoe a nepahetseng ba na le morero, 'me ba tla bakeng sa sehlopha se itseng kapa esita le lesea le itseng.Ka hona, ha u bapisa mantsoe a sehlooho, ela hloko bohlokoa ba mantsoe a bohlokoa.

3. Palo ea litlhaku tsa sehlooho e lekanyelitsoe, 'me ho ke ke ha khoneha ho amohela mantsoe a mangata haholo.Ka hona, bakeng sa mantsoe a bohlokoa a amanang le sehlahisoa, haholo-holo mantsoe a amanang le bong, nako, ketsahalo, mokhoa, mokhoa le lintlha tsa sehlahisoa, hafeela mantsoe a bohlokoa a lumellana le sehlahisoa , 'me e boetse e le patlisiso e tloaelehileng, u ka e beha sehloohong, haeba ho se joalo, ha e khothalletsoe ho e beha.

4. Mantsoe a buzzwords a indasteri ha a re tlisetse sephethephethe, empa ha re sebelisa mantsoe ana ho etsa qeto, lintlha tsa hau tsa bohlokoa li tla fuoa lintlha. mantsoe a mofuta ona ha se mantsoe a khethollang sephethephethe sa hau.

Haeba u le morekisi oa li-novice ho AliExpress, ho molemo hore u se ke ua sebelisa mantsoe a maholo, eseng feela hore u ke ke ua hlōlisana le barekisi ba baholo, empa hape u tlisa sephethephethe se senyenyane lebenkeleng.Ho na le mekhoa e mengata ea ho beha mantsoe a bohlokoa Hoa hlokahala ho sheba sehlooho sa sehlahisoa le ho shebella lintlha ka linako tsohle ho bona hore na lentsoe la sehlooho le tlisa sephethephethe lebenkeleng.

Hope Chen Weiliang Blog ( https://www.chenweiliang.com/ ) o arolelane "Joang ho ngola mantsoe a bohlokoa a sehlahisoa sa AliExpress?AliExpress Commodity Keyword Writing Skills" e na le thuso ho uena.

Rea u amohela ho arolelana sehokelo sa sengoloa sena:https://www.chenweiliang.com/cwl-1195.html

Rea u amohela ho mocha oa Telegraph oa blog ea Chen Weiliang ho fumana lintlha tsa morao-rao!

🔔 Eba oa pele oa ho fumana Tataiso ea Tšebeliso ea "ChatGPT Content Marketing AI" ea bohlokoa bukeng ea holimo ea seteishene! 🌟
📚 Tataiso ena e na le boleng bo boholo, 🌟Ona ke monyetla o sa tloaelehang, se ke oa o fetoa! ⏰⌛💨
Share le rata haeba u rata!
Ho arolelana le lintho tseo u li ratang ke khothatso ea rona e tsoelang pele!

 

Comments

Aterese ea hau ea lengolo tsoibila e ke ke ea phatlalatsoa. Ho sebelisoa masimo a hlokahalang * Letšoao

tsamaisetsa hodimo