Какво означава, когато WeChat съобщение е изпратено, но е отхвърлено от другата страна?Разликата между блокиране и изтриване

Чен Уейлианг : Какво означава, ако съобщение в WeChat бъде изпратено, но получателят го отхвърли?

Разликата между блокиране и изтриване

Ако изпратите WeChat съобщение до приятел и се покаже съобщението „Съобщението е изпратено, но е отхвърлено от другата страна“, това означава, че другата страна ви е блокирала.

Много маркетолози в WeChat спамят своите Moments с реклами , за да правят WeChat маркетинг , което сериозно нарушава контактите на други хора. Те определено ще ви блокират, което е естествено явление.

  1. Вие блокирахте другата страна:Съобщението, изпратено до вас от другата страна, показва, че е отхвърлено.
  2. Вие изтрихте другата страна:Съобщението, изпратено до вас от другата страна, показва, че трябва да добавите приятели.

Другата страна не ви е изтрила, но не иска да приеме нито едно от вашите лични съобщения в чата, защото ви е изтеглила в черния списък.

Метод/процес на черния списък на WeChat:

Първо отваряме WeChat, превключваме към адресната книга, намираме приятеля, който трябва да блокираме, щракваме, за да влезем в страницата с подробности за него, както е показано по-долу ▼

Какво означава, когато WeChat съобщение е изпратено, но е отхвърлено от другата страна?Разликата между блокиране и изтриване
 

След като влезем в страницата с подробности, кликваме върху иконата на менюто „…“ в горния десен ъгъл, както е показано на фигурата по-долу ▼

За подробна информация относно WeChat, щракнете върху иконата на менюто "..." в горния десен ъгъл.

 
В падащото меню можем да видим опция „Добавяне към черния списък“, кликваме върху нея, както е показано по-долу ▼

Опцията за „добавяне към черен списък“ в WeChat

 
След щракване ще се появи прозорец за потвърждение. След като се присъедините към черния списък, вече няма да приемате съобщенията на другата страна и няма да можете да видите кръга от приятели на другата страна. Щракнете върху OK, както е показано на фигурата по-долу ▼

WeChat потвърждава добавянето му към черния списък

Разликата между блокиране и изтриване на приятели

1. Изтриване на приятели:

  • Нещо като изтриването на приятели, но различно от изтриването на приятели.
  • Изтриването на приятели означава, че те изтрих и все още ме имаш там.

2. Черен списък:

  • Като се присъедините към черния списък, вие вече няма да получавате взаимно съобщения и няма да можете да виждате актуализациите на другия в моментите на другия.
  • Присъединете се към черния списък, имате го в списъка си с приятели, но вие не сте в неговата адресна книга, но сте в черния списък, а ние сме стари и мъртви;
  • Можете да бъдете видени в адресната книга само след като другата страна ви премахне от черния списък.

Ето как да премахнете мъртвата пудра ▼

Надяваме се, че статията „Какво означава, когато съобщение в WeChat е изпратено, но е отхвърлено от получателя? Разликата между блокиране и изтриване“, споделена в блога на Чен Вейлианг ( https://www.chenweiliang.com/ ), ще ви бъде полезна.

Чувствайте се свободни да споделите линка към тази статия: https://www.chenweiliang.com/cwl-541.html

За да отключите още скрити трикове🔑, заповядайте в нашия Telegram канал!

Споделете и харесайте, ако ви харесва! Вашите споделяния и харесвания са нашата постоянна мотивация!

 

发表 评论

您的邮箱地址不会被公开。必填项已用*标注

Преминете към Top