Hvordan opprettholder salget store kundegrupper? Implementeringsplan for markedsføring og vedlikehold av kundenes WeChat Moments

Mestre hemmelighetene ved å reparere store kunder! 🔥💯 Denne implementeringsplanen for vennesirkelen vil avsløre hemmelighetene for å opprettholde relasjoner med store kunder. Mestre ferdigheter i markedsføring på sosiale medier, bruk vennekretsen din til å bygge et sterkt nettverk av kontakter, og la store kunder komme til deg! 🚀💰

Holde kundene fornøyde: hemmeligheter fra en betalt kunnskapssalgsmester

I betal-for-kunnskapsområdet er det avgjørende for salgsresultatet å opprettholde gode kunderelasjoner.

Hvordan opprettholder Moments store kundegrupper?

Vi har nylig hatt gleden av å snakke med en bransjesalgsmester som har hatt selskapets salgskrone for andre år på rad. Kundebasen hennes er primært bedriftseiere og kundehenvisningsfrekvensen hennes er slående.

I dag vil vi dele hennes hemmeligheter om hvordan du kan opprettholde disse viktige kundene i WeChat Moments.

Hvordan opprettholder salget store kundegrupper? Implementeringsplan for markedsføring og vedlikehold av kundenes WeChat Moments

Bygg en potensiell kundedatabase

For å effektivt administrere kunderelasjoner er det avgjørende å bygge en database med potensielle kunder.

  • Denne salgsmesteren registrerer hver kontakt med en kunde i detalj og registrerer grunnleggende kundeinformasjon og kommunikasjonsposter nøye.
  • Hun fører ikke bare poster i EXCEL-tabeller, men setter også tydelige markeringer i WeChat.
  • Enda viktigere er at hun jevnlig gjennomgår kundedata, velger ut kunder som trenger fokus på oppfølging, og løser problemer som oppstår i tide for å sikre kundetilfredshet.

Vær alltid oppmerksom på kundeoppdateringer i WeChat Moments

På nettområdet er det avgjørende å holde seg engasjert med kundene dine.

  • Denne salgsmesteren følger ofte med på de siste oppdateringene fra kunder og gir aktivt likes og kommentarer.
  • Ikke bare holder hun kontakten med kundene sine på forretningsnivå, hun er også villig til å gi en hjelpende hånd for å møte deres ulike behov.
  • For eksempel videresendte hun det en gang til Moments da et kundeselskap rekrutterte ansatte, og samlet til og med inn masker og medisiner til kunder ved spesielle øyeblikk.
  • Disse subtile handlingene fordyper usynlig den følelsesmessige forbindelsen med kunder og gir folk en oppriktig og komfortabel følelse.

Gi ekstra ressurser og tilkoblinger

  • Å gi kundene merverdi i tillegg til produkter eller tjenester er nøkkelen til å opprettholde kundeforhold.
  • Denne salgsmesteren etablerer ikke bare forretningsforbindelser med kunder, men gir også kunder aktivt flere ressurser og personlige lenker.
  • Hun introduserer for eksempel sakskilder til advokatklienter og yterstrømleverandørMerkevareselskaper har kontakt med eksperter. Selv om disse handlingene kan virke trivielle, er de til stor hjelp for kundene.

Spesiell omsorg for viktige høytider

  • Før viktige høytider, send eksklusive velsignende tekstmeldinger til kundene eller forbered noen små gaver for å sende til kundene på forhånd. Dette kan ikke bare skape en festlig atmosfære, men også utdype kundenes gunstighet overfor selskapet.
  • Denne genuine omsorgen får kundene til å føle seg verdsatt og respektert, og bidrar til å styrke den følelsesmessige forbindelsen mellom kundene og selskapet.

oppsummering

  • Etter å ha pratet en stund, kom denne salgsmesteren frem som "oppriktig" og "altruistisk".
  • Hun har oppnådd gode resultater gjennom iherdig innsats for å opprettholde og styrke relasjonene til kundene.
  • I et svært konkurranseutsatt markedsmiljø er en oppriktig og altruistisk holdning nøkkelen til å tiltrekke og beholde kunder.

ofte stilte spørsmål

Spørsmål 1: Hvordan bygge en potensiell kundedatabase?

Svar: Registrer grunnleggende kundeinformasjon og kommunikasjonsposter i detalj, gjennomgå kundedata regelmessig, og følg opp og løs problemer i tide.

Spørsmål 2: Hvorfor skal vi alltid være oppmerksomme på kundeoppdateringer?

A: Å holde seg engasjert med kundene dine utdyper følelsesmessige forbindelser, forbedrer kundetilfredsheten og driver forretningsutvikling.

Spørsmål 3: Hvilken tilleggsverdi kan du gi kundene i tillegg til produkter eller tjenester?

Svar: Vi kan gi kundene ressurser og forbindelser for å hjelpe til med å løse ikke-forretningsmessige problemer og forbedre kundenes favorisering og lojalitet til selskapet.

Spørsmål 4: Hvorfor er spesiell omsorg på viktige høytider avgjørende for kundeforhold?

Svar: Spesiell omsorg på viktige høytider kan skape et godt bedriftsbilde, utdype kundenes identifikasjon med bedriften og styrke den følelsesmessige forbindelsen mellom kunder og bedriften.

Spørsmål 5: Hvordan fortsette å opprettholde gode kunderelasjoner?

Svar: Vedvarende opprettholde en oppriktig og altruistisk holdning, fortsett å gi verdi til kundene, svare på kundenes behov i tide, og etablere langsiktige og stabile samarbeidsforhold.

Gjennom tiltakene ovenfor kan vi lære hvordan vi opprettholder gode kunderelasjoner med oppriktighet og omsorg, forbedrer kundetilfredsheten og fremmer jevn forretningsutvikling. I et svært konkurranseutsatt marked vil denne kundesentrerte forretningsfilosofien bli nøkkelen til bedriftens suksess.

Hope Chen Weiliang blogg ( https://www.chenweiliang.com/ ) delt "Hvordan opprettholder salget store kundegrupper?" "Utførelsesplan for markedsføring og vedlikehold av WeChat-øyeblikk for kunder" vil være nyttig for deg.

Velkommen til å dele lenken til denne artikkelen:https://www.chenweiliang.com/cwl-31526.html

Velkommen til Telegram-kanalen til Chen Weiliangs blogg for å få de siste oppdateringene!

🔔 Vær den første til å få den verdifulle "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" i kanalens toppkatalog! 🌟
📚 Denne guiden inneholder enorm verdi, 🌟Dette er en sjelden mulighet, ikke gå glipp av den! ⏰⌛💨
Del og lik om du vil!
Din deling og likes er vår kontinuerlige motivasjon!

 

发表 评论

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. 必填 项 已 用 * Merkelapp

bla til toppen